Φθηνός προ!

SHERPA

Supreme Member
18 June 2006
3,633
Βέροια
Όσοι έχετε λίγα λεφτά ή πολλά... αλλά δεν θέλετε να διαθέσεται και έχετε όρεξη για παιχνίδι πάρτε έναν φθηνό προ με μπόλικες ευκολίες.
Δέχεται RCA, XLR και έχει δύο στέρεο εξόδους για καμιά διενισχυσούλα στο φτερό.
Επίσης έχει και EQ.
Εντελώς αντιχαϊεντάδικος!

http://www.thomann.de/gr/apart_pm_7400_preamp.htm

Αγαπητέ φίλε Γιάννη το επίθετό σου με τρόμαξε λίγο σε σχέση με το πόστ :flipout::flipout:.
Φαίνεται ωραίο μηχανάκι και με μπόλικα καλούδια.

:ernaehrung004::ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Φθηνός προ!

τι έχομεν εδώ αγαπητέ κύριε ?

Τι να έχομεν!
2,40 ευρώ το βάτ!
Για σένα δουλεύω καρντιά μου.
Μέρα που 'ναι!:blush:

Μένει να να βρεθεί ο τυχερός που θα κάνει πρώτος το "πείραμα" για να μας πει!:cowboy:
Να κάνει δηλαδή τον καμπόυ όπως υπονοεί το εικονίδιο...

Αγαπητέ φίλε Γιάννη το επίθετό σου με τρόμαξε λίγο σε σχέση με το πόστ :flipout::flipout:.
Φαίνεται ωραίο μηχανάκι και με μπόλικα καλούδια.

:ernaehrung004::ernaehrung004:

Φιλαράκι Billy, άσε φτώχεια κατηραμένη.
Μόνο το όνομα μου έμεινε.
Σαν τους ξεπεσμένους αριστοκράτες ένα πράμα!

Ωραία.
Πιάσαμε τα γουέστερν.
Ψάχνουμε έναν καμπόυ, ο Billy the Kid και ο Λούκυ Λούκ μαζί.
Άντε καλό σου βράδυ.:ernaehrung004:

Ωραία.
Πιάσαμε τα γουέστερν.
Ψάχνουμε έναν καμπόυ, ο Billy the Kid και ο Λούκυ Λούκ μαζί.
Άντε καλό σου βράδυ.:ernaehrung004:

Και μη ξεχάσεις το "Χορεύοντας με τους λύκους" την Κυριακή ...στην Ελευθεροτυπία νομίζω.......για να μη ξεφεύγουμε απο το θέμα-bye-

Re: Απάντηση: Φθηνός προ!

Και μη ξεχάσεις το "Χορεύοντας με τους λύκους" την Κυριακή ...στην Ελευθεροτυπία νομίζω.......για να μη ξεφεύγουμε απο το θέμα-bye-
´
Πάλι δεν αντέχω στον πειρασμό αλλά τι θα ήταν η ζωή χωρίς :offtopic: !!!

Λοιπόν ο αγγλικός τίτλος της ταινίας είναι "dances with wolves" που σημαίνει "ο χορεύει με τους λύκους" δηλ. τό όνομα που έδωσαν οι ινδιάνοι στον πρωταγωνιστή. Τι διάολο σημαίνει¨"χορεύοντας με τους λύκους" :nounder: (τίποτα...!)

Α ρε :lehrer: (Μπαμπινιώτη) έχασες πάλι από τους μαρκετίστες που τα θέλουν όλα "εύπεπτα" και αποβλακωτικά... (εκτός και φταίει ο μεταφραστής οπότε παρ´ τ' αυγό και κούρευτο ...)
:violent-smiley-008:

ΥΓ: Τί θα λέγατε για ένα post στο "επι παντός" με τις πιό "λάθος" μεταφράσεις τίτλων ταινιών ;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φθηνός προ!

´
Πάλι δεν αντέχω στον πειρασμό αλλά τι θα ήταν η ζωή χωρίς :offtopic: !!!

Λοιπόν ο αγγλικός τίτλος της ταινίας είναι "dances with wolves" που σημαίνει "ο χορεύει με τους λύκους" δηλ. τό όνομα που έδωσαν οι ινδιάνοι στον πρωταγωνιστή. Τι διάολο σημαίνει¨"χορεύοντας με τους λύκους" :nounder: (τίποτα...!)

Α ρε :lehrer: (Μπαμπινιώτη) έχασες πάλι από τους μαρκετίστες που τα θέλουν όλα "εύπεπτα" και αποβλακωτικά... (εκτός και φταίει ο μεταφραστής οπότε παρ´ τ' αυγό και κούρευτο ...)
:violent-smiley-008:

ΥΓ: Τί θα λέγατε για ένα post στο "επι παντός" με τις πιό "λάθος" μεταφράσεις τίτλων ταινιών ;;;

ξεκίνα εσύ κι εδώ είμαστε εμείς! :ernaehrung004:

Να προτεινω και εγω αυτον,οντως φθηνος,οχι επεγγελματικος,βολικος και με τηλεχειρισμο.Με ενα τελικο ROTEL,NAD, πρεπει να ειναι απαιχτος συνδυασμος.

http://www.concertoaudio.com/images/productos/435_Pre Box.jpg

Εχει αναφερθει ξανα βεβαια σαν ζευγαρι με τους μικρους μονομπλοκ της εταιρειας αλλα με ενα "κανονικο" τελικο θα ειναι καλος συνδυασμος και για μεγαλο χωρο.