Μην κανεις σαν τον Συριο που βλεπει 10 λεπτα απο την ταινια και μετα εχει και αποψη
Δες ολη την σειρα και αν δεν σου αρεσει εδω ειμαστε. Ολοι αυτοι που εχουν ολοκληρωμενη αποψη και προσκυνουν λες ναναι πολυ μακρυα απο τα δικα σου γουστα ?
Δεν νομιζω Τακη :ernaehrung004:
Yγ
Στην αρχη κι εγω τους ιδιους ενδοιασμους ειχα. Μετα τον Λατρευεις ειδικα τον πατερα.
Ρε συ, αλλο να εχεις δει 10 λεπτα και αλλο σχεδον ολοκληρη σεζον!
Μια ιδεα εχω παρει για τους χαρακτηρες, εκτος και αν αργοτερα αλλαζουν τροπαρι..Και καλα, ο πατερας δεν ειναι τοσο κακος, αυτος ο βλακας ο υιος;!
Παντως, για να μην το κουραζουμε, θα το ξαναπροσπαθησω...
3η σεζόν δεν έχω δει καθόλου, αφού ο στρατός δεν είναι κατάλληλο μέρος για να συγκεντρώνεσαι, και η συγκεκριμένη σειρά απαιτεί κλειστά φώτα, ήχο, και προσήλωση..
Μα ειδες την πρωτη σαιζον χωρις να δεις το τελος της στο οποιο αρχιζει και γινεται της τρελλης.
Η πρωτη σαιζον σε μια σειρα ειναι παντα δυσκολη μιας και ψαχνονται. Ετσι ειναι ο τροπος δομησης μια σειρας πλεον....και το event μπορει να βελτιωθει του χρονου.
Γιατι δεν την λες μεγαλη σειρα. Απλα ενδιαφερουσα.Αντιθετα με το Fringe που θα διαβαζεις οτι εχει γινει ενα μικρο Lost.(ατυχης παρομοιωση βεβαια ελπιζω να μην καταληξει το ιδιο αοριστα...)
αυτος ο βλακας ο υιος;!
Αντιθετα με το Fringe που θα διαβαζεις οτι εχει γινει ενα μικρο Lost.(ατυχης παρομοιωση βεβαια ελπιζω να μην καταληξει το ιδιο αοριστα...)
και όμως, επέλεξα το the event, γιατί ενώ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, από την άλλη, δεν μου αρέσουν οι σειρές με αυτοτελή επεισόδια, σαν το fringe (καταφερα να δω μόνο 7-8 επεισόδια!)
Και να μην το τεντώσουν άλλο (όπως δυστυχώς φαίνεται ότι θα κάνουν από το τελευταίο επεισόδιο)
και όμως, επέλεξα το the event, γιατί ενώ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, από την άλλη, δεν μου αρέσουν οι σειρές με αυτοτελή επεισόδια, σαν το fringe (καταφερα να δω μόνο 7-8 επεισόδια!)
Αδικοχαμένο το Flash Forward, πιστεύω θα μπορούσε να δώσει πολλά ακόμη, όπως και το περσινό Paradox, με απίστευτη αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Τι λες ρε μπαγασα ?
Ακομα δεν εχουμε παρει μυρωδια γιατο τι ειναι οι Παρατηρητες και τον ρολο που βαρανε στο συμπαν.
Το πιο μυστηριο κομματι της σειρας θες κι εσυ να παραλειψουν ? Ενας κυκλος για παρτυ τους μου κανει απλα τελειο !!
Αγορι μου που εισαι εσυ ? :ernaehrung004:
Νομιζα οτι ειμουν ο μοναδικος που ειχε "σκαλωσει" με το Paradox. Aλλωστε το προτιμουσα απο το FlashForward.
Καλα καμια σχεση.. Το paradox ειναι "φεσι" μπροστα στο Flash forward, sorry...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.