Φθηνός επαναφορτιζόμενος φακός led

nexus22

Senior Member
29 December 2012
409
Ψάχνω έναν επαναφορτιζόμενο φακό γύρω στα 20 .

Κοιτάζοντας για αγορά ενός φακού για τον ξάδερφο μου σκέφτηκα μήπως είναι καλύτερα να του πάρω έναν επαναφορτιζόμενο αλλά με μπαταρίες ΑΑ ή 18650 για να μπορώ να τις αλλάζω ή να του βάλω άλλες καλύτερης ποιότητας.

Για κάποιον που δεν έχει φορτιστές, μπαταρίες και όλα τα σχετικά το πρώτο ζητούμενο είναι η αυτονομία, για αυτό και λέω να του πάρω κάποιον επαναφορτιζόμενο.

Δέν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, μόνο να είναι

-επαναφορτιζόμενος
-Να αλλάζουν οι μπαταρίες(18650 η ΑΑ ή cr ή...)
-Με modes

Κάποια πρόταση?

Ολα αυτα με (γυρω στα) 20 ευρω?

xμμμ... Οχι :))

Με παραπανω ναι, Κlarus RS1A, Klarus RS11. Τον δευτερο τον εχω και ειναι θαυμασιος.

Με τόσα που έχουν δεν νομίζω να τους δώσω, θα τους κρατήσω για εμένα.

Εναλλακτικές λύσεις ψάχνω αλλά καλύτερα να μην το συνεχίσω να ψάχνομαι σε κάτι κινέζικο και φτηνό γιατί θα τα πληρώσω διπλά αργότερα...

Δεν ειναι οτι θα το πληρωσεις διπλα αργοτερα, ειναι οτι το πολυ φτηνο ΔΕΝ θα το χαρεις και μαλλον ΔΕΝ θα ειναι αξιοπιστο, σε ολα τα επιπεδα. Και ειναι κριμα.

Να ξέρεις ότι, τι να τον κάνεις τον κινέζο που έχει τα χ ψ χαρακτηριστικά, αν τη κρίσιμη στιγμή τα παίξει? Άρα 20 ευρώ = 0 εύρω.
Πάντως, μήπως είναι καλύτερο να του πάρεις ένα φακό με ΑΑ και να του αλλάζει τις μπαταρίες ο ίδιος; Με 20 ευρώ βρίσκεις φακό με ΑΑ, αξιόπιστο.

Για ΑΑ ξεκινησα αλλα ειπα μηπως του επαιρνα κάποιον επαναφορτιζόμενο για να μην πληρωνει μπαταριες.

Μπα, άστο δες το καλύτερα για φακουδάκι ΑΑ, έχουμε πάντως ήδη πολλά θέματα με δαυτό, αν θες ξαναπετάμε καμιά πρόταση εδώ! :D

Όχι ευχαριστώ, αρκετά το έχω ζαλίσει:motz:

Θα του πάρω τον xeno e03 ή τον fenix e25 απο hk.

Ο fenix είναι καλύτερος για την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά λυπάμαι το φακουδάκι μήπως δεν το προσέξει και βλέπω να το κατασχέτω:eating: