Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Με υποχρεώνει η γυναίκα μου...:flipout:

Εμένα πάλι, με υποχρεώνει να μην........ :flipout: :flipout: :flipout: ***
Στα δικά μας τώρα, ο 4ος τουλάχιστον στην αρχή, δεν ήταν αντάξιος των προηγουμένων, αλλά τώρα τελευταία έχει πάρει πολύ τ' απάνω της. :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 .

Κάτι τεχνικό, βρε παιδιά. Πλέον, μόνο τα WEB ep. έχουν πολυκάναλο ήχο ή εγώ δεν βρίσκω την κατάλληλη πηγή;

*** Πολύ μου αρέσει που μολις πέσει η μικρή για ύπνο, το βλέπουμε μαζί. Αυτό και κάποια άλλα.

Κάτι τεχνικό, βρε παιδιά. Πλέον, μόνο τα WEB ep. έχουν πολυκάναλο ήχο ή εγώ δεν βρίσκω την κατάλληλη πηγή;

Τωρα τελευταία κι εγω δεν βρίσκω rips των σειρών που παρακολουθώ με πολυκάναλο ήχο. Ίσως το κάνουν για να μειώσουν το μέγεθος του αρχείου

Πολύ μου αρέσει που μολις πέσει η μικρή για ύπνο, το βλέπουμε μαζί. Αυτό και κάποια άλλα.

Ακριβώς τα ίδια Γιώργη, πλην ότι εμείς κοιμίζουμε κρεμανταλά...
Σάββατο μεσημέρι πάω στο λιμάνι για την ταινία, βραδάκι κατά τις 9 έρχεται και η μετάφραση και κατά τις 11-12 ξάπλες :grinning-smiley-043 και fringe :argue:.
Αυτά μας έμειναν... πάνε τα μεγαλεία στα ορθάδικα......

-bye-

Τωρα τελευταία κι εγω δεν βρίσκω rips των σειρών που παρακολουθώ με πολυκάναλο ήχο. Ίσως το κάνουν για να μειώσουν το μέγεθος του αρχείου
Έχεις δίκιο και είναι και λογικό. Αλλά, ίσως πριν 3-4 χρόνια να μέτραγε. Σήμερα όμως, που τόσο η ταχύτητα, όσο και η χωριτηκότητα των δίσκων, (ανεξαρτήτως TAIWAN) μάλλον δεν δικαιολογεί αυτή την κίνηση. Και στη τελική, πόση διαφορά να έχει;
1.042.664 το 13ο επεισόδιο με δύο κανάλια, 1.429.487 το 12ο επεισόδιο με DD5.1. Για το αποτέλεσμα δε, δεν υπάρχει σύγκριση.
Τέλος πάντων, να 'μαστε καλά να το απολαμβάνουμε.-bye-

Λετε να μεταφερθει η συνειδηση της ολιβια σε αυτο το timeline και να μην μπορει να φυγει ο πητερ, γιατι θα πρεπει πρωτα να φτιαξουν σε αυτο το timeline τη ζημια. ?

Παντως ο ατιμος, ολες τις ολιβιες τις εχει φυστικωσει και εχει και δικαιολογια.
Την μια την περασα για σενα, η αλλη ειχε τις αναμνησεις σου, ουσιαστικα δεν σε απατησα.
Στο τελος της σειρας, θα τον κυνηγανε ολες οι ολιβιες γιατι τις γκαστρωσε και τις παρατησε.

Στα σοβαρα τωρα, τα τελευταια 5 δευτερολεπτα του επεισοδιου, με μπερδεψαν.

Μηπως η ολιβια ειναι αιχμαλωτη και αυτη που βλεπουμε ειναι αλλαζομορφη. ? πως βρεθηκε στο δωματιο με την γρια της Μασιβ νταιναμικ. ? Αφου η γρια/τερμινεητορ ηταν στη μασιβ με τους αλλους. Εκτος και αν η σκηνη που τις εχουν δεμενες, δεν ηταν real time, αλλα ωρες αργοτερα.
Αντε να δουμε που το πανε.
Παντως, αφου δεν εχουν μπλεξει τα μπουτια τους οι σεναριογραφοι ακομη, παλι καλα.

Διάβασε προσεκτικότερα τα προηγούμενα spoiler!

Oι σεναριογράφοι κάνουν ότι τους λένε. Ούτε οι ίδιοι θα ξέρουν που θα καταλήξει......

