Fringe VS The Event

Ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη?

• Total voters
    0
Μην κανεις σαν τον Συριο που βλεπει 10 λεπτα απο την ταινια και μετα εχει και αποψη :D

Δες ολη την σειρα και αν δεν σου αρεσει εδω ειμαστε. Ολοι αυτοι που εχουν ολοκληρωμενη αποψη και προσκυνουν λες ναναι πολυ μακρυα απο τα δικα σου γουστα ?

Δεν νομιζω Τακη :ernaehrung004:

Στην αρχη κι εγω τους ιδιους ενδοιασμους ειχα. Μετα τον Λατρευεις ειδικα τον πατερα.

Ρε συ, αλλο να εχεις δει 10 λεπτα και αλλο σχεδον ολοκληρη σεζον! :p
Μια ιδεα εχω παρει για τους χαρακτηρες, εκτος και αν αργοτερα αλλαζουν τροπαρι..Και καλα, ο πατερας δεν ειναι τοσο κακος, αυτος ο βλακας ο υιος;!

Παντως, για να μην το κουραζουμε, θα το ξαναπροσπαθησω...

To Event μου θυμίζει αρκετά το...αδικοχαμένο Flash Forward. Καλή ιδέα, καλό αρχικό στήσιμο, αλλά χάνει τη μπάλα μόνο του, λίγο με παρα πολλούς δευτερεύοντες χαρακτήρες, λίγο με υπόθεση που παραμπλέκει χωρίς λόγο... Υποψιάζομαι ότι θα έχει την ίδια τύχη, και θα τελειώσει σε λίγα επεισόδια, ενώ άξιζε κάτι καλύτερο.

Το Fringe είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Πιο αργοί ρυθμοί, λιγότερες φαντεζί καταστάσεις, αξιοθαύμαστη προσπάθεια για επιστημονική τεκμηρίωση σε οτιδήποτε το "κουφό". Οι χαρακτήρες είναι αυτοί που πρέπει να είναι, λίγοι και καλοί, ιδιαίτεροι, χωρίς καρικατούρες, η σκηνοθεσία σκοτεινή και επιβλητική, ενώ οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

3η σεζόν δεν έχω δει καθόλου, αφού ο στρατός δεν είναι κατάλληλο μέρος για να συγκεντρώνεσαι, και η συγκεκριμένη σειρά απαιτεί κλειστά φώτα, ήχο, και προσήλωση..

Re: Απάντηση: Fringe VS The Event

Ρε συ, αλλο να εχεις δει 10 λεπτα και αλλο σχεδον ολοκληρη σεζον! :p
Μια ιδεα εχω παρει για τους χαρακτηρες, εκτος και αν αργοτερα αλλαζουν τροπαρι..Και καλα, ο πατερας δεν ειναι τοσο κακος, αυτος ο βλακας ο υιος;!

Παντως, για να μην το κουραζουμε, θα το ξαναπροσπαθησω...

Μα ειδες την πρωτη σαιζον χωρις να δεις το τελος της στο οποιο αρχιζει και γινεται της τρελλης.

Η πρωτη σαιζον σε μια σειρα ειναι παντα δυσκολη μιας και ψαχνονται. Ετσι ειναι ο τροπος δομησης μια σειρας πλεον....και το event μπορει να βελτιωθει του χρονου.
Γιατι δεν την λες μεγαλη σειρα. Απλα ενδιαφερουσα.Αντιθετα με το Fringe που θα διαβαζεις οτι εχει γινει ενα μικρο Lost.(ατυχης παρομοιωση βεβαια ελπιζω να μην καταληξει το ιδιο αοριστα...)

3η σεζόν δεν έχω δει καθόλου, αφού ο στρατός δεν είναι κατάλληλο μέρος για να συγκεντρώνεσαι, και η συγκεκριμένη σειρά απαιτεί κλειστά φώτα, ήχο, και προσήλωση..

Ποσο σε ζηλευω που θα τα δεις πακετο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Fringe VS The Event

Μα ειδες την πρωτη σαιζον χωρις να δεις το τελος της στο οποιο αρχιζει και γινεται της τρελλης.

Η πρωτη σαιζον σε μια σειρα ειναι παντα δυσκολη μιας και ψαχνονται. Ετσι ειναι ο τροπος δομησης μια σειρας πλεον....και το event μπορει να βελτιωθει του χρονου.
Γιατι δεν την λες μεγαλη σειρα. Απλα ενδιαφερουσα.Αντιθετα με το Fringe που θα διαβαζεις οτι εχει γινει ενα μικρο Lost.(ατυχης παρομοιωση βεβαια ελπιζω να μην καταληξει το ιδιο αοριστα...)

Κοιτα, για εμενα η πρωτη σεζον (ενταξει πλην ελαχιστων επεισόδιων που δεν εχω δει) του fridge ειναι πολυ χειροτερη απο το event. Ελπιζω να βελτιωθει δραματικα (για τα δικα μου γουστα). Παντως, το οτι δεν με κρατησε ουτε ως το τελος, δεν ειναι καλος οιωνός..

αυτος ο βλακας ο υιος;!

Εχει πολλα κονέ όμως ο ατιμος :flipout:
Εκει που κολλαει το FBI, τσουπ εμφανιζεται αυτος με τις γνωριμιες του και λυνει την υπόθεση:BDGBGDB55:

Δε συγκρίνεται το Fridge με το Event. To Fridge αποτελεί το X-Files του σήμερα. ΠΛοκή, δράση, κεντρικός κορμός ιστορίας, έξυπνοι διάλογοι κ.α.

