Λοιπόν,το παρέλαβα σήμερα.
Έχει 4 εισόδους και 2 εξόδους.
Σύνδεσα στην είσοδο 1 τον HUMAX HD 2000 και στην είσοδο 2 το PS3.
Στην έξοδο 1 την τηλεόραση (50' plasma LG,HD Ready) και στην έξοδο 2 τον προβολέα (Benq 8700+).
Αρχικά δοκίμασα την τηλεόραση,όπου τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος,"έπαιξαν" κανονικά και από τις 2 πηγές.Στα μάτια μου δεν φάνηκαν απώλειες.
Στη συνέχεια,ανοίγω τον προβολέα και...ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΝΕΚΡΑ!!!
"You get what you pay" σκέφθηκα και άρχισα να πλέκω διαλόγους με το κατάστημα για την επιστροφή του.
Πριν το κάνω όμως,είπα ν´αλλάξω τις θέσεις στις εξόδους.
Έτσι,έβαλα στην θέση 1 τον προβολέα και στην θέση 2 την τηλεόραση χωρίς ν´αλλάξω θέση στις εισόδους με τις πηγές και ώ του θαύματος,τόσο ο προβολέας όσο και η τηλεόραση έπαιξαν κανονικά και τις 2 πηγές.
Να πω ότι δεν μπορείς να δεις άλλη πηγή στην τηλεόραση και άλλη στον προβολέα,αλλά αυτό δεν μ´ενδιαφέρει καθόλου.
Πιστεύω ότι στα 129 ευρώ που μου στοίχισε μαζί με τα μεταφορικά(courier),αποτελεί μία ΑΡΙΣΤΗ και φθηνή αγορά.
Σωκράτη, σαφώς και δεν αποτελεί ΑΡΙΣΤΗ όπως γράφεις αγορά στα 129 ευρώ, όταν στα 90 ευρώ αγόρασα απο ebay ενα 4*2 switch που είναι και matrix, δηλαδή σαν το δικό σου μόνο που μπορείς να βλέπεις άλλη πηγή στη μια έξοδο κι άλλη στην άλλη!
Μπορεί κάποιος να μας πει ποια είναι η διαφορά της έκδοσης 1,1 με την έκδοση 1,3 HDMI;
Εγώ διστάζω να αγοράσω σουίτσερ που υποστηρίζει HDMI 1,1.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.