Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Ο τρόπος που τελείωσε η Τρίτη Σεζόν & ξεκίνησε η τέταρτη με ξενέρωσε αλλά το σώσανε στη διαδρομή.
Προσωπικά θα ήθελα να συνεχιστεί και σε 5η. Δε φαίνεται εξάλλου να μπορεί να συμαζευτεί όλη η υπόθεση στα εναπομείναντα επεισόδια εκτός και αν τρέχει όχι νεράκι αλλά καταράκτης η υπόθεση.
Anyway, εν αναμονή εξελίξεων. Σε όλα τα σύμπαντα.........

By the way........ Αν ο Τζόουνς πετύχει πού στον Π!&*#% θα πάει;;;;;;;

Αν πετυχει που δεν....(θα τον σταματησει η δυναμη της αγαπης θα το δειτε..) λογικα θα παει στην βαση στο φεγγαρι.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Μου άρεσε καταπληκτικά και παρεπιπτόντως καταπληκτική δημιουργία για δημιουργία νέας σειράς:D

Fringe the next generation

Καλό το επεισόδιο,αλλά βλέποντας το trailer του επόμενου καταλαβαίνω ότι σίγουρα θα έχουμε ένα εκρηκτικό φινάλε.....

Πάρα πολύ καλό επεισόδιο για τα γούστα μου... επιτέλους λίγη φαντασία και τόλμη.

Γνώμη μου είναι ότι ρισκάρουν και ως εκ τούτου φορτσάρουν για τη συνέχιση της σειράς...
Επίσης όμως πιστεύω ότι, αν τα καταφέρουν, θα φάμε στη μάπα άλλα 15-20 ανούσια επεισόδια...

Να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο στα επόμενα τρία της σεζόν και να το τελειώσουν στο κινηματογράφο imo.

Εν τω μεταξύ επειδή το είδαμε νωρίς χθες, λέμε δε βλέπουμε καπάκι και τον Σέρλοκ?.... τσατάλια... πάλι στο Jones πέσαμε... χαχαχαχ

Α ρε Ντεσμοντ πόσο καλύτερα θα ήταν να ήσουν εσύ αντί του κρυόκωλου!!!
Και τι ανατριχίλα ήταν αυτή όταν είδαμε τον σποκ στο κεχριμπάρι!!!

Δεν κατάλαβα κάτι από αυτό το επεισόδιο....

Σε ποιο σύμπαν βρίσκονταν και τι δουλειά είχε ο Γουίλιαμ Μπελ στο κεχριμπάρι δεν υποτίθεται ότι είχε σκοτωθεί ;

Κεχριμπάρι είχε μόνο στο ένα σύμπαν και Mπέλι δεν είδαμε ποτέ να πεθαίνει... άσε που ξαναγράφτηκε η ιστορία από το τέλος του 3οu κύκλου...;-)

Last edited by a moderator:
Κεχριμπάρι είχε μόνο στο ένα σύμπαν και Mπέλι δεν είδαμε ποτέ να πεθαίνει... άσε που ξαναγράφτηκε η ιστορία από το τέλος του 3οu κύκλου...;-)

Ναι πράγματι δεν μας έδειξαν το είχα ξεχάσει

Πολύ σωστά. Η ιστορία ξαναγράφτηκε από την αρχή.
Πάντως ο Walter ήταν mean mother Fu!?er. Με τέτοια προσωπικότητα δεν τον χάνουν τον πόλεμο με τους παρατηρητές :D

Εκει που είχα την εντύπωση οτι θα είναι απλώς ένα ξεκάρφωτο εναλλακτικό επεισόδιο μας προέκυψε διαμαντάκι. Για να δούμε...
Και σε ταινία να είχαν γυρίσει την υπόθεση του χθεσινού, πάλι καλή θα ήταν.

Μου πήρε πάντως κανένα δεκάλεπτο να αναγνωρίσω τον κο. Hume χωρίς την προφορά του!

Μου πήρε πάντως κανένα δεκάλεπτο να αναγνωρίσω τον κο. Hume χωρίς την προφορά του!

Κώστα θα σε μαλώσω. Τέτοια μύτη δε περνάει απαρατήρητη :)

Πάντως να πω και εγώ την αμαρτία μου, όποτε μιλούσε περίμενα να πει penny & m8

Τις πιο αγαπημενές του λέξεις :D

Δεν γύρναγε ο χριστιανός προφιλ να τον γνωρίσω αμέσως!
Άσε, ήμουν τόσο κουρασμένος χθες που δεν κατάφερα να δω ολόκληρο το επεισόδιο. Σήμερα το τελείωσα.

Πάρα πολύ καλό επεισόδιο για τα γούστα μου... επιτέλους λίγη φαντασία και τόλμη.

Γνώμη μου είναι ότι ρισκάρουν και ως εκ τούτου φορτσάρουν για τη συνέχιση της σειράς...
Επίσης όμως πιστεύω ότι, αν τα καταφέρουν, θα φάμε στη μάπα άλλα 15-20 ανούσια επεισόδια...

Να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο στα επόμενα τρία της σεζόν και να το τελειώσουν στο κινηματογράφο imo.

Εν τω μεταξύ επειδή το είδαμε νωρίς χθες, λέμε δε βλέπουμε καπάκι και τον Σέρλοκ?.... τσατάλια... πάλι στο Jones πέσαμε... χαχαχαχ

Α ρε Ντεσμοντ πόσο καλύτερα θα ήταν να ήσουν εσύ αντί του κρυόκωλου!!!
Και τι ανατριχίλα ήταν αυτή όταν είδαμε τον σποκ στο κεχριμπάρι!!!
Χαχαχα.....
Και γω, μολις τον ειδα στο Σερλοκ αυτο σκεφτηκα...
οπως και στο Underworld που ο γιος του κακου παιζει στο Lost Girl τον λυκανθρωπο και o γιοw των βαμπιρ που επαιζε σε μια σειρα με φαντασματα bedlam...

Δεν γύρναγε ο χριστιανός προφιλ να τον γνωρίσω αμέσως!
Άσε, ήμουν τόσο κουρασμένος χθες που δεν κατάφερα να δω ολόκληρο το επεισόδιο. Σήμερα το τελείωσα.

Σορρυ αλλα αυτον δεν χρειαζεται καν να τον δεις. Και τυφλος αυτην την φωνη και προφορα την αναγνωριζει ευκολα...

Εγω περιμενα να ειναι ενα και μονο επεισοδιο ρε σεις....αν το ηξερα πραγματικα θα περιμενα το αλλο σαββατο να τα δω μαζι....με αφησε μακακα...

Σορρυ αλλα αυτον δεν χρειαζεται καν να τον δεις. Και τυφλος αυτην την φωνη και προφορα την αναγνωριζει ευκολα...

Ποια προφορά; Την κατάπιε αμάσητη. :smile: Κάτι ίχνη μόνο έπιασα και αυτά σποραδικά. Καμιά σχέση με αυτήν που είχε στο Lost.

Εγω περιμενα να ειναι ενα και μονο επεισοδιο ρε σεις....αν το ηξερα πραγματικα θα περιμενα το αλλο σαββατο να τα δω μαζι....με αφησε μακακα...

Και εγώ ένα περίμενα αλλα το φινάλε προετοιμάζει για συνέχεια.
Απο το preview στο τέλος του Letters of Transit όμως φαίνεται να επιστρέφουν σε κανονικά επεισόδια.

Όντως παιδιά, πολύ καλό επεισόδιο. Για να δούμε πολύ θα το πάνε;