φθηνή οθόνη 120'' ;;;

apom

Established Member
Γειά σας

Οπως αναφέρει και ο τίτλος κι επειδή είμαι ήδη στην αναζήτηση προβολέα ( είμαι στην αναμονή για την κατάληξη του powerbuy του 1070) έχω αρχίσει μα κοιτάζω προς οθόνη προβολής.

... Οσο πιο φθηνό σε 120 ίντσες...

Εάν έχει κάποιος ιδία άποψη ας με ενημερώσεις.

Ευχαριστώ

Αυτή που κοιτας καλούτσικη είναι και η τιμή της Αμερική είναι περίπου 135,00 $.

Απλά με προβληματιζει οτι κοιτας χειροκίνητες οθόνες και συνήθως αυτές με την χρήση χάνουν την τάνυση τους και τσαλακώνουν...

Re: Απάντηση: φθηνή οθόνη 120'' ;;;

reflecta κ απο ελληνικη αγορα ,οικονομικη κ με gain 1,1,αρκετα αξιοπιστη

Απο Αμερικη η Αγγλια τα κοστη μεταφορας για τοσο μεγαλα και βαρια αντικειμενα κοστιζουν διπλασια απο την τιμη αγορας
Ψαξου στην Ελλαδα μπες στο Σκρουτζ υπαρχουν απειρες επιλογες να κανεις

Ψάχνω και εγώ για το εξοχικό για 100" - 105" όμως.
Στην κύρια κατοικία έχω 100" Smartscreen ηλεκτροκίνητη και δεν έχει παρουσιάσει καθόλου ζάρες. Το τέντωμα στις χειροκίνητες (ελατήρια) το φοβάμαι κι εγώ.
Βρηκα αυτές τις Braun λένε τίποτα;

Re: Απάντηση: φθηνή οθόνη 120'' ;;;

Τις ζάρες δεν τις γλιτώνει έτσι και αλλιώς. Επομένως, καλύτερα είναι να πάει σε μια οικονομική επιλογή.

Τι μπορούμενα κάνουμε, για να διορθώσουμε τους κυματισμούς (ζάρες), σε μια οθόνη προβολής; Δεδομένου, ότι την τραβάμε μονόπλευρα και από τη μέση, τη χειροκίνητη οθόνη, αν αφαιρεθεί (κοπεί) το "πανί" της οθόνης στο κάτω μέρος, δε θα ισιώσει;

Δηλαδή, αν καταφέρουμε και την ισιώσουμε με αυτό τον τρόπο, θα βρούμε λύση για το πως θα την ξανακολλήσουμε, όπως ήταν πριν...Από τη στιγμή που αγόρασα μια euroscreen χειροκίνητη, ήρθε με ζάρες και αφού μετά από 6 μήνες χειροτέρψε και την επέστρεψα στον Νάκα, μου την αντικατέστησαν με μία άλλη, κανούρια, που είχε λιγότερες ζάρες! Δεν την επιστρέφω ξανά κι ας είναι μέσα στην εγγύηση... Μεγάλη ταλαιπωρία (βρίσκομαι στην περιφέρεια)...

Επομένως προτείνετε ηλεκτρική οθόνη και όχι χειροκίνητη? Οι ζάρες είναι αναπόφευκτες στη χειροκίονητη? Στην ηλεκτρική δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα ή απλά
θα καθυστερήσει?