Εμένα πάλι, με υποχρεώνει να μην........ :flipout: :flipout: :flipout: ***
Στα δικά μας τώρα, ο 4ος τουλάχιστον στην αρχή, δεν ήταν αντάξιος των προηγουμένων, αλλά τώρα τελευταία έχει πάρει πολύ τ' απάνω της. :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 .

Μάλλον θα πρέπει να έχει να κάνει με τη πηγή σου. Εγω έτσι την πάτησα στο 11 και με web κιόλας επειδή δεν ήθελα να χαλάσω το ratio μου, αλλά έβαλα μυαλό και επέστρεψα στις παλιές καλές πεντακάναλες συνήθειες :)

Δεν είχα χρόνο να το γράψω, αλλά το 12 ήταν γ@μώ τα επεισόδια.

Ακριβώς τα ίδια Γιώργη, πλην ότι εμείς κοιμίζουμε κρεμανταλά...
Σάββατο μεσημέρι πάω στο λιμάνι για την ταινία, βραδάκι κατά τις 9 έρχεται και η μετάφραση και κατά τις 11-12 ξάπλες :grinning-smiley-043 και fringe :argue:.
Αυτά μας έμειναν... πάνε τα μεγαλεία στα ορθάδικα......

-bye-

Σε βρίσκω πολύ ΕΝΤΑΞΕΙ !!! Από την άλλη, ειλικρινά, δεν το βλέπω ότι "αυτό μας έμεινε". Επιλογή μας ήταν, με το όποιο ρίσκο μπορεί να έχει και σκέψου ότι εδώ που μας έφτασαν, πάλι καλά που μπορούμε ακόμη να κάνουμε τέτοιες χαλαρωτικές , εποικοδομητικές συζητήσεις :argue:. Αν σκεφτείς, ότι ορθάδικο και Γιώργος δεν πήγαιναν ποτέ μαζί....
Τέλος πάντων το παρα....... το θέμα και ζητώ συγγνώμη για το :offtopic:
Πράγματι το 12ο ήταν από τα πιο καλά του κύκλου.

Καλο και το 13ο.
Προφανως τελικα,
ολοι ειναι στο σωστο συμπαν με τον Πητερ μονο να θυμαται τον εαυτο του.Απλα τωρα προστέθηκε και η ΘΕΑ η οποια επηρεάζεται απο τα φαρμακα ή απο τον Πητερ ο οποιος ισως μπορεί να αλλάζει τα δρώμενα ή και απο τα δύο μαζί.Τελικα μεγαλη καριολα η Νινα!Αυτο που με μπερδευει ειναι πως ειναι η 3η Νινα!Μια η καλπικη,μια η φυλακισμένη και μια του alternate.WTF ???
Torv rulezz by the way :p

Έλα φτιάξε με για το 13. Κοιμίζω τη κόρη και καθόμαστε μετά με τη σύζυγο να το δούμε. Πάντως, με πρόλαβες, και εγω θα συμφωνήσω με τη λογική ότι ο πήτερ είναι στο σύμπαν του και απλά οι υπόλοιποι δε τον θυμούνται. Δυστηχώς όμως έχοντας φάει ήδη το ξενέρωμα της δεκαετίας στο lost, το σενάριο θα πάει όπως του ξυπνήσει του σεναριογράφου.

ΥΓ. Πόσο δύσκολο είναι να σταματήσουνε μία σειρά εκεί που πρέπει και να μη την ξεχειλώσουν;;;;;

φοβερο επεισοδιο, επιτελους η σειρα reboot-αρισε.. ειχε γινει απεχθες το πραγμα το ειχαν ξεχειλωσει για την κονομα... θελαν 10 επεισοδια για να μας πεθανουν στην βαρεμαρα...

αντε να δουμε εστω πριν την μεγαλη παυση που θα μας πανε...

1. Νινα δεν γινεται να υπαρχουν 3... η μια αν εχει αντικατασταθει (που εχει) πρεπει να ειναι νεκρη. ο shapeshifter σκοτωνει και παιρνει μορφη

Last edited:
μα πάντα στα αρχικά δυο βρισκόμασταν,δεν υπήρχαν 3 και 4

Πεστα ρε leo06 εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τους το λεω.

Τα συμπαντα παρεμενειναν 2 απλα (ακου απλα..) με την απουσια του Πιτερ επηρεαστηκαν και οι δυο χρονογραμμες.

