FTA κανάλια που λαμβάνονται με τους δέκτες Pace

Επι της ευκαιριας να πω οτι για ελευθερο καναλι το βρισκο εξαιρετικο το συγκεκριμενο.Πραγματι απο ΑΤP δεν εχει πολλα πραγματα αλλα εχει αρκετα τουρνουα της WTA

Καλησπερα παιδια. Στα fashion καναλια (no. 701 κλπ), πόσα και ποια πρεπει να εχουμε;; Αυτη τη στιγμή εχω μονο το fashion tv και αυτο σε SD.

Last edited by a moderator:
Στο μπουκέτο LIFESTYLE είναι το Fashion TVsd και το TV Moda.
Στην θέση 701 που αναφέρεσαι μπουκέτο nova είναι μόνο το Fashion TVsd
Στο ENCRYPTED SERVICES υπάρχει το Fashion One και το FashionTV HD

Last edited:
αν βαλω σαν συχνοτητα καποια του Astra,μπορει ο δεκτης να κανει αναζητηση μεσω NIT και να αποθηκευσει στην μνημη τα ελευθερα καναλια του Astra;Υπαρχει καποια περιπτωση;

Re: Απάντηση: FTA κανάλια που λαμβάνονται με τους δέκτες Pace

Το Swissjazz που είναι σε hotbird δεν το πιάνει.

Δυστυχώς και εγω αυτο θελω αλλα δεν μας το βγάζει ο δεκτης. ισως αν το ζητησουμε πολλοι να μας το προσθεσουν γινετα?
με τον παλιο μου δεκτη πανασατ(που αλλοι τον λεγανε πατατασατ) ειχα βαλει την συχνότητα και ακουγα το Swissjazz!!

Aς μου θυμισει καποιος φιλος σε ποια θεση εκπεμπει το supertennis hd. Ευχαριστω!!

Public Bouguet

Θέση 28

Οτι ναναι δειχνει στη θεση 28 σε μενα... "face1".... Αντε παλι απο την αρχη για εργοστασιακες ρυθμισεις. Με την εγκατασταση δικτυων απο τις ρυθμισεις χανω τα favorite; με την σαρωση δικτυων δεν λυθηκε το θεμα.

Φίλε aenaos15, εσένα μπορεί να στο εμφανίζει σε άλλη θέση. Ψάξε λίγο πριν κάνεις εργοστασιακές. Μην ξεχνάμε, είναι δέκτης με προσωπικότητα!

Σωστο κι αυτο!!! Το εψαξα παντως επειδη βλεπω μανιωδως τεννις και δεν υπαρχει. Αρα παω για εγκατασταση δικτυων η επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων ;

Edit : επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Σας ευχαριστω και τους 2 για την βοηθεια σας!!

Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

το fashion HD το γυρίσανε σε SD ή κάνω λάθος; να χαρώ HD pack για 2 κανάλια (cinema 1 & 2 )

Το HD pack σύντομα θα το δίνουν δωρεάν για πάντα, να μου το θυμηθείτε.

Ναι πολύ σωστά βέβαια ούτε και αυτά δεν δίνουν πλέον

Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Δεν έχω εικόνα τώρα. Τελευταία φορά πάντως ήταν στο μπουκέτο nova. Θα δω το μεσημέρι, που θα είμαι στο σπίτι. :smile:

Στο μπουκέτο nova έχει το fashiontv international,σε SD μετάδοση. Στο μπουκέτο encrypted έχει και το fashiontv l'original HD με διαφορετικό πρόγραμμα. Μάλλον είναι αλλαγές από το fashion TV . Δεν έχουν βάλει ακόμα την HD έκδοση στο "μπουκέτο nova".

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μέχρι στιγμής .