Αδικοχαμένο το Flash Forward, πιστεύω θα μπορούσε να δώσει πολλά ακόμη, όπως και το περσινό Paradox, με απίστευτη αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αντιθετα με το Fringe που θα διαβαζεις οτι εχει γινει ενα μικρο Lost.(ατυχης παρομοιωση βεβαια ελπιζω να μην καταληξει το ιδιο αοριστα...)

Και να μην το τεντώσουν άλλο (όπως δυστυχώς φαίνεται ότι θα κάνουν από το τελευταίο επεισόδιο)

και όμως, επέλεξα το the event, γιατί ενώ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, από την άλλη, δεν μου αρέσουν οι σειρές με αυτοτελή επεισόδια, σαν το fringe (καταφερα να δω μόνο 7-8 επεισόδια!)

και όμως, επέλεξα το the event, γιατί ενώ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, από την άλλη, δεν μου αρέσουν οι σειρές με αυτοτελή επεισόδια, σαν το fringe (καταφερα να δω μόνο 7-8 επεισόδια!)

Μάλλον γι'αυτό νομίζεις ότι το Fringe αποτελείται μόνο από αυτοτελή επεισόδια.... :D:D:D

Και να μην το τεντώσουν άλλο (όπως δυστυχώς φαίνεται ότι θα κάνουν από το τελευταίο επεισόδιο)

Τι λες ρε μπαγασα ?

Ακομα δεν εχουμε παρει μυρωδια για
το τι ειναι οι Παρατηρητες και τον ρολο που βαρανε στο συμπαν.

Το πιο μυστηριο κομματι της σειρας θες κι εσυ να παραλειψουν ? Ενας κυκλος για παρτυ τους μου κανει απλα τελειο !!

Ακλαφτος πηγες κι εσυ .....:ernaehrung004:

Δεν υπαρχει πραγματικο αυτοτελες επεισοδιο στο Fringe ( εκτος απο ενα σε καθε κυκλο που ειναι ιδιαιτερως περιεργα..). Ειναι μερος ενος παζλ που σιγα σιγα διαμορφωνεται και οταν το αντιλαμβανεσαι σε ενθουσιαζει ολοενα και πιο πολυ.

Ειναι σαν να σε καλεσαν σε δειπνο και πολυ γρηγορα κρινεις ενα γεμιστο ρολο χοιρινο απο το χρωμα και την οψη της πετσας ενω δεν εχεις κοψει ακομα καν το κυριως μερος και δεν εχεις γευτει την γεμιση....

Αδικοχαμένο το Flash Forward, πιστεύω θα μπορούσε να δώσει πολλά ακόμη, όπως και το περσινό Paradox, με απίστευτη αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αγορι μου που εισαι εσυ ? :ernaehrung004:

Νομιζα οτι ειμουν ο μοναδικος που ειχε "σκαλωσει" με το Paradox. Aλλωστε το προτιμουσα απο το FlashForward.

Τι λες ρε μπαγασα ?

Ακομα δεν εχουμε παρει μυρωδια για
το τι ειναι οι Παρατηρητες και τον ρολο που βαρανε στο συμπαν.

Το πιο μυστηριο κομματι της σειρας θες κι εσυ να παραλειψουν ? Ενας κυκλος για παρτυ τους μου κανει απλα τελειο !!

Είμαι από αυτούς που μου αρέσουν να πηγαίνουν αργά οι σειρές, δεν με ενοχλούν τα filler αρκεί να δείχνουν ακόμα και άσχετες με την ιστορία λεπτομέρειες για του πρωταγωνιστές. Το πως το έκαναν στη 1η αλλά και στην τρέχουσα σεζόν του fringe ήταν υποδειγματικό. Το αντίθετο του Lost που αποδείχθηκε στο τέλος ότι απλώς έκαναν αλματα από το ένα θέμα στο άλλο κρατώντας το ενδιαφέρον μόνο μπερδεύωντας και όχι εξηγώντας τουλάχιστον τα θέματα που φαίνονταν σοβαρά

Το τελος του επεισοδίου και όσα διαβάζω για time travel και ενοποιημένα συμπαντα και ξέρω εγώ τι άλλο και μου φαίνεται ότι θα ξεχαστούν και οι παρατηρητές και τα πειράματα και θα πάμε σε μια μάχη στο μελλον στα οποία θα γεννηθούν νέα ερωτήματα χωρίς ποτέ να επιστρέψουμε στα παλια. Οπως στο Lost

Ας ελπίσουμε να μην πάει προς την κατεύθυνση του δικού μου spoiler

Anyway back on topic για την ώρα οι 2 σειρές δεν συγκρίνονται κυρίως στο πως το fringe δίνει "εξηγήσεις" και ειναι παραπάνω από μια καλή ιστορία

Αγορι μου που εισαι εσυ ? :ernaehrung004:

Νομιζα οτι ειμουν ο μοναδικος που ειχε "σκαλωσει" με το Paradox. Aλλωστε το προτιμουσα απο το FlashForward.

Εδώ είμαι.
Και με τα 2 σκάλωσα, τα θεωρώ πολύ ευρηματικά...:2thumb22sup:

Καλα καμια σχεση.. Το paradox ειναι "φεσι" μπροστα στο Flash forward, sorry...

Εδώ δε σου αρέσει το Fringe... :furious3:
Τι να λέμε τώρα...

Οντως τι να λεμε... :p

ΥΓ. Σοβαρα τωρα, τι σκριβως σου αρεσε στο Paradox? Το κουκουρουκου σεναριο ή ο μουγγος ταχα μου αινιγματικός επιστημονας; Η σειρα κοπηκε μετα απο μολις μερικα επεισοδια.. Τυχαιο; Δεν νομιζω...