Φθηνό HDMI SWITCHER

Ναι.
Περιμένουμε!
Είναι σίγουρο οτι η έκδοση 1,1 δεν είναι πρόβλημα;
Εχουμε ρίξει τόσα λεφτά για να φτιάξουμε ένα αξιοπρεπές σύστημα, να μην ρίχνει την απόδοση το σουίτσερ.

Αν πράγματι είναι καλό θα το χτυπήσω κι εγώ.

Λοιπόν,το παρέλαβα σήμερα.
Έχει 4 εισόδους και 2 εξόδους.
Σύνδεσα στην είσοδο 1 τον HUMAX HD 2000 και στην είσοδο 2 το PS3.
Στην έξοδο 1 την τηλεόραση (50' plasma LG,HD Ready) και στην έξοδο 2 τον προβολέα (Benq 8700+).
Αρχικά δοκίμασα την τηλεόραση,όπου τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος,"έπαιξαν" κανονικά και από τις 2 πηγές.Στα μάτια μου δεν φάνηκαν απώλειες.
Στη συνέχεια,ανοίγω τον προβολέα και...ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΝΕΚΡΑ!!!
"You get what you pay" σκέφθηκα και άρχισα να πλέκω διαλόγους με το κατάστημα για την επιστροφή του.
Πριν το κάνω όμως,είπα ν´αλλάξω τις θέσεις στις εξόδους.
Έτσι,έβαλα στην θέση 1 τον προβολέα και στην θέση 2 την τηλεόραση χωρίς ν´αλλάξω θέση στις εισόδους με τις πηγές και ώ του θαύματος,τόσο ο προβολέας όσο και η τηλεόραση έπαιξαν κανονικά και τις 2 πηγές.
Να πω ότι δεν μπορείς να δεις άλλη πηγή στην τηλεόραση και άλλη στον προβολέα,αλλά αυτό δεν μ´ενδιαφέρει καθόλου.
Πιστεύω ότι στα 129 ευρώ που μου στοίχισε μαζί με τα μεταφορικά(courier),αποτελεί μία ΑΡΙΣΤΗ και φθηνή αγορά.

Σωκράτη, σαφώς και δεν αποτελεί ΑΡΙΣΤΗ όπως γράφεις αγορά στα 129 ευρώ, όταν στα 90 ευρώ αγόρασα απο ebay ενα 4*2 switch που είναι και matrix, δηλαδή σαν το δικό σου μόνο που μπορείς να βλέπεις άλλη πηγή στη μια έξοδο κι άλλη στην άλλη!

Συγγνώμη,αλλά αυτό που αγόρασες από το ebay,το περιμένω εδώ κι ένα μήνα περίπου.
Δεν επέμεινα στην αγορά του γιατί διάβασα για ένα σκασμό προβλήματα που είχε τόσο στην μετάδοση της εικόνας όσο και σε αυτή του ήχου γι´αυτό και σταμάτησε η παραγωγή του αλλά και των κλώνων του.
Σε κάθε περίπτωση,ο χαρακτηρισμός μου σαν ΑΡΙΣΤΗ αγορά έχει να κάνει συγκρίνοντάς το με τις τιμές επώνυμων switchers αλλά και με το ότι το αγόρασα από Ελληνικό κατάστημα και αν πάθει κάτι-που θα πάθει-προτιμώ να μιλάω με Έλληνα,παρά με Κινέζο.

Δεν ξέρω αν το πήρες απο τον ίδιο πωλητή που το πήρα εγώ, αλλά εμένα σε 7 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ μέρες ήταν στο σπίτι μου, και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τώρα για το θέμα του Έλληνα ή Κινέζου πωλητή, θ ασυμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!

Όμως μην ξεχνάς οτι το πληρώνεις σχεδόν 50% πάνω, και δεν έχει και τα ίδια features!

