ΦΤΑΝΕΙ Η SONY 46X3500

15 October 2007
32
Μεσα στην επομενη εβδομαδα (μετα απο σχετικη ειδοποιηση που ελαβα) φτανει η sony που εχω παραγγειλει απο τα μεσα Οκτωβρη και εχω ενα αγχος για το αν θα πανε ολα καλα..προβληματα στις HDMI,κακες εργοστασιακες ρυθμισεις,dead pixels, lcd bleeding κ.α. με εχουν τρομοκρατησει..ελπιζω να με βοηθησετε σ οτι προκυψει γιατι πανικος και απειρια δεν ειναι καλος συνδιασμος.Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
1)το πλαισιο μπορει να αλλαξει και να αντικατασταθει με μαυρο γυαλιστερο?
2)τα 100 HZ απενεργοποιουνται?
3)Το ποιο σοβαρο..τι λετε για αυτην την βαση και αυτο το χειριστηριο?υπαρχει καποια πιο ομορφη βαση? μπορω να την βρω καπου πιο φτηνα?
http://www.digitech.gr/product_info...s_id/99?itCommerce=r7giug7rfmf9hrbbo2okh9ur41

http://www.digitech.gr/product_info.php/cPath/2_15/products_id/2

Σαε ευχαριστω ολους θερμα φιλοι μου..

ξερεις αν αυτο το remote control μπορει να ειναι συμβατο με ενισχυτες sony, dvd sony και την τηλεοραση αυτη?
Α! εννοειται οτι σε ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να μου απαντησεις

Είναι αρκετά καλή . Μην αγχώνεσαι όπως λέει και ο Γιάννης.
Εαν πέρασες από την έκθεση ήταν στημενη στο περίπτερο του ΗΧΟΥ(Η 40άρα).

Απάντηση: Re: ΦΤΑΝΕΙ Η SONY 46X3500

ξερεις αν αυτο το remote control μπορει να ειναι συμβατο με ενισχυτες sony, dvd sony και την τηλεοραση αυτη?
Α! εννοειται οτι σε ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να μου απαντησεις

Oui απο όσο θυμάμαι.

Το τηλεκοντρολ των DVD Sony μπορει να χρησιμοποιηθει και για τις βασικες λειτουργιες της τηλεορασης (οn/off , ηχος , επιλογη εισοδου AV κτλ.).

Καλορίζικη φίλε.

Μήν αγχώνεσαι καθόλου.Εξαιρετική επιλογή.

Κατ'αρχας να πώ ότι αυτή που είχε ο ΗΧΟΣ στο περίπτερό του δεν ήταν η
40Χ3500 .Εξωτερικά έμοιαζε,αλλά εσωτερικά καμμία σχεση.
Δεν ήταν ούτε καν η 40Χ2000 .Η συγκεριμένη SONY που εκτείθετο είχε Bravia Engine μόνο ,ενώ η 40Χ2000 εχει Bravia Engine ΕΧ και η Χ3500 έχει την απίστευτη μηχανή που ακούει στο όνομα Bravia Engine Pro = δεν θα βλέπεις τεχνουργήματα ,δεν θα βλέπεις θολούρες σε κινούμενες εικόνες ,δεν θα βλέπεις "σπασίματα" ,δεν θα βλέπεις τον κόκκο ,ούτε από 1,5μ. ,πού βλέπεις πχ. ακόμα και στην AUREA πού κοστίζει στα 4,5Κ.
Για μένα η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι φτηνή στα 2,8Κ για την εικόνα που προσφέρει ,χωρίς οθόνη "καθρέφτη"(αν έχεις πολύ φώς στο σπίτι ,φωτεινούς τοίχους και δεν βλέπεις μόνο το βράδυ και σε "ελεγχόμενο " περιβάλλον ,θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα.).
Η μόνη αντίπαλός της είναι βασικά η KURO ,η οποία δεν έχει Tr.HD ,ειναι Plasma,είναι 42άρα στα ίδια λεφτά ,και έχει επίσης πολύ καλή εικόνα ,καλύτερο μαύρο (χάνει και κάποιες πληροφορίες σε πολύ σκοτεινές σκηνές ,αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακή) ,με λίγο υποδαιέστερη "μηχανή" που φαίνεται σε γρήγορα paning κυρίως στο οριζόντιο άξονα ,καθώς και σε θέαση F1 (αν φυσικά ενδιαφέρεσαι!).

Το πλαίσιο ΔΕΝ αλλάζει στην 3500 ,αλλάζει στην 3000 που θα βγεί Χριστούγεννα και αν ,αλλά κοστίζει +600Ε τουλάχιστον ,με μόνη διαφορά την αλλαγή πλαισίου.Πάντως το πλαίσιο είναι πολύ ωραίο ,χωρίς το Black piano look ,που εμένα πρωσοπικά με ενοχλεί με τις ανακλάσεις.(Γενικά έχω ενα πρόβλημα με τις ανακλάσεις αν κατάλαβες!!)

Αυτά , να πώ ότι δεν την έχω πάρει ,είναι όμως η βασική υποψήφια μαζί με την KURO kai την 47PFL9632D/10 .
Την έχω δεί βέβαια σε φίλο στη Γερμανία ,με την ίδια λόξα με μένα στην γρήγορη κίνηση και πλάι σε μία Μ86 και ουσιαστικά μιλάμε για καμμία σχέση.

Περιμένουμε να μας πείς λοιπόν εντυπώσεις μόλις σου έρθει.

---STARK---

Στην Χ2000 όντως αφαιρείται κανονικότατα ... την έχω αλλάξει και εγώ

Στην Χ3500 δεν παίζει να της αλλάξεις τίποτα απολύτως...και πάλι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ....

Υψηλής ποιότητας κατασκευή για γυαλέδες... που σημαίνει ότι γλυτώνεις και το κόστος του ξεσκονόπανου και της μουρμούρας απο την γυναίκα, ότι όλο σκονίζεται και πρέπει να το ξεσκονίζει καθημερινά!!!!

Καλορίζικη φίλε, έκανες πολύ καλή επιλογή.
Το Σάββατο είδα την 40Χ3500 να παίζει ενα blu-ray demo στον media markt, είναι μακράν η καλύτερη LCD που εχώ δει - η εικόνα της θυμίζει καλή CRT.
Αυτή θα πάρω και εγώ τελικά σε κανα μήνα.. τώρα μένει να αποφασίσω τις άλλες λεπτομέρειες του home cinema μου.

Last edited:
,καθώς και σε θέαση F1 quote]

Καταρχην σας ευχαριστω ολους.Ελπιζω μαζι να λυσουμε τα οποια προβληματα παρουσιαστουν.Αυτο σημαινει φιλει stark οτι υποφερει στην formula1?(ειμαι φανατικος) Αν ισχυει αυτο η τηλεοραση ουτε καν θα βγει απο το κουτι της,θα επιστραφει παραυτα..
Μια βοηθεια ακομη..τα 2 προιοντα που εχω βαλει σε link δυστυχως
δεν ειναι διαθεσιμα απο την εταιρια αυτη για πωληση λιανικης..ξερει κανεις αν και που μπορω να τα βρω για αγορα
Ευχαριστω και παλι ολους τους φιλους για τα καλα τους λογια