FTA κανάλια που λαμβάνονται με τους δέκτες Pace

Δεν έχω το κουράγιο να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να ελέγξω, αλλά κατά 99% δεν το κατεβάζει. Πρόκειται για νέα συχνότητα, οπότε μέχρι να την προσθέσουν... Σε κανά 4 χρονάκια, όπως συνέβη με τα ιταλικά, πιστεύω θα το δούμε.

εμένα μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μου το έχει βγάλει στα encrypted services θέση 309 με όνομα FahionTV HD

στην αρχή μου βγάζει μερικές φορές "αδύνατος ο εντοπισμός σήματος" αλλά μετά από λίγο παίζει κανονικά

Μολις εκανα σαρωση και βρηκε και τα supertennis hd και kbs world hd και το arte.Σε 5 λεπτα τα εχασε και δεν υπαρχουν.Το ενα βαζει ταινιες με αγγλικους υποτιτλους το αλλο εχει tennis ολη μερα σε εξαιρετικη ποιοτητα.Πως θα γινει να μην φευγουν ωστε να τα εχω κανονικα στη λιστα καναλιων που φτιαχνω?

Last edited by a moderator:
εμενα τα suppertennis τα κραταει αλλα κανει σπασιματα αυτη η συχνοτητα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.... εχω 90% ακριβεια και ενιοτε γινεται στιγμιαια 0.

Τα παιζει κανονικα σε μενα και η εικονα ειναι κορυφαια αλλα σε 5 λεπτα φευγουν.Σε αλλο δεκτη που εχω οχι της νοβα παιζουν αψογα.

τι πιατο εχεις?

μηπως εχει το usb για την επιγεια και γιαυτο τα χανει?

Πως θα γινει να μην φευγουν ωστε να τα εχω κανονικα στη λιστα καναλιων που φτιαχνω?

Τα έχουμε πει, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Προσωπικά μπουκέτα θα σβηστούν, μην ξεχάσεις να βάλεις και τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις σε "όχι".

Εκανα 3 φορες επαναφορα.Μολις τα βρισκει τα χανει.Πιατο εχω 80αρι.USB οχι δεν χρησιμοποιω και για την ωρα εχω τον pace 831.Στη σαρωση βρισκει 700+ καναλια μερικες φορες αλλες 400.Σε αλλο πιατο 1.10μ που εχω με astra/hotbird πιανει ο δεκτης το max που εχουν και οι 2 δορυφοροι.1000+καναλια απο hotbird και τα μισα περιπου σε astra.Γιατι ο pace δεν δουλευει ετσι οπως θα επρεπε δεν το καταλαβαινω.Και θα επρεπε να μπορουμε να βαλουμε και αλλους δορυφορους πανω του με diseq(τουλαχιστον τον astra που εχει εξαιρετικο περιεχομενο) και να βλεπουμε και εκεινα απο τον pace.

Το έχουμε πει πολλές φορές. Οι pace είναι αποκλειστικά για λήψη nova. Για σταθερή λήψη άλλων καναλιών η λύση είναι άλλος δέκτης.

Ειναι για ληψη νοβα επειδη η νοβα τους εχει ετσι με το firmware.Μια χαρα θα μπορουσαν αυριο με ενα firmware να μπορουμε να βαλουμε και αλλους δορυφορους(γιατι πρεπει να εχω 2 δεκτες δηλαδη στην τηλεοραση μου?).O astra εχει κορυφαια καναλια και ειναι μεγιστη βλακεια να πρεπει να εχω διπλα καλωδια σε ολα(hdmi/τροφοδοτικο/οπτικη) στην τηλεοραση για δευτερο δεκτη.Ειναι αδιανοητο αυτο που κανουν και δεν καταλαβαινω το γιατι.

Μολις τωρα προσεξα οτι μια χαρα μπορουμε να βαλουμε τα καναλια που θελουμε με οτι σειρα θελουμε.Οταν φτιαχνουμε μπουκετα αναλογα με τι σειρα προσθεσουμε τα καναλια ετσι θα προστεθουν.Παρα πολυ βολικο.Δεν ξερω αν ειχε ξανα αναφερθει.

το γερμανικο RTL εχει φυγει απο τον hotbird, ειναι μονο στον αστρα 19, βεβαια και οσο καιρο ηταν δεν ανοιγε στο δεκτη τησ nova

Είχε ήδη αναφερθεί εδώ. Τι να πω; Με θλίβει να βλέπω δελτίο τύπου για ελεύθερα κανάλια και μέσα σε αυτό τη φράση "μεταφέρει στους συνδρομητές της nova". Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι, εμείς στα fora που ασχολούμαστε λίγο παραπάνω, αποτελούμε τη μειοψηφία. Η μεγάλη πλειοψηφία θα θεωρήσει ότι τα κανάλια αυτά τα βλέπει επειδή πληρώνει συνδρομή... Ελπίζω μόνο να κατεβαίνει στους pace και το αξιόλογο super tennis hd που βρίσκεται στην ίδια συχνότητα.
ευτυχως θεουλη μου κατεβαινει...αλλα δεν δειχνει atp1000 ουτε masters,παρα μονο κανενα atp 500/250