Φθινόπωρο...

Μπράβο κύριε καθηγητά! Πολύ φθινοπωρινή πραγματικά!

Υ.Γ αλήθεια ποιό είναι το μικρό σου όνομα;

Νίκος, κύριε συντονιστά!!!-bye-

Το μπράβο από έναν master είναι δύο φορές μπράβο!!!:ernaehrung004:

από τη σημερινή εξόρμηση...

2981602783_c6a327e5f3_b.jpg

λόγω του πολύ κακού φωτισμού σήμερα, θυμήθηκα τον send και πειραματίστηκα σε α/μ. αλήθεια έχουμε ανοίξει νήμα για ασπρόμαυρες?

2982452648_a07ff8908d_b.jpg

Last edited:
Ωραίος!Μου αρέσει αρκετά η α/μ, ενώ το τελευταίο close up έχει θαυμάσια χρώματα...

Υ.Γ. Νομίζω υπάρχει σχετικό νήμα για ασπρόμαυρες...

Re: Απάντηση: Φθινόπωρο...

Από μίνι εξόρμηση στη Στυμφαλία:

Η πιο φθινοπωρινή εικόνα...Τον άλλο μήνα καλύτερα, φθινοπωρινά χρώματα...

attachment.php

1/100, f5.6, ISO 100

Εξαιρετικό φως. Χρυσό στο χρυσό.

@ Billy: Nik τον φωνάζουν οι μαθητές του από ό,τι είδαμε, Sir Nik... πώς λέμε Nikon...! :flipout::flipout:

(δηλαδή εάν τον έλεγαν πχ Κανέλλο, θα είχε πάρει Canon? :antlers: )

Εξαιρετικό φως. Χρυσό στο χρυσό.

@ Billy: Nik τον φωνάζουν οι μαθητές του από ό,τι είδαμε, Sir Nik... πώς λέμε Nikon...! :flipout::flipout:

:flipout::flipout:Τώρα που το αναφέρεις....

Στους μαθητές μου:lehrer: λέω να μου λένε "yes, master" :grinning-smiley-043αντί "yes, mister", αλλά μερικοί έχουν δικό τους τρόπο...

Στα σκαριά έχω και την ιδέα να με προσκυνάνε, αλλά ίσως είναι λίιιγο υπερβολικό...:worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φθινόπωρο...

Τι λές oρέ Τάσε;
Με αυτήν την λογική εάν τον έλεγαν Γιώργο έπρεπε να είχε μηχανή Giorgon κι εσύ Tason :flipout::flipout::hahaha::hahaha:

Αλλη μια απο τα Ζαγοροχωρια, πειραγμενη λιγο περισσοτερο απο τις αλλες.

Γενικως, τετοια εποχη, τα χρωματα που επικρατουν στα δεντρα ειναι απιστευτα!

imgp1802gp6.jpg

Ζήλεψα, λέω να πάω κι εγώ σήμερα για βόλτα στο βουνό. Αλήθεια φωτο με ομίχλη κάνει να βάλω ή θα πρέπει να περιμένω να στεγνώσει ο καιρός;

Φαντάζομαι ότι με όλους τους καιρούς μπορεί να υπάρξει δημιουργική φωτογραφία.
Ο Βασίλης παλιότερα είχε ανεβάσει μια τέτοια με ομίχλη, δυστυχώς δε θυμάμαι που.

Μα τι λέτε, εδώ υπάρχουν (οκ, περισσότερο χρήσιμα για φιλμ) και φίλτρα διάχυσης που προσπαθούν να δώσουν την αίσθηση της ομίχλης.

Πολύ ωραία είναι η στιγμή που έρχεται η ομίχλη και το πρώτο πλάνο είναι ακόμη καθαρό ενώ στο βάθος όλα ομιχλιασμένα, ειδικά στο ΑΜ είναι άστα να πάνε.

Πιο παλιά είχα ανεβάσει μία με την Παμβώτιδα ομιχλιασμένη, αλλά μάλλον δεν είναι και η καλύτερη προσπάθειά μου. Κακή χρήση πολωτικού, νομίζω και η γενικότερη υγρασία μου έκατσε ως θολούρα.

attachment.php

Πιο παλιά είχα ανεβάσει μία με την Παμβώτιδα ομιχλιασμένη, αλλά μάλλον δεν είναι και η καλύτερη προσπάθειά μου. Κακή χρήση πολωτικού, νομίζω και η γενικότερη υγρασία μου έκατσε ως θολούρα.

αυτό το πολωτικό δε το έχω καταλάβει ακόμη. έχει μια γραμμούλά στο πλαι...πρέπει να είναι κάπου συγκεκριμένα? περιστρέφοντας το αλλάζει κάτι που είναι ορατό μέσα από το σκόπευτρο? συνήθως σε τι συνθήκες εξυπηρετεί?
αναφέρομαι σε circular.

Το πολωτικό μια χαρά το βλέπω, και η φωτό ωραία είναι.
Στο συγκεκριμένο κάδρο όμως δεν ταιριάζει η ομίχλη, έτσι νομίζω τουλάχιστον. Όμορφος μπλέ ουρανός με χιονισμένες κορυφές, χαρά θεού είναι.
Η ομίχλη θέλει και μια υποβλητική ατμόσφαιρα, ένα μυστήριο (λέμε τώρα).

@Stelito, η 2η είναι τρομερή (με το γεφύρι)!!

@Alex, κάποτε είχες πει thanx για την ψήφο εμπιστοσύνης που σου έδωσα.Αυτές οι φωτογραφίες με τις αρκουδίτσες και το φθινοπωρινό περιβάλλον με δικαιώνουν .Μπράβο!:grinning-smiley-043

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι οτι αν και ασχολούμαι λιγότερο απο χρόνο αισθάνομαι πιό φυσικά την φωτογραφία ως εκφραση απο κάθε άλλο τρόπο που έχω δοκιμάσει ως τωρα... και έχω δοκιμάσει πολλους απο χρόνια μουσικές σπουδες μέχρι ζωγραφική και λογοτεχνία...
Και η παρέα εδώ που δημιουργήσατε και με δεχθήκατε έπαιξε μεγάλο ρόλο και δεν είναι τυχαίο οτι είναι η πρώτη σελίδα που ανοίγω κάθε μέρα.