Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Tι το ηθελα και το ειδα το part I : over there ?

Oσοι δεν το ειδατε ακομα φυλαξτε το για την ερχομενη εβδομαδα. Ειναι μεγαλο το κενο των 7 ημερων....

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ, και παραλίγο να μην το δω όταν παρατήρησα ότι έλεγε Part Ι.

Τελικά το είδα.. και την πάτησα.. :p

Βασικά, φοβάμαι ότι θα είναι τρελό cliff hanger και το επόμενο (και τελευταίο της σεζόν) επεισόδιο.. και άντε μετά να περιμένεις μέχρι του χρόνου.

Tι το ηθελα και το ειδα το part I : over there ?

Oσοι δεν το ειδατε ακομα φυλαξτε το για την ερχομενη εβδομαδα. Ειναι μεγαλο το κενο των 7 ημερων....

ναι, αλλά και 14 ημέρες χωρίς Fringe, και αυτό ακούγεται "απάνθρωπο" :smash:

Γνωριζει κανείς που θα βρω υποτίτλους για την πρώτη season??Την κατέβασα και λέω να ξεκινήσω να την βλεπω (βλέπε αντικατάσταση του LOST..)

Τελος και η δευτερη σαιζον.

Μιλαμε για σειρα κορυφης και το τελευταιο επεισοδιο δεν μπορουσει παρα να ειναι μνημειο.

Οι ανθρωποι ειναι αλλου. (σιγουρα το κανει ο Abraams του Lost? :D )

Ισως η κορυφαια σειρα για μενα πλεον. Μετα την ποιοτικη πτωση του Doctor Who....

Ο John Noble, κατά Fringe Walter Bishop, είναι τέρας υποκριτικής. :worshippy:

Ένα μεγάλο μπράβο στους σεναριογράφους της σειράς. :SFGSFGSF:

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη; Πότε ξεκινάει η τηλεοπτική σαιζόν στην Αμερική;

το Over There ειναι τυπικά το S02e22 και τελειώνει η 2η σειρά ή εχει και άλλο επεισόδιο?!

ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη (και δεν είμαι μεγάλος φάν των σηριαλ) είμαι στο S02E19, που ο peter τα πήρε κράνα στο τέλος..
Το καλύτερο ομως είναι οτι κάθεται και τα βλέπει και η καλή μου μαζί, που έχουμε πολυ διαφορετικά γούστα στα έργα.. έχει πορωθεί και αυτή :)

Περιμένω να εγκαταστήσω το προβόλι μου να ευχαριστηθώ με την ψυχή μου τα εναπομείναντα επεισόδια.

Last edited: