Fringe [Fox]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 39 42.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 39 42.9%
  • ΞΚαλή

Votes: 8 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 3.3%

• Total voters
    91
Ειδαμε μαζι με το εταιρον ημιση και τις 2 σαιζον μεσα σε 6 απογευματα!
Απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
Δεν εβλεπα την ωρα να επιστρεψω σπιτι απο τη δουλεια για να δω παρακατω.Τετοιο συναισθημα μονο σε ελαχιστα εξαιρετικα βιβλια εχω ξανανιωσει.
Αν οντως ειναι του JJ Abrams μοιαζει να ειναι η εξιλεωση του για το Lost!
Μεσα σε 2 μολις σαιζον πηραμε σχεδον ολες τις απαντησεις και η σειρα ειναι σε διαδικασια ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ ακομα.:Banane0:
Ελπιζω μονο στο τελος της επομενης σαιζον να μην ανακοινωσουν οτι θα υπαρξουν συνολικα 6 κυκλοι γιατι τοτε θα φυγω τρεχοντας!

:grinning-smiley-043WALTER BISSOP :grinning-smiley-043

Απλα RESPECT για τον επιτροπο της Μινας Τιριθ στο LOTR.
Συγκλονιστικος.

Για να ετοιμαζόμαστε... :violent-smiley-030:

• Season 3
44 3-01 23/Sep/10 Olivia

(λες και πέρασε ολόκληρος χρόνος πάντως... πρέπει να πέσει κανά refresh...)

Της κολασεως.....:D

Τετοιο αγωνιωδες φιναλε με αντιστοιχη προσμονη για την συνεχεια εχουμε να δουμε απο το "Ποιος σκοτωσε τον Τζει Αρ" .

Μόλις... και εγώ.
Ηταν κάπως "συνδετικό" επεισόδιο... αυτών που έγιναν στην S02 με αυτά που έρχονται..

Eμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ.

Εξαιρετικος χαρακτηρας ο ταξιτζης και λαμπρος ηθοποιος . Εξ´ου και ο μεγαλος ρολος του.

Δεν ειναι τυχαιο οτι επαιζε τοσα χρονια στο the Wire.

Hταν λιγο πιο αργο απο οτι εχουμ συνηθισει αλλα δεν γινεται να ειναι ολα τα επεισοδια τρεχα βαρα.

Στοιχηματιζω τις καλτσες μου οτι η Ολιβια προσποιειται οτι ειναι η αλλη Ολιβια. Αυτο που μενει ειναι να δουμε αν θα ξεγελασει τον αγαπητικο της αλληνης και κυριως τι θελει να κανει η αλλη απο την δικη μας πλευρα.

Απάντηση: Re: Fringe

Eμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ.

Εξαιρετικος χαρακτηρας ο ταξιτζης και λαμπρος ηθοποιος . Εξ´ου και ο μεγαλος ρολος του.

Δεν ειναι τυχαιο οτι επαιζε τοσα χρονια στο the Wire.

Hταν λιγο πιο αργο απο οτι εχουμ συνηθισει αλλα δεν γινεται να ειναι ολα τα επεισοδια τρεχα βαρα.

Στοιχηματιζω τις καλτσες μου οτι η Ολιβια προσποιειται οτι ειναι η αλλη Ολιβια. Αυτο που μενει ειναι να δουμε αν θα ξεγελασει τον αγαπητικο της αλληνης και κυριως τι θελει να κανει η αλλη απο την δικη μας πλευρα.

Πράγματι ωραίος ο ταξιτζής...

Οσο για το σπόιλερ, συμφωνώ 102%, αυτό πιστεύω και εγώ...

Την τιμή της βενζίνης την είδε κανεις στο ''παράλληλο'' συμπαν?! Αν καταλαβα καλα τουλάχιστον! Έρχονται δύσκολες μέρες!!! :bigcry:

πω πω

χαμός
Αντε βγαλτε την εξω τωρα... Παντως το πανε καλα. Βρηκανε τον αξονα του 3ου ΚΑι κατι μου λεει οτι θα εχουμε και 4ο κυκλο !

Πάντως δεν ανησυχώ. Ειναι απο τις λιγες σειρες που δε σε αφηνουν με απορίες

π

χαμός
Αντε βγαλτε την εξω τωρα...

E ενταξει θα δωσει την λυση καπως ο απο μηχανης θεος

long-blog-template-nimoy-fringe.jpg

Kαι αν οχι αυτος τοτε η απο μηχανης ΘΕΑ.

Fringe101Nina-thumb-330x248-24315.jpg

καλα σαφως αλλα μη ξεχνας οτι εκει που θα επρεπε να ειναι η MD , δεν ηταν τιποτα!

αγαπαμε fringe!

Επειδη ξεκίνησα να το βλέπω είμαι στην 1η σεζόν, μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι τα ξεκάρφωτα βατράχια, φύλλα , παλάμες, πεταλούδες που δείχνει; έχουν κανά νόημα ή είναι σκηνοθετική άποψη;

Υ.Γ. Με βλέπω να το παρατάω...παντελής απουσία δράσης. Πεντακόσιες σειρές έχουν βγει, δεν έχουν ν ασχοληθούν με τίποτα άλλο εκτός από το FBI, NSA και πράκτορες με πιστολάκια; Σόρυ αλλά μου φαίνεται ότι όλες αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια.