Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Με μια διαφορά: Έτσι έγινε το Fringe, η πρώτη σαιζόν και ολίγη από δεύτερη άξιζαν. Αλλά από την στιγμή που το ξεκίνησα θεωρώ σωστό να το τελειώσω και να δω που το πάει.
Μην ξεχνάμε πως στο τέλος της 3ης σαιζόν μας άφησε στη σουπερ-κατεστραμμένη ανθρωπότητα και τελικά ξεκίνησε η τέταρτη σαιζόν και... αυτά.
Όσο για την γυναίκα, αυτή έχει ξεχάσει πλέον πως υπάρχει αυτή η σειρά [ενώ στην αρχή τρελαινόταν].
Εν κατακλείδι, δεν ήξερα πως πρέπει να έχω πιστοποιητικό Fringeοσύνης για να πω απλά την γνώμη μου ...:music-smiley-005:

Αυτο είπα και πρίν! Ο καθένας μπορεί να πεί την γνώμη του ελεύθερα όποτε θέλει! Απλά αυτο που είπα είναι ότι εγώ όταν κάτι δεν μ' αρέσει σταματάω να το βλέπω!
Και ας το έχω ξεκινήσει και ας το έχω δει 3-4 σαιζόν! Όταν κάτι με ξενερώνει δεν χαλάω το χρόνο μου με αυτό

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, θέλω να δω που το πάει αφού το ξεκίνησα -- κάτι που κάνω με όλες τις σειρές. Όπως λοιπόν και στο Fringe, άλλη μια σειρά που... έχασε την μπάλα είναι το Supernatural [τι γίνονται οι Λεβίαθαν; Καλά είναι;] αλλά επίσης το χαζεύω για να δω που θα πάει.
Δυστυχώς, όταν δεν έχεις σενάριο [κι αυτό είναι γενικό στις Αμερικάνικες Σειρές δυστυχώς, πλέον...] και... το τραβάς από τα μαλλιά αυτά συμβαίνουν... Και στο τέλος δεν θα απορήσω αν στο Fringe απλά το... αφήσουν έτσι και ψάχνεται [δεν είναι ορθογραφικό λάθος] το μισό Internet σε forums, σελίδες για... εξηγήσεις :)

Aλλο ενα αποκαλυπτικο επεισοδιο !
Ισχυει τελικα οτι
το συμπαν που βλεπουμε τωρα δεν ειναι καινουργιο , απλα τον ειχαν ξεχασει ολοι τον Πητερ
.
Ωραιο φιναλε για 15ο επεισοδιο.Αρα μεχρι το τελος της σεζον θα γινει της καρα καρι*λας :p

Αποκαλυπτικό επεισόδιο αλλα μου φάνηκε οτι έβαλαν την υπόθεση με το δολοφόνο μονο και μόνο για να στηρίξει την εξέλιξη στη "μυθολογία"

Για το σύμπαν, συμφωνώ. Αυτό υποπτευόμουν τόσο καιρό.

Εμ σας τα λεγα οτι ....
...δεν υπαρχουν πανω απο δυο συμπαντα και απλα εχουν "ξαναγραφτει" τα δυο υπαρχοντα απο την απαλοιφη του Πητερ.

Αλλωστε μια ματια να εριχνες στις κομμωσεις της Ολιβια το καταλαβαινες αυτο δεν ηθελε και πολυ . :Banane0:

υγ

κονομησε γκαντζετακια ο μικρος ε? Ελπιζω να κρατησε εκεινα τα κυαλια ....

Τα αυτονόητα μας είπαν. Το είχαμε υποθέσει και σε παλιότερα post. Το θετικό είναι οτι χρειάστηκαν 2 επεισόδια για να μας το πούνε και όχι 7 πράγμα που μπορεί να σημαίνει οτι θα τρέξει νεράκι η υπόθεση στα εναπομείναντα, ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω

Kαι αφου επιτέλους επιβεβαιώθηκε ότι
τα δυο συπαντα απλα εχουν "ξαναγραφτει"
,μετά και το τελευταίο επισόδειο πιστευω ότι
πλεον μπήκαμε (ή ξανα-εστιάζουμε) σε ένα άλλο κύκλο στην ιστορία, αυτό του Τζόουνς και της ZFT
.
Ελπίζω να μην τελείωσει και η σειρά και να συνεχιστεί και άλλη σαιζόν, αρκεί να μην το τραβήξουν απο παντού!

Οι παραγωγοί ετοιμάζουν το τέλος με διπλό επεισόδιο (End Game Pt.1 & 2). O DRJ φαίνεται οτι είναι ο καταλύτης.

Στα επόμενα θα δούμε και ένα ξεκάρφωτο επεισόδιο, όπως το Brown Betty ή το L.A.D., με τον Henry Ian Cusick.

Το χθεσινό επεισόδιο μου φάνηκε αρκετά αδύναμο. Δεν αντέχω τη φάτσα του Lincoln. Δεν του είχε δώσει η Olivia καλύτερα γυαλιά; Είναι ανάγκη να φοράει αυτά του Χατζηφωτίου; :p
Δεν πρόσεξα αν έχουν αλλάξει οι σεναριογράφοι αλλα τα 2 επεισόδια μετά την διακοπή φαίνεται να έχουν περισσότερο χιούμορ. To πλάνο στο εργαστήριο με το Scooby Doo να παίζει στο βάθος θα μείνει κλασσικό! ;)

Ο Lincoln πρέπει να είχε τρελό μέσο για την 4η σεζόν. Μακράν ο πιο αχρωμος, άγευστος, άοσμος και ανούσιος χαρακτήρας που πέρασε από το fringe. Χίλιες φορές να μας ξανά έφερναν τον Charlie.

Ωραιο το τελευταιο επεισοδιο (16) και το φιναλε του δειχνει οτι μεχρι το τελος θα ασχοληθουμε με τον γιατρο και τα "καμαρια" του.
Ψιλοάλλαξε και υφος η σειρα , ισως λιγο πιο x-files ...
Δεν περιμενα ποτε να γυρναγε ουσιαστικα η σειρα ξανα στο ep1 ...
Η φετινη ειναι οριστικα η τελευταια σεζον?

Οι μετρήσεις τηλεθέασης έδειξαν +33% για το χθεσινό επεισόδιο. επέστρεψε δηλαδή στα γνωστά νούμερα, 1,2-1,5 απο το 0,9 της προηγούμενης εβδομάδας.

Μια χαρα ηταν. Καλομαθε η γρια στα συκα και θελετε σε καθε επεισοδιο Παρατηρητες και τρομερες αποκαλυψεις...

Ε ρε φελλο που θελετε ....:D