Re: Απάντηση: Φθηνό HDMI SWITCHER

Λοιπόν,το παρέλαβα σήμερα.
Έχει 4 εισόδους και 2 εξόδους.
Σύνδεσα στην είσοδο 1 τον HUMAX HD 2000 και στην είσοδο 2 το PS3.
Στην έξοδο 1 την τηλεόραση (50' plasma LG,HD Ready) και στην έξοδο 2 τον προβολέα (Benq 8700+).
Αρχικά δοκίμασα την τηλεόραση,όπου τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος,"έπαιξαν" κανονικά και από τις 2 πηγές.Στα μάτια μου δεν φάνηκαν απώλειες.
Στη συνέχεια,ανοίγω τον προβολέα και...ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΝΕΚΡΑ!!!
"You get what you pay" σκέφθηκα και άρχισα να πλέκω διαλόγους με το κατάστημα για την επιστροφή του.
Πριν το κάνω όμως,είπα ν´αλλάξω τις θέσεις στις εξόδους.
Έτσι,έβαλα στην θέση 1 τον προβολέα και στην θέση 2 την τηλεόραση χωρίς ν´αλλάξω θέση στις εισόδους με τις πηγές και ώ του θαύματος,τόσο ο προβολέας όσο και η τηλεόραση έπαιξαν κανονικά και τις 2 πηγές.
Να πω ότι δεν μπορείς να δεις άλλη πηγή στην τηλεόραση και άλλη στον προβολέα,αλλά αυτό δεν μ´ενδιαφέρει καθόλου.
Πιστεύω ότι στα 129 ευρώ που μου στοίχισε μαζί με τα μεταφορικά(courier),αποτελεί μία ΑΡΙΣΤΗ και φθηνή αγορά.

Το δοκίμασα κι εγώ χθες και δουλεύει μια χαρά.Στίς δύο εξόδους του εμένα δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα και έδειχνε κανονικά σε ΤV και προβολέα ακόμα κι όταν αντιστρέφω τις εξόδους.
Όπως είπα 'κλείδωσε' απροβλημάτιστα σε ανάλυση 1080i-δεν έχω TV ή προβολέα 1080p.
O BNQ8700 είναι 720p ή κάνω λάθος;

Φθηνό HDMI SWITCHER. Πού το βρίσκουμε?

Σωκράτη, σαφώς και δεν αποτελεί ΑΡΙΣΤΗ όπως γράφεις αγορά στα 129 ευρώ, όταν στα 90 ευρώ αγόρασα απο ebay ενα 4*2 switch που είναι και matrix, δηλαδή σαν το δικό σου μόνο που μπορείς να βλέπεις άλλη πηγή στη μια έξοδο κι άλλη στην άλλη!

Ήδη άνοιξα άλλο θέμα παρόμοιο, γιατί δεν είχα δει αυτό.

Μπορείς να μας πεις πού θα το δούμε (ένα link) και εάν αναφέρει συμβατότητα με v 1.3?

Ευχαριστώ

Μπορεί κάποιος να μας πει ποια είναι η διαφορά της έκδοσης 1,1 με την έκδοση 1,3 HDMI;
Εγώ διστάζω να αγοράσω σουίτσερ που υποστηρίζει HDMI 1,1.

Μπορεί κάποιος να μας πει ποια είναι η διαφορά της έκδοσης 1,1 με την έκδοση 1,3 HDMI;
Εγώ διστάζω να αγοράσω σουίτσερ που υποστηρίζει HDMI 1,1.

Στη μετάδοση των νέων forma ήχου.

ΚΟΥΦΟ.
Πριν από 2 ώρες,το splitter σταμάτησε να μεταφέρει τον ήχο στην τηλεόραση,εξακολουθεί όμως να μεταφέρει την εικόνα...
Αφού έκανα ένα σκασμό δοκιμές με τα καλώδια και τις πηγές και βεβαιώθηκα ότι πρόβλημα είναι στο splitter,έστειλα mail στην εταιρεία που το προμηθεύτηκα ( www.elektronik.gr) περιγράφοντάς τους το πρόβλημα.

Δεν πέρασαν 5 λεπτά!!! και με πήραν τηλέφωνο ρωτώντας με περισσότερες λεπτομέρειες.Χωρίς πολλά-πολλά,μου είπαν ότι θα μου κλείσουν ραντεβού με την μεταφορική που συνεργάζονται για να έρθουν να το παραλάβουν-με δικά τους έξοδα- και να μου στείλουν άλλο.
Τέτοια γρήγορη εξυπηρέτηση δεν έχω ξανασυναντήσει ούτε σε site's του εξωτερικού.

Μπράβο τους!!!