Φρίκη...

Re: Απάντηση: Re: Φρίκη...

... και ακόμη παραπέρα!!!

Πραγματικά δεν μπορώ να το χωνέψω... πως να το χαρακτηρίσω...

Για το κράτος ξέρουμε... Πιθανώς και τις τοπικές αρχές..., δεν γνωρίζω...
Τι είναι όμως αυτοί που το έκαναν? Απλά ηλίθιοι? Τι ακριβώς είναι???

Εξωγήινοι?Γιατί γήινοι δεν είναι ρε γαμώτο...:furious3:

Στην αφρική και την νοτια ασια σκοτωνουν τους καρχαρίες για να πάρουν μονο τα πτερυγια τους!!!!
εβλέπα ενα ντοκιμαντερ και πραγματικά αν εβλεπα εναν καρχαρια να τρωει καποιον ισως να χειροκροταγα

Δεν φταινε ομως οι αφρικανοι και οι ασιατες, φταινε οι ''πολιτισμένοι'' που πληρωνουν για ενα πτερύγιο οσο βγαζουν οι ''υποαναπτυκτοι'' τον μηνα!!!!

Πιστευω μια απο τις μεγαλύτερες φρίκες ειναι οι ταυρομαχίες
ειμαι παντα με τον ταυρο...ειδικά οταν ανεβαινει στη κερκίδα

Στην αφρική και την νοτια ασια σκοτωνουν τους καρχαρίες για να πάρουν μονο τα πτερυγια τους!!!!
εβλέπα ενα ντοκιμαντερ και πραγματικά αν εβλεπα εναν καρχαρια να τρωει καποιον ισως να χειροκροταγα

Δεν φταινε ομως οι αφρικανοι και οι ασιατες, φταινε οι ''πολιτισμένοι'' που πληρωνουν για ενα πτερύγιο οσο βγαζουν οι ''υποαναπτυκτοι'' τον μηνα!!!!

Σε αυτό το σημείο εγώ παίρνω ποπ κορν και αράζω πολυθρόνα..

Το τραγικό είναι ότι ο ταύρος δεν ανεβαίνει στην κερκίδα για να επιτεθεί, αλλά έχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν υπάρχει έξοδος από την αρένα, ανεβαίνει στην κερκίδα για να βρεί εκεί κάποια έξοδο.

Το θέαμα μάλιστα αυτό επιδοτείται κι απ' την Ε.Ε. σαν μέρος της ευρωπαικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Δεν καταλαβαίνω... Το WWF και συναφή ΜΚΟ, τρέχουν απο εδώ κι απο κει, ανεβαίνουν σε φαλαινοθηρικά, αλυσοδένονται σε πυρηνικούς σταθμούς, ξαπλώνουν στις γραμμές που παιρνούν τα τραίνα επικίνδυνου φορτίου... Δεν μπορούσαν να το σταματήσουν αυτό? Δεν έγινε κρυφά...

Απάντηση: Re: Φρίκη...

+1

Απάντηση: Re: Φρίκη...

Για την συγκεκριμένη σούπα είδα πρόσφατα μια εκπομπή στην οποία κάποιος διάσημος σεφ δοκίμασε αυτήν την σούπα και δήλωσε οτι είναι απο τα χειρότερα πιάτα που έχει δοκιμάσει ποτέ στην ζωή του!
Στο υπερπολυτελέστατο δε εστιατόριο όπου σερβίρουν αυτήν την σούπα(Ιαπωνία νομίζω) ρώτησε τους θαμώνες γιατί την προτιμούν και την ακριβοπληρώνουν κι όλας (είναι ζαμπάκριβη)
Του δήλωσαν λοιπόν, οτι εκτός οτι την βρίσκουν νοστιμότατη, είναι και μέρος της παράδοσής τους....

