Για AES/EBU μάλλον θα πρέπει να δεις το Belden 1800F για το οποίο λέει:
"Belden 1800F is an AES/EBU 110 ohm cable, which means it's suited both for analogue use and for the most demanding balanced digital audio applications."
Ενώ για το Canare L-4E6S Star Quad λέει:
"The capacitance of the star quad design is higher than for a single-pair cable, but its noise rejection characteristics are excellent; this is not an AES/EBU cable and so should be used only in analogue applications."
http://www.bluejeanscable.co.uk/store/balancedaudio/index.htm
Γενικά τα Belden έχουν καλή φήμη καθότι επαγγελματικά και αξιόπιστα. Κάποιοι συνφορουμίτες τα χρησιμοποιούν και είναι ικανοποιημένοι (αν δεν κάνω λάθος).
Εγώ δεν μπορώ να σου πω γιατί απο την αρχή είχα πάρει Belden και δεν έχω εμπειρία με πολλά καλώδια.
FYI, το site είναι αξιόπιστο και η ποιότητα των καλωδίων άριστη. Ομοίως και η εξυπηρέτηση με ταχύτατη αποστολή και ευκολη επικοινωνία.
Απλά έχε υπόψη σου ότι έρχονται απο Αμερική με USPS και ίσως υπάρχει θέμα τελωνείου. Προσωπικά, έχω παραγγείλει 5-6 φορές με αξία λιγότερη απο 100 ευρώ ανα παραγγελία και ποτέ δεν πέρασαν απο τελωνείο. Απλά με ενημέρωσαν απο τα ΕΛΤΑ και πήγα και τα πήρα.
Για το θέμα αποφυγής τελωνείου, να προτιμάς τη USPS και όχι εταιρείες ταχυμεταφορών όπως DHL, UPS, etc.