Με υποχρεώνει η γυναίκα μου...:flipout:

Καλα σου κανει . Να της πεις μπραβο για το γουστο της :D

Λετε να μεταφερθει η συνειδηση της ολιβια σε αυτο το timeline και να μην μπορει να φυγει ο πητερ, γιατι θα πρεπει πρωτα να φτιαξουν σε αυτο το timeline τη ζημια. ?

Παντως ο ατιμος, ολες τις ολιβιες τις εχει φυστικωσει και εχει και δικαιολογια.
Την μια την περασα για σενα, η αλλη ειχε τις αναμνησεις σου, ουσιαστικα δεν σε απατησα.
Στο τελος της σειρας, θα τον κυνηγανε ολες οι ολιβιες γιατι τις γκαστρωσε και τις παρατησε.

Θεικο φιναλε θα ηταν.:ernaehrung004:

Στα σοβαρα τωρα, τα τελευταια 5 δευτερολεπτα του επεισοδιου, με μπερδεψαν.

Μηπως η ολιβια ειναι αιχμαλωτη και αυτη που βλεπουμε ειναι αλλαζομορφη. ? πως βρεθηκε στο δωματιο με την γρια της Μασιβ νταιναμικ. ? Αφου η γρια/τερμινεητορ ηταν στη μασιβ με τους αλλους. Εκτος και αν η σκηνη που τις εχουν δεμενες, δεν ηταν real time, αλλα ωρες αργοτερα.
Αντε να δουμε που το πανε.
Παντως, αφου δεν εχουν μπλεξει τα μπουτια τους οι σεναριογραφοι ακομη, παλι καλα.
Ενας ειναι ο shapeshifter εως τωρα. Ο Μπροιλς και ισως η Νινα Σαρπ (προς μεγαλη μου απογοητευση παντα ηθελα να ειναι η κακια της ιστοριας η Νινα....)

Η Ολιβια τα βιωνει αυτα (τις αναμνησεις και των δυο timeline) εξαιτιας του κορτεξιφαν που την ποτισε η Νινα.

ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ !! ξανα....Η πανε για φιναλε....η πανε να μας στειλουν τελικως. Μαλλον το πρωτο παντως.

Last edited:
1. Νινα δεν γινεται να υπαρχουν 3... η μια αν εχει αντικατασταθει (που εχει) πρεπει να ειναι νεκρη. ο shapeshifter σκοτωνει και παιρνει μορφη

Πρεπει να ειμαι ο μονος που συνεχως παρατηρει και επισημαινει οτι ....
.Δεν ειδαμε ποτε την Νινα Σαρπ απο το δευτερο συμπαν. Ποτε.......Και παντα πιστευα οτι η Νινα και στο δικο μας συμπαν ειναι κακια. Ισως η Νινα απο το αλλο συμπαν να ειναι οντως πιο κακια....και να εμφανιστηκε επιτελους.

Πρεπει να ειμαι ο μονος που συνεχως παρατηρει και επισημαινει οτι ....
.Δεν ειδαμε ποτε την Νινα Σαρπ απο το δευτερο συμπαν. Ποτε.......Και παντα πιστευα οτι η Νινα και στο δικο μας συμπαν ειναι κακια. Ισως η Νινα απο το αλλο συμπαν να ειναι οντως πιο κακια....και να εμφανιστηκε επιτελους.
Αυτό προσπαθούσα να θυμηθώ το πρωί, αν την έχουμε δει στο άλλο σύμπαν. Αλήθεια, ποιο χέρι έχει κλέψει απο τον Arnie, το δεξί ή το αριστερό;

Απάντηση: Re: Fringe

Αυτό προσπαθούσα να θυμηθώ το πρωί, αν την έχουμε δει στο άλλο σύμπαν. Αλήθεια, ποιο χέρι έχει κλέψει απο τον Arnie, το δεξί ή το αριστερό;

το δεξί

Η Νινα απο το αλλο συμπαν θα ειχε και τα δυο της χερια χωρις.....απωλειες . Οπως αυτη που ειδαμε να περνα τα βιομετρικα τεστ...

Αυτο που δεν θυμαμαι για να κλειδωσω την θεωρια μου ειναι με την απαλοιφη της υπαρξης του Πητερ ποτε ....πεθανε ο μικρος. Αφου περασε την πυλη και αρα ειχε προηγηθει το συμβαν με την Νινα στην πυλη ή πριν ?