Φθηνό HDMI SWITCHER

PER.751911_1.jpg

εδώ φαίνεται οτι η πρίζα είναι αμερικάνικη πάντως!

Έχω αγοράσει ένα ακριβώς ίδιο αλλά σε μαύρο χρώμα. Το πήρα από ebay.com στα 50 ευρώ, ίσως κ λίγο λιγότερα. Είναι ίδιο γιατί έχει το ίδιο χειριστήριο, τροφοδοτικό κ οδηγίες που βλέπω στην φωτογραφία. Λειτουργεί άψογα, περνά κανονικά σήμα 1080p από το ps3 στην τηλ μου κ κλειδώνει μια χαρά, το δείχνει η τηλ κανονικά.

Re: Απάντηση: Φθηνό HDMI SWITCHER

Έχω αγοράσει ένα ακριβώς ίδιο αλλά σε μαύρο χρώμα. Το πήρα από ebay.com στα 50 ευρώ, ίσως κ λίγο λιγότερα. Είναι ίδιο γιατί έχει το ίδιο χειριστήριο, τροφοδοτικό κ οδηγίες που βλέπω στην φωτογραφία. Λειτουργεί άψογα, περνά κανονικά σήμα 1080p από το ps3 στην τηλ μου κ κλειδώνει μια χαρά, το δείχνει η τηλ κανονικά.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Μήπως γράφει στις οδηγίες του εάν διαθέτει κάποιο κύκλωμα ενίσχυσης του σήματος εξόδου;

Καλημερα.Το αγορασα και εγω απο το e-shop.Πραγματι κινεζικο ηταν.Και λεω ηταν γιατι το εστειλα πισω,επειδη δεν λειτουργουσε.χαχαχααχα.Εναλλαγη πηγων δεν εκανε ουτε απο το κουμπι που ειχε μπροστα,ουτε απο το κοντρολακι.χαχαχαχαα.Επισης η εξοδος του προς την τηλεοραση, που την οδηγουσα με 1 μετρο καλωδιο αξιας 35 ευρω, δεν εκανε καλη επαφη,και μια επαιζε,μια εκανε χιονια.Το θεμα ειναι οτι εχω μια πιστωση 79 ευρω στο καταστημα,και τον φοβηθηκε το ματι μου τον κινεζο.Αλλα απο οτι ειδα στο site, δεν εχει αλλο ακομα και αν ηθελα να παρω το ιδιο.Φυσικα το καταστημα δεν φταιει σε τιποτα.

Πες το ποιο μπροστα gregory χαχαχαχα.Τωρα που εχω την πιστωση εκει δεν ξερω τι να παρω.Ειναι καλο αυτο που αγορασες?Το εχεις συνδεσει και ειναι ενταξει?Αν και απο οτι βλεπω δεν υποστηριζει HDMI 1,3 που ειναι ποιο καινουργιο αλλα 1,1 ουτε υψηλοτερο φορμα απο 1080p.

Last edited:
Πες το ποιο μπροστα gregory χαχαχαχα.Τωρα που εχω την πιστωση εκει δεν ξερω τι να παρω.Ειναι καλο αυτο που αγορασες?Το εχεις συνδεσει και ειναι ενταξει?Αν και απο οτι βλεπω δεν υποστηριζει HDMI 1,3 που ειναι ποιο καινουργιο αλλα 1,1 ουτε υψηλοτερο φορμα απο 1080p.

To HDMI 1.1 είναι μόνο για τον ήχο φίλε Πανιώτη και με τα σημερινά δεδομένα το 1080p είναι αρκετό.Το switch σήμερα το περιμένω και μόλις το δοκιμάσω θα σου πω εντυπώσεις.

Απάντηση: Re: Φθηνό HDMI SWITCHER

To HDMI 1.1 είναι μόνο για τον ήχο φίλε Πανιώτη και με τα σημερινά δεδομένα το 1080p είναι αρκετό.Το switch σήμερα το περιμένω και μόλις το δοκιμάσω θα σου πω εντυπώσεις.

Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό το μηχάνημα.
Περιμένω κι εγώ εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: Re: Φθηνό HDMI SWITCHER

Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό το μηχάνημα.
Περιμένω κι εγώ εντυπώσεις.

Αυτή τη στιγμή φίλε Θωμά είμαι σε στάδιο μετακόμισης.Σε καμιά δεκαριά μέρες θα μπορώ να σας πω ότι θέλετε.

Re: Απάντηση: Re: Φθηνό HDMI SWITCHER

Το παρήγγειλα κι εγώ πριν από λίγο.

Φίλε Σωκράτη εσύ μάλλον θα το δοκιμάσεις πιο γρήγορα από μένα (λόγω μετακόμισης),οπότε περιμένουμε εντυπώσεις σου.