Φτανει πια .... μπουχτησα

STELIOS

AVClub Addicted Member
27 August 2006
2,072
Ελεος πια με τα ελληνικα καναλια τα οποια εδω και 5 ημερες εχουν ξε.... να εχουν εκπομπες με μπουζουκια και τουμπερλεκια και δωστου τσιφτετελη και δωστου καμια 10 κοπελες να ειναι στο τσακιρ κεφι λεμε τωρα ... δηλαδη χρονιαρες μερες δεν εχουν καμια καλη ταινια να βαλουν :grandpa: ελεος ποια δεν μας φτανουν τα 50 σαββατοκυριακα του χρονου οπου Νετ,Alpha,Alter... μας εχουν εκπομπες με μπουζουκια συν τα πρωιναδικα που απο τις δεκα το πρωι εχουν παρομοιο ρεπερτοριο και το ποιο αστοιο ειναι οτι περιπου η ιδιοι που πανε στην μια εκπομπη πανε και στην αλλη:flipout:

Χιλιες φορες Σκαι με τα ντοκυμανταιρ παρα τα αρκουδια!!!!!-bye-

Και γιατι τα βλεπεις;Παρε εναν δορυφορικο δεκτη,δες dvd,κανε οτιδηποτε αλλο.
Αυτοι ειχαν εχουν και θα εχουν το χαβα τους!
Χιλιες φορες Σκαι...

Και καλά αυτοί, απλώς διασκεδάζουν. Η Τατιάνα που συνεχίζει να παριστάνει την Όπρα μέσα στις γιορτές; Και δώστου το δάκρυ κορόμηλο...

δεν λεω ρε παιδια φυσικα και βλεπω δορυφορικη και DVD αλλα ρε γα.. θες που και που να δεις τι παιζουν τα ελληνικα καναλια και αυτο που εβλεπα τις τελευταιες μερες ηταν μπουζουκια ,ντιρινταχτα και αμαν .... και δωστουν κουνηματα και ποιοτητα μηδεν!

Δηλαδη εχει καταντησει η εληνικη τηλεοραση να εχει δελτια που ουρλιαζουν για ενα θεμα απο 3 ημερες εως και 2 εβδομασες εως οτου παψει το ενδιαφερον του τηλεθεατη χωρις να προβαλουν οπως πρεπει τις ειδησεις (εξαιρεση για μενα η ΝΕΤ), εκπομπες που παιρνεις τηλεφωνο και λες την ιστορια της ζωη σου ειδικα πρωινη και μεσημεριανη ζωνη οι οποιες αποτελουνται απο 5-10 ατομα εξειδικευμενα (παναθεμα τους) και τα απογευματα μας γεμιζουν με τις σαπουνοπερες.

Και γενικοτερα το καθε καναλι αντιγραφη το αλλο δυστηχως:chinscratch:

Λιγα χρονια εμειναν μεχρι να γινουν ολα ψηφιακα! Τοτε η μετρηση τηλεθεασης θα γινεται κανονικα και οχι μεσο agb και απο 10 οικογενειες που το μονο που διακρινουν ειναι η διαφορα του ασπρομαυρου απο το εγχρωμο!
Τοτε θα καταλαβουν ολα τα σουργελα που εχουν κατακλησει τα καναλια τι παει να πει ταμειο ανεργειας!!! :flipout:

Απάντηση: Re: Φτανει πια .... μπουχτησα

Λιγα χρονια εμειναν μεχρι να γινουν ολα ψηφιακα! Τοτε η μετρηση τηλεθεασης θα γινεται κανονικα και οχι μεσο agb και απο 10 οικογενειες που το μονο που διακρινουν ειναι η διαφορα του ασπρομαυρου απο το εγχρωμο!
Τοτε θα καταλαβουν ολα τα σουργελα που εχουν κατακλησει τα καναλια τι παει να πει ταμειο ανεργειας!!! :flipout:

μην εισαι τοσο σιγουρος γι'αυτο. ολα αυτα τα σουργελα ξερουν καλα τι κανουν κι αν δεν το ξερουν ολοι προσωπικά, το ξερουν αυτοι που τους δινουν εκπομπες. Αυτο που πρωτίστως ειναι αστειο ειναι το γουστο μας και οχι οι μετρησεις.

Last edited:
Βρε παιδια τα καναλια πασαρουνε αυτα που θελει να δει ο κοσμος. Δηλαδη που ειναι το παραξενο. Αφου αυτες οι @@@@@@@ πουλανε αυτα δειχνουνε. Απο και και περα εσυ εχεις το τηλεκοντρολ και τους μαυριζεις. Απλα πραγματα.

Re: Απάντηση: Re: Φτανει πια .... μπουχτησα

μην εισαι τοσο σιγουρος γι'αυτο. ολα αυτα τα σουργελα ξερουν καλα τι κανουν κι αν δεν το ξερουν ολοι προσωπικά, το ξερουν αυτοι που τους δινουν εκπομπες. Αυτο που πρωτίστως ειναι αστειο, ειναι το γουστο μας και οχι οι μετρησεις.

Δε νομιζω να παραμεινουν τοσα πολλα σουρ...α στο χωρο οταν τα περισσοτερα απο αυτα θα περνουν νουμερα τηλεθεασης σχεδον μηδενικα.Δεν ειναι τυχαιο εξαλου οτι οπου υπαρχει καλωδιακη-δορυφορικη-pay per view... κτλπ οι εκπομπες τετοιου ειδους ειναι ελαχιστες και πολλες φορες μαζεμενες σε ενα μπουκετο.Φυσικα κατι τετοιο στην Ελλαδιτσα δε προκειται να γινει,αλλα να ελλατωθουν οι συγκεκριμενες εκπομπες ειναι κατι το οποιο σιγουρα θα γινει καποια στιγμη,οπως εγινε και στην αμερικη.Ειδωμεν και ελπιζουμε!!!

