ΦΘΗΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ/ΗΧΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.

πηρα και εγω δυο σετακια σε ασημι και μαυρο ,δεν τα δοκιμασα ακομα με την πρωτη ευκαιρια θα το κανω
Αν είναι στο ίδιο σπίτι κ τα δύο, τότε πρόσεξε να αλλάξεις συχνότητα στο ένα από τα δύο για να μην μπερδεύονται μεταξύ τους. Το γράφει στις οδηγίες.
Διαφορετικά το ένα θα μεταδίδει του άλλου...

Αν έχεις εικόνα,αποκλείεται να μην μεταδίδει το σήμα του τηλεκοντρόλ.
Δες μήπως δεν έχεις κολλήσει στο σωστό σημείο της πηγής,την αυτοκόλλητη βεντούζα.
Εγώ πήρα εχθές άλλες δύο συσκευές,μία για τον γείτονα του 3ου ορόφου και μία για τον 1ο.
Τους τα σύνδεσα και είχε πλάκα όταν έβαλα την ίδια συχνότητα με τη δικιά μου,έβλεπαν το δικό μου σήμα.

Μιχάλη,γι´αυτό δεν είναι το forum?

Μήπως οι 4 τοίχοι και ο ένας με διπλό τούβλο που μεσολαβούν φταίνε?
Πάντως η εικόνα έρχεται, αν και οριακά.

Last edited:
Nα ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματα, τα οποία μπορεί να ακουστούν και παιδικά. Έχω στο σαλόνι μία CRT με το Filmnet πάνω της με σύνδεση Scart. Γιά το υπνοδωμάτιο λέω να πάρω μία LCD και επειδή η πολυκατοικία είναι παλιά και κατεβαίνει μόνο ένα καλώδιο κεραίας από την ταρατσα (μένω τελευταίο όροφο) γιά να βάλω τηλεοπτικό σήμα στο υπνοδωμάτιο θα χρειαστεί να κατεβάσω δεύτερο καλώδιο να τρυπήσω τοιχους και τα λοιπα. Σκέφτομαι λοιπόν σοβαρά αυτούς τους αναμεταδότες εικόνας-ήχου. Η απόσταση σαλονιού-υπνοδωματίου είναι 6-7 μέτρα και παρεμβάλονται 2 τοίχοι. Οι απορίες μου:
  1. γιά να βλέπω τηλεοπτικό σήμα στο υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ανοικτή και η κεντρική?
  2. αν αλλάζω κανάλι στο υπνοδωμάτιο θα αλλάζει και στο σαλόνι?
  3. είναι υποφερτή η ποιότητα εικόνας?
Σας ευχαριστώ γιά το χρόνο σας και sorry αν οι απορίες ακούγονται ηλίθιες.

Nα ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματα, τα οποία μπορεί να ακουστούν και παιδικά. Έχω στο σαλόνι μία CRT με το Filmnet πάνω της με σύνδεση Scart. Γιά το υπνοδωμάτιο λέω να πάρω μία LCD και επειδή η πολυκατοικία είναι παλιά και κατεβαίνει μόνο ένα καλώδιο κεραίας από την ταρατσα (μένω τελευταίο όροφο) γιά να βάλω τηλεοπτικό σήμα στο υπνοδωμάτιο θα χρειαστεί να κατεβάσω δεύτερο καλώδιο να τρυπήσω τοιχους και τα λοιπα. Σκέφτομαι λοιπόν σοβαρά αυτούς τους αναμεταδότες εικόνας-ήχου. Η απόσταση σαλονιού-υπνοδωματίου είναι 6-7 μέτρα και παρεμβάλονται 2 τοίχοι. Οι απορίες μου:
  1. γιά να βλέπω τηλεοπτικό σήμα στο υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ανοικτή και η κεντρική?
  2. αν αλλάζω κανάλι στο υπνοδωμάτιο θα αλλάζει και στο σαλόνι?
  3. είναι υποφερτή η ποιότητα εικόνας?
Σας ευχαριστώ γιά το χρόνο σας και sorry αν οι απορίες ακούγονται ηλίθιες.

Tιποτα δεν ακουγεται ηλιθιο. Κανεις δεν γεννηθηκε να γνωριζει τα παντα ιδιαιτερα στα ηλεκτρονικα.
1. Οχι κατηγορηματικα
2. Οχι γιατι στο σαλονι ειναι ο πομπος και οχι ο δεκτης.
3. Ναι ειναι μια χαρα βεβαια εξαρταται απο την ποιοτητα του πομπου δεκτη και φυσικα απο την αποσταση,
Απο τους καλυτερους audio - visual senders ειναι το flylink
Nikos

Thanks for the reply. Εχεις υπόψη και καμία άλλη δοκιμασμένη μάρκα ή μαγαζία που τα βρίσκουμε. Στο internet δε βρήκα πουθενά ολοκληρωμενα reviews