φθηνότερες σε 1920 Χ 1080ρ

vagelis2000

New member
21 February 2009
71
Επειδή απο ότι έχω καταλάβει το μόνο που αξίζει στη TV είναι η ανάλυση 1920 Χ 1080ρ
θάλελα να ρωτήσω σε 32´ και 40´ποιες είναι οι φνηνότερες

Φίλε vagelis2000, καλώς ήρθες στο φόρουμ!!!

Έχεις καταλάβει, τελείως, λάθος γι' αυτό θα πρότεινα να ξεκινήσεις το διάβασμα στην κατηγορία των τηλεοράσεων.....-bye--bye-

Έχω διαβάσει πάρα πολύ όσο αναφορά τις τηλεοράσεις LCD
Όσο πιο πολλά ´´κουτάκια´´ (1920χ1080) τόσοοοοο μεγαλύτερη ευκρίνεια.
Τώρα για τα άλλα φωτεινότητα, μαύρο χρώμα κλπ δεν μετράνε τόσο κατα την γνώμη μου

Τώρα για τα άλλα φωτεινότητα, μαύρο χρώμα κλπ δεν μετράνε τόσο κατα την γνώμη μου

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5252

Πολυ μεγαλο λαθος. Τα κουτακια απο μονα τους δε λενε τιποτα!:grandpa:

Οι Hd με τις hd ready μικρη διαφορα εχουν κατα την αναπαραγωγη hd υλικου. Πολυ σημαντικοτερα στοιχεια ειναι το επιπεδο του μαυρου, το contrast κατα επεκταση ,το ansi και το βασικοτερο πως γραφει στα χαμηλα (διαβαθμιση του Gray scale κατω απο τα 25)

Απάντηση: Re: φθηνότερες σε 1920 Χ 1080ρ

Επισης αλλο προβολεας και αλλο τηλεοραση.

Δεν μπορώ να βρω το νήμα του Γιώργου (Geonx) για την ωφέλεια του 1080 σε σχέση με το 720 βάσει των αποστάσεων, διαστάσεων κ.λ.π. Αν το έχεις Γιάννη, βάλε το λινκ. Νομίζω ότι είναι πολύ εμπεριστατωμένο....-bye--bye-

Ενημερωτικα ειμαστε στο 2009 πλεον και οχι στο 2006...

Επισης αλλο προβολεας και αλλο τηλεοραση...αν δεν ξερεις την διαφορα μπορεις να ψαξεις στο wikipedia...

η αναλυση ειναι αναλυση σε οποιαδηποτε πηγη και να παιζει , το 1080π μονο στην θεωρια εχει σημαντικες διαφορες απο το 720π στην πραξη δεν ισχυει , απειρες φορες η ΘΕΩΡΙΑ αποκλινει απο την ΠΡΑΞΗ

Τότε στον υπολογιστή μου στην 22´ οθόνη θα βάλω ανάλυση 800χ600 αφού δεν παίζουν ρόλο τα κουτάκια.Να μη ζορίζω την κάρτα γραφικών-bye--bye--bye--bye--bye-

Re: Απάντηση: φθηνότερες σε 1920 Χ 1080ρ

How important is resolution?

Not as important as you might think. According to the Imaging Science Foundation, a group that consults for home-theatre maufacturers and trains professional video calibrators, the most important aspect of picture quality is contrast ratio, the second most important is colour saturation and the third is colour accuracy. Resolution comes in a distant fourth, despite being easily the most-talked-about HD TV spec today.

In other words, once you get to high-definition, most people are perfectly satisfied with the sharpness of the picture. All other things being equal -- namely contrast and colour -- HD TV looks more or less spectacular on just about any high-def television regardless of its size or the HD TV signal's resolution itself. The leap from normal TV to HD TV is so big that additional leaps in resolution -- from high-def to higher-def, let's say -- are tiny by comparison.

Nonetheless the HD TV landscape is littered with resolution discussions, in regard to both sources and displays, so a little knowledge of how they interact is a good thing.

http://www.cnet.com.au/tvs/0,239035250,339271051,00.htm

Δηλαδη...
1- Αντιθεση
2- Χρωματικος κορεσμος (ποσο "καθαρο" ειναι ενα χρωμα)
3- Χρωματικη ακριβεια
4- Αναλυση

Η αναλυση δηλαδη ειναι το τεταρτο πιο σημαντικο στοιχειο αλλα υπαρχουν και πιο σημαντικα.

Φαντάζομαι καταλαβαίνετε πως αν βάζανε νο1 την αναλυση η pioneer θα χε σταματήσει την παραγωγή plasma προ πολλού.

Τώρα ρε σεις εσείς τι ανάλυση έχετε στο η/υ σας 1024*768 ή 1680 *1050 (αφήστε τα ar)?

να βάλεις , αλλά ο υπολογιστής είναι άλλη ιστορία και άλλη απόσταση

δλδ?

Φίλε μην ακούς τι λένε. Δεν ξέρεις που εργάζεται ο καθένας. Το 1080p έχει τεράστια διαφορά σε σχεση με το 720p
1) αν έχεις μεγάλη τηλεόραση/προβολέα
2) και κάθεσαι όσο πιο κοντά μπορείς.

Αυτά λένε τα μάτια μου, που τα εμπιστεύομαι περισσότερο από κάθε άγνωστο παπαγαλάκι στο διαδίκτυο.

Εδώ βγάζανε τηλεοράσαρα μια με ανάλυση 1024*768.

Κούκλε , αυτό λέμε , ότι στο υπολογιστή κάθεσαι κοντά και χρειάζεσαι υψηλή ανάλυση ... στην τηλεόραση υπάρχουν άλλα θέματα , πολύ πιο σημαντικά από την ανάλυση , και αυτό δείχνει το θέμα του 42px80 ... 130+ υπερευχαριστημένοι πελάτες , ακόμα και κάποια που είχαν super ntuper LCD των 3000 ευρώ , βολεύονται πολύ καλύτερα με την 42px80 ...

Δεν ακούω κανένα , απλά βλέπω ... σε γνωστούς , σε μαγαζιά , παντού ... στα μαγαζιά βγάζουν χάλια εικόνα , αφού δεν είναι ούτε ο φωτισμός κατάλληλος , ούτε η απόσταση αντικειμενική ... σε σαλόνια η plasma απλά σκίζει και κοστίζει όσο μία εισαγωγική LCD ... καλύτερο value for money δεν υπάρχει ...

Re: Απάντηση: φθηνότερες σε 1920 Χ 1080ρ

Ενταξει η Panasonic PX80 πουλαει γιατι εχει value for money. Mε 500-600 ευρω που την πηραν καποιοι τι αλλο να αγοραζαν?

Γι'αυτο και η σειρα PZ που ειναι λιγο ακριβοτερη δεν πουλησε τοσο.

ΥΓ. Ποιος ειχε LCD των 3000 ευρω και την εδωσε για να παρει PX80?