Τελικά και με το geek Pulse φτάνει σε ικανοποιητικές στάθμες. Θα χρειαστώ όμως μιά προέκταση γύρω στα 3μ. Έχετε κάποια πρόταση, ή να πάρω ότι βρω μπροστά μου στο amazon;
Φτιάξε custom καλώδιο καλύτερα.Τελικά και με το geek Pulse φτάνει σε ικανοποιητικές στάθμες. Θα χρειαστώ όμως μιά προέκταση γύρω στα 3μ. Έχετε κάποια πρόταση, ή να πάρω ότι βρω μπροστά μου στο amazon;
Φτιάξε custom καλώδιο καλύτερα.
Τα 340?Τελικά και με το geek Pulse φτάνει σε ικανοποιητικές στάθμες. Θα χρειαστώ όμως μιά προέκταση γύρω στα 3μ. Έχετε κάποια πρόταση, ή να πάρω ότι βρω μπροστά μου στο amazon;
Τα 340?
Και παλι υποτονικα τα ακους.
Ενισχυτή δεν εχεις?
Με εξοδο ακουστικών?
Ακόμα καλύτερα βαλτα στην έξοδο ηχείων
The single ended headphone output of the Pulse DAC is 7V RMS.
Into a 600 ohm load that gives 81.66mW output power.
Into 50 ohms, that would be 980mW, and into 16 ohms it would be 3.025W.
Τι να σου πω Αντώνη, δεν έχω τις εμπειρίες με ακουστικά για να μπορώ να κρίνω. Ρώτησα στο νήμα του Headfi σχετικά με το Pulse για την ισχύ που αποδίδει και πήρα την εξής απάντηση:
...
Τι να σου πω Αντώνη, δεν έχω τις εμπειρίες με ακουστικά για να μπορώ να κρίνω. Ρώτησα στο νήμα του Headfi σχετικά με το Pulse για την ισχύ που αποδίδει και πήρα την εξής απάντηση:
81.66mW μου φαίνονται λίγα, ακόμη και το φτηνότερο Schiit, το magni 2 αποδίδει 130 mW. Όμως, σύμφωνα με το φυλλάδιο της AKG, η αντίσταση των 340 είναι στα 400Ohm, και με 63mW φτάνει ένταση 112dB. Λογικά φτάνει.
Σκέφτομαι παρόλα αυτά να αγοράσω ένα μικρό ολοκληρωμένο ενισχυτή και να συνδέσω τα AKG από την έξοδο ηχείων. Ένας μικρός TEAC ή Mission Cyrus 1 φεύγει στο γερμανικό μπέυ για λιγότερα από 100 ευρώ. Αλλά του χρόνου αυτά.
Εγω ας πουμε δεν ακουω ποτε σε εκκωφαντικες εντασεις.
τα 400 είναι πολύ πιό ευκολα πάντως
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ούτε εγώ
σου έδωσα παράδειγμα με αντάσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.