Θα γίνω λαϊκιστής:

Όταν είδα το θρέντ "Φρίκη" το μυαλό μου πήγε στις φωτογραφίες με τα διαμελισμένα παιδάκια θύματα του πολέμου στη γάζα...

...πραγματικά έχω συγκλονιστεί και δε ξέρω τι να κάνω...

Όλοι μας έχουμε συγκλονιστεί!!!

Re: Απάντηση: Re: Φρίκη...

...
Τι είναι όμως αυτοί που το έκαναν? Απλά ηλίθιοι? Τι ακριβώς είναι???
Είναι φυσιολογικότατοι άνθρωποι!
Νοικοκυραίοι, οικογενειάρχες, πατριώτες, ψηφοφόροι. Σαν αυτόν που πριν 1-2 χρόνια στην Κρήτη έδεσε ένα άλογο από το αγροτικό και το 'σερνε στην άσφαλτο πόσα χιλιόμετρα και το πέταξε στο χαντάκι με σπασμένα τα πόδια και τρύπια την κοιλιά για να πεθάνει ... ήσυχο, ως την άλλη μέρα τυο πρωί.

Άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι συγγενείς μας και να τα 'χουμε μια χαρά μαζί τους και να κάνουμε και χαβαλέ πλακίτσα.
Φυσιολογικότατοι δηλαδή...
Ώσπου για κάποιον να σκάσει ότι κουτούπωνε και τα παιδιά του (και τις γίδες) και να πέσουμε ΤΟΤΕ απ' τα σύννεφα.
Για άλλους πάλι ποτέ δεν θα ακουστεί κάτι, απλά γιατί είναι "πιο φυσιολογικότατοι" από τους προηγούμενους.

Α, και οι ποινές γι' αυτά είναι χάδι... Με στοργή και προδέρμ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φρίκη...

Είναι φυσιολογικότατοι άνθρωποι!
Νοικοκυραίοι, οικογενειάρχες, πατριώτες, ψηφοφόροι. Σαν αυτόν που πριν 1-2 χρόνια στην Κρήτη έδεσε ένα άλογο από το αγροτικό και το 'σερνε στην άσφαλτο πόσα χιλιόμετρα και το πέταξε στο χαντάκι με σπασμένα τα πόδια και τρύπια την κοιλιά για να πεθάνει ... ήσυχο, ως την άλλη μέρα τυο πρωί.

Άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι συγγενείς μας και να τα 'χουμε μια χαρά μαζί τους και να κάνουμε και χαβαλέ πλακίτσα.
Φυσιολογικότατοι δηλαδή...
Ώσπου για κάποιον να σκάσει ότι κουτούπωνε και τα παιδιά του (και τις γίδες) και να πέσουμε ΤΟΤΕ απ' τα σύννεφα.
Για άλλους πάλι ποτέ δεν θα ακουστεί κάτι, απλά γιατί είναι "πιο φυσιολογικότατοι" από τους προηγούμενους.

Α, και οι ποινές γι' αυτά είναι χάδι... Με στοργή και προδέρμ.

Πόσοι από δαύτους έχουν την ζωή μας στα χέρια τους;;;
Γιατι δεν γίνονται μόνο στα χωριά,αλλά και στις <<καλύτερες>> οικογένειες των Αθηνών για να μην πω οτι εκεί και αν υπάρχει διαφθορά και διεστραμμένα μυαλά

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φρίκη...

Πόσοι από δαύτους έχουν την ζωή μας στα χέρια τους;;;
Γιατι δεν γίνονται μόνο στα χωριά,αλλά και στις <<καλύτερες>> οικογένειες των Αθηνών για να μην πω οτι εκεί και αν υπάρχει διαφθορά και διεστραμμένα μυαλά
Λεό, έγραψα τον τόπο του συμβάντος μήπως κάποιος μπορέσει και το θυμηθεί επειδή είναι πολύ χαρακτηριστικό και πρόσφατο, περσινό μάλλον.
Φυσικά η σαπίλα υπάρχει παντού.