Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Μία μέρα έμεινε 🎉🎉🎉🎉🎉
Πάρτε και μία γεύση του τι θα δούμε

№#TitleDirected byWritten byOriginal air dateProduction
codeU.S. viewers
(million)
881"Transilience Thought Unifier Model-11"[5]Miguel Sapochnik[6]J. H. Wyman[5]September 28, 2012[7]
Occurs in the year 2036, continuing the story of the fourth season episode "Letters in Transit" one day later.

ειδα κινηση στο νημα κ μπηκα!!!!! Ωωωωρε γλεντια εχουμε δηλαδη σημερα ε αντε παναγια μου εκει που χα κανει την αποτοξινωση μου τσααακ μεσα θα μας κλεισουν παλι χαχαχααχαααα!!!

Και τι θα ακούσουμε...Μην ασχολείστε με τη ΔΙΑΣΤΑΣΗ, περιμένετε εσωτερική διανομή απο την ΕΞΕΛΙΞΗ. Το δικάναλο των πρώτων ειναι για πολλές σφαλιάρες.

Στο μυαλό μου είσαι. Συμφωνώ 1000% μαζι σου. Όσο και να με τρώει δε το ακουμπάω

ελαααα να περνει φωτια το νημα σιγα σιγα !!!!!!!!! εχω κανει ολες τις ετοιμασιες για αυριο κατεβαζω πανια κ βαζω μπρος τα προβολιαααα!!!!

Re: Απάντηση: Fringe

Άπαιχτο επεισόδιο με αποκορύφωμα την τελευταία σκηνή. Ολα τα λεφτα

μαρεσεις μαρεσεις!!! Ειχα ενα αγχος μη βγει μαπα το καρπουζι κ πως θα αντεξω μεχρι το δευτερο επεισοδιο μετα χαχαχαχααααα!!!

Μαεστρικά γυρισμένο το πρώτο επεισόδιο. Ένα από τα καλύτερα από τις πιο πρόσφατες σαιζόν. Ουσιαστικά η εισαγωγή για το μεγάλο φινάλε. Μου έδινε πάντως την αίσθηση πως ήταν το πρώτο κομμάτι μιας ταινίας. :smile:

Πολύ καλό επεισόδιο, ούτε μια φορά δεν κοίταξα το ρολόι μου :p

O Desmond που είναι ρε παιδιά; Τον φάγανε μπαμπέσικα; Σκωτσέζικη προφορά άκουσα, μύτη δεν είδα.

Πολύ καλό επεισόδιο, ούτε μια φορά δεν κοίταξα το ρολόι μου :p

O Desmond που είναι ρε παιδιά; Τον φάγανε μπαμπέσικα; Σκωτσέζικη προφορά άκουσα, μύτη δεν είδα.

Αφού χώθηκε μέσα στο κεχριμπάρι προκειμενου να βγει ο Πήτερ. Μαγκώθηκε 😄.
Ωραίο επεισόδιο, έχασε λίγο από την μαγεία του "letters of transit" διότι είχαμε full επανένωση της ομάδος και χάθηκε αρκετό από το μυστήριο, αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν κατάλαβα ακόμα που θέλει να το πάει η σειρά. Θα μείνουμε στο 2036 ή θα γυρίσουμε πίσω στην εποχή μας? ο μόνος λόγος που ρωτάω ειναι διότι αφήσανε πολλά αναπάντητα ερωτήματα στο τελευταιο διπλό του 4ου (όπως πως αιχμαλώτησαν τον παρατηρητή με μία "πεντάλφα") και νομίζω οτι θα ακολουθήσουν συνταγή lost.
Δηλαδή τα κάναμε π@π@ρι@, δεν μπορούμε να απαντήσουμε σχεδόν σε τίποτα οπότε πάμε 35 χρονια μπροστά μπάς και ξεχαστείτε αλλά να σας δώσουμε και μία απάντηση αυτή τη φορά. Μη φάει ξύλο ο Abrams 😄

H σκηνη με την ανακριση του Walter και την διασωση του θυμιζε εντονα Matrix και την διασωση του Μορφεα ;)

Κατα τα αλλα εκπληκτικο οντως επεισοδιο.

ερωτηση

Στο αλλο συμπαν τι γινεται ? το κατελαβαν και εκεινο οι Παρατηρητες ? Δεν γινεται να τους φερουμε ως Ιππικο να βοηθησουν τα παιδια ? :D

Θελω Walterother να παιρνει μαζι του στον ταφο του τους Παρατηρητες με συσκευη εκπληξη

Δεν θελω την fauxlivia. Αλλωστε εχει βρει το ταιρι της πια με τον ξανθουλη να ζησουν καλα τα παιδια.

Τον walterother θελω να γινει της παλαβης.

Αν και ειμαι βεβαιος οτι θα επιστρεψει ο Μπελ.

Walternate θέλεις να πεις :smile:

Και η Olivia βρηκε το ταίρι της και κοίτα που φτάσαμε. Δεν θυμάμαι όμως, είχαν εμφανιστεί Observers στο άλλο σύμπαν;