Fringe VS The Event

Ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη?

• Total voters
    0
Αν και ξεφεύγουμε από το νήμα, μπορώ να σου πω ότι αυτό που με κράτησε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι με κρατούσε στην τσίτα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν είχε καμμιά τρομερή εξέλιξη, ούτε κεντρικό κορμό αλλά για αυτοτελή επεισόδια ήταν πολύ γρήγορα και δυναμικά. Βέβαια, μ' ενθουσιάζει εν γένει και "η ματιά στο μέλλον".

Υ.Γ. Πάντως προσπάθησέ το Fringe...Αν δε σ'αρέσει μετά το πέρας 2ου κύκλου σταμάτα το...

To Paradox ειχε μια ατμοσφαιρα κλασικη βρεττανικη που εδινε στην σειρα εναν αλλον αερα θριλερ απο αυτον του FF.
Μπορει να εξελισσοταν σε πατατα μπορει και να ηταν σουπερ σειρα. Η σκηνοθεσια του παντως ηταν εξαιρετικη. Η οποια σκηνοθεσια δεν σημαινει μονο επιλογη πλανων και αλλων εικαστικων θεματων. Σημαινει κυριως ρυθμος και συνοχη κατι που μαλλον στο FF δεν ηταν και πολυ ορατα...
Το οτι κοπηκε δεν σημαινει απολυτως τιποτα. Εδω κοπηκε και το FF που ειχε λογω αμερικανικης διανομης-μπατζετ-διασημοτητας πρωταγωνιστων πολυ μεγαλυτερη ελπιδα να επιβιωσει.

Re: Απάντηση: Re: Fringe VS The Event

Σειρα επιστημονικής φαντασίας χωρις μυρωδιά απο εξωγήινους .. δεν λέει. Γιαυτο το λογο κατά τη γνώμη μου τα X-Files ειναι και θα παραμεινουν ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ.

Το Fringe μεχρι στιγμης δεν με εχει εντυπωσιασει αλλά επιφυλάσσομαι μιας και ειμαι ακομα στην μεση του πρώτου κύκλου..

Μα ΑΥΤΟ είναι που το κάνει μοναδικό...

Το ότι ασχολείται με κάτι που δεν ασχολούνται ΟΛΑ τα Sci-FI.
Τόσα χρόνια μας έκαναν να πιστεύουμε ότι Sci-Fi = εξωγήινοι και ΜΟΝΟ αυτό..

Προσωπικά είμαι αναφανδόν υπέρ του Fringe αν και οπωσδήποτε σε κάποια επεισόδια έχουν υπερβεί και την φαντασία, αλλά και πάλι, γι αυτό λέγετε Επιστημονική Φαντασία και αυτό είναι που μας κάνει να το απολαμβάνουμε.

Για κάποιον που είπε για τους στρατιώτες του άλλου σύμπαντος και τον υδράργυρο-αίμα.
Φίλε μου αυτά είναι ανδροειδή και ΟΧΙ άνθρωποι, οι άνθρωποι εκεί έχουν κανονικά αίμα.

Το Event είναι πολύ καλή σειρά όχι σαν το Fringe φυσικά το θέμα είναι ότι όσα επεισόδια και να είδα δεν με κούρασαν καθόλου βλέπεται ευχάριστα

Αφού τελείωσα το Event εμμένω στην αρχική μου άποψη και μάλιστα την έχω ενισχύσει κι' όλας...

Το Event ωχριά μπροστά στο Fringe... Μακράν...

Fringe φυσικά.

Η ερμηνεία του John Noble και μόνο είναι για πολλά Oscar.

Η αλήθεια είναι πως ο τρίτος κύκλος αν εξαιρέσουμε το φινάλε δεν είχε την αίγλη των δυο πρώτων αλλά παραμένει εξαιρετικό έστω και σαν ιδέα.

Ίσως θα είχε λογική η σύγκριση με το eleventh hour που δυστυχώς μας άφησε με έναν κύκλο.

To The Event το είδα,το Fringe κατάφερα να δω μισό κύκλο.
Θεωρώ όμως το Fringe πιο καλό ,απλά σε μένα δεν μου κόλλησε κάτι στο Fringe από την αρχή.