Βρε παιδια τα καναλια πασαρουνε αυτα που θελει να δει ο κοσμος. Δηλαδη που ειναι το παραξενο. Αφου αυτες οι @@@@@@@ πουλανε αυτα δειχνουνε. Απο και και περα εσυ εχεις το τηλεκοντρολ και τους μαυριζεις. Απλα πραγματα.

αυτο ελεγα παραπανω: δε νομιζω οτι ο πολυς ο κοσμος τα βλεπει αυτα.Οι 10 οικογενειες που εχουν το μηχανηματακι της agb τα βλεπουν και διστυχως δεν ειναι το κοινο που αντιπροσωπευει ολους μας.

Εγω βλεπω οτι κατι Τατιανες κλπ κυριες θα παραμεινουν στο προσκηνιο γιατι ο κοσμος δυστηχως γουσταρει να βλεπει τετοιες εκπομπες. Σκεφτειτε μονο ποσα περιοδικα τετοιου περιεχομενου κυκλοφορουν στην Ελλαδα. Παρα πολλα. Και ο κοσμος τα αγοραζει. Εδω υπαρχει ολοκρηρο καναλι που δειχνει μονο τετοια πραγματα.

Παντως το να καθεσαι και να συνχηζεσαι με ολα αυτα δεν εχει νοημα εγω αυτο καταλαβα. Γιατι να χαλασω εγω την ηρεμια μου με δαυτους δεν το καταλαβα? Απλα δεν ασχολουμαι.

αυτο ελεγα παραπανω: δε νομιζω οτι ο πολυς ο κοσμος τα βλεπει αυτα.Οι 10 οικογενειες που εχουν το μηχανηματακι της agb τα βλεπουν και διστυχως δεν ειναι το κοινο που αντιπροσωπευει ολους μας.

αυτες τις ημερες που ολο και θα μαζευτει η ευρυτερη οικογενεια σε κανα τραπεζι, ρωτα να δεις τι βλεπουν οι "πολλοι". τσεκαρε τι βλεπουν οι θειες και οι γιαγιαδες μας. ειδικα στην επαρχια περιμενουν πως και πως να δειξει "Πλουταρχο, live from posidonio".:fahne90:

Κανόνας 1ος : Η διαφημιστική εταιρία (και μέσω αυτής η διαφημιζόμενη), πληρώνει περισσότερα χρήματα γιά να μπεί η διαφήμισή της σε κανάλια, εκπομπές και ώρες, με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Κανόνας 2ος : Το κανάλι, μπορεί να τον κοροιδέψει τον τηλεθεατή, την διαφημιστική εταιρία όχι.

Κανόνας 3ος : Το κανάλι ζητάει μόνο το κέρδος.

Βάσει των 3 εξαιρετικά απλών παραπάνω κανόνων, τα κανάλια θα βάλουν ΑΥΤΟ που θέλει η πλειοψηφία των τηλεθεατών, ΕΚΕΙΝΕΣ τις ώρες που το θέλει αυτή. Τίποτα δεν είναι πιό δημοκρατικό και διαφανές στον κόσμο της μπίζνας... Ειρωνεία ε ?

Τώρα, το γιατί ο τηλεθεατής προτιμάει τις συγκεκριμμένες εκπομπές, είναι άλλο θέμα και αναζητήστε τα αίτια στην διαπαιδαγώγησή τους στην παιδική ηλικία, στην σχολική ηλικία, στην κυρα κατίνα και στον επιδειξία που κρύβει ο μέσος έλληνας μέσα του...

Να πω την αμαρτία μου; Προτιμώ να βλέπω τις ματάρες της Τατιάνας, και να ακούω την καμπανιστή φωνή της Ντένιας, παρά αυτές τις ηλίθιες Χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες, που παίζονται με τη σέσουλα αυτές τις μέρες. ΑΛΛΑ το χειρότερο έλαχε απόψε στο Mega, που παίζει Παπακαλιάτη.

Να πω την αμαρτία μου; Προτιμώ να βλέπω τις ματάρες της Τατιάνας, και να ακούω την καμπανιστή φωνή της Ντένιας, παρά αυτές τις ηλίθιες Χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες, που παίζονται με τη σέσουλα αυτές τις μέρες. ΑΛΛΑ το χειρότερο έλαχε απόψε στο Mega, που παίζει Παπακαλιάτη.

να πω και εγω αμαρτια ........

προτιμω τα τσιφτεντελογλεντια παρα δακρυβρεχτες Ταινιες ....

εχουμε ολοι μας ντι βι ντι νοικιαζουμε και βλεπουμε !!!

τι να πουμε και μεις εδω που περιμενουμε μπας και δουμε κανα γλεντι να ξεχαστουμε λιγακι ..:ernaehrung004:

Κι όμως κύριοι, ο μέσος όρος ηλικίας του Ελληνα είναι μεγάλος, αφού έχουμε καταντήσει χώρα υπερηλίκων και ως επί το πλείστον, αυτή η κατηγορία βλέπει, σαπουνόπερες, reality, πρωϊνάδικα. Ποιος θα κάτσει να δεί τηλεόραση; εγώ που γυρνάω στο σπίτι στις 9 το βράδυ; Αντε να βγάλεις την μάνα μου από την τηλεόραση όταν έχει τον Παπακαλιάτη.... άντε ντε!:flipout:

Στην τηλεόραση μου μόνο ένα κανάλι υπάρχει.ΣΚΑΙ.Παρά την γκρίνια της γυναίκας εγώ επιμένω.Καλύτερα η αναπαραγωγή του γατοσκυλου από τις σαβούρες της Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.:fahne90: