Φθηνη 50''

Roulis

New member
9 September 2006
96
Παιδια παρακαλω προτεινετε φθηνη πλασμα 50'' για χρηση εξω σε αυλη στο Euro.

προβολέας ντε ... ένας προβολέας των 300 ευρώ , ένα πανί 3.2 επί 1.8 ( 145 ίντσες ) το βάζεις στα 10 μέτρα , και μετά χρεώνεις την μπύρα 5 ευρώ και βγάζεις και χρήμα ... Εαν είναι να το κρατήσεις και μετά , τότε η Samsung είναι υπέροχη

Την συγκεκριμένη 50άρα την είδα σήμερα σε φυλλάδιο από το Electronet-Kostika Market στην Λ.Πεντέλης, Βριλήσσια στα 999 . Μακράν η καλύτερη τιμή (χωρίς να το έχω skroutzίσει βέβαια, από μια πρώτη ματιά μόνο).
Δεν γράφει κάτι για χρονική περίοδο της προσφοράς ή για περιορισμένα τεμάχια.

Πάντως για τέτοια σκηνικά ο προβολέας είναι απείρως καλύτερη και φτηνότερη λύση!

Για τη Samsung Kαποιος μου ειπε οτι την εχει το Makro 890Ε περιπου. Αυτα ειναι ολα παραεισαγωγη? εχει ακουσει κανεις τιποτα?

εχουν εγγυηση,απλα δεν ειναι Ελληνικη,απο οτι ξερω απο καποιο αλλο ειδος που αγορασα.

Re: Απάντηση: Φθηνη 50''

Την συγκεκριμένη 50άρα την είδα σήμερα σε φυλλάδιο από το Electronet-Kostika Market στην Λ.Πεντέλης, Βριλήσσια στα 999 . Μακράν η καλύτερη τιμή (χωρίς να το έχω skroutzίσει βέβαια, από μια πρώτη ματιά μόνο).
Δεν γράφει κάτι για χρονική περίοδο της προσφοράς ή για περιορισμένα τεμάχια.

Πάντως για τέτοια σκηνικά ο προβολέας είναι απείρως καλύτερη και φτηνότερη λύση!

Πηρα τηλ. και ειπαν τιμη τελικα 1099 και οχι 999Ε, Μπορουμε τελικα να βρουμε καπου 999Ε?

Σαν τηλεοραση λεει τιποτα, γιατι η τιμη ειναι ακρως δελεαστικη.

Eχω την 42αρα, σε SD και DVD ειναι αριστη και οχι μονο σε σχεση με την τιμη της αλλα γενικοτερα. Ειναι σχετικα ευαισθητη ομως σε IR και θελει προσοχη απο μερους σου σε αυτον τον τομεα. Νομιζω οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι "ευκαιρια"

Δυστυχώς όχι.Η τελική τιμή που βρήκα είναι στα 1.199 του Πλαισίου.
Ήλπιζα ότι με βάση αυτή την τιμή,θα μπορούσα να πετύχω κάτι καλύτερο.
Πάντως η Samsung στα 1.199 είναι super.
Για την αυλή πάντως,η λύση ενός φθηνού προβολέα είναι η καλύτερη.

Η τηλεόραση είναι πολύ καλή, πάρτην όσο προλαβαίνης, εγω πριν 3 μήνες την αγόρασα 1800 ευρώ, αλλα για το σαλόνι σου, για κήπο προβολέα και πανι με τρίποδο 80 ίντσες (όλα μαζί απο 500 μέχρι 1000 ευρώ) και τίποτα άλλο.