Φτηνή LCD και χάλια εικόνα σε 720p

αν δοκίμασες με το λάπτοπ ρύθμισες την κάρτα γραφικών να βγάζει 24p????? ή έβγαζε 60??? και πάλι το έβλεπες με pulldown???

Απάντηση: Re: Φτηνή LCD και χάλια εικόνα σε 720p

Παίζει και mkv από ότι λένε και MP4, τα πάντα...

ΟΚ δοκίμασα και με το λάπτοπ συνδεδεμένο τα ίδια με πριν με το media player,αλλά παρατήρησα ότι και στην οθόνη του λάπτοπ κάπως έτσι φαινότανε, μπορεί να μην το έβλεπα τόσο έντονα λόγο μεγέθους μάλλον. Θα δοκιμάσω με μερικές ταινίες ακόμα και θα σας πώ.

Δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Τώρα μιλάς σωστά!!! Το βλέπεις και στην οθόνη του λάπτοπ και στην τηλεόραση...και είναι λογικότατο μιας και παίζεις στα 60Hz.

-Το ίδιο "σπάσιμο" το παρατήρησα και σε άλλες LCD και Plasma στα μαγαζιά που έβλεπα. Μήπως τελικά φταίει το μάτι μου το τσακίρικο και όχι η TV; :bang:

Μια χαρά είναι τα μάτια σου!!-bye-

Για την ακρίβεια αν υποστηρίζει μια τηλεόραση 4:4 pulldown στα 96 hz η ακόμη καλύτερα έχει motion interpolation για μετατροπή στα 120/240 hz τότε judder δεν υπάρχει.

Γκούχου-γκούχου... :laugh:

%CE%92%CE%AE%CF%87%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B9_202606.jpg

:p

Για την ακρίβεια αν υποστηρίζει μια τηλεόραση 4:4 pulldown στα 96 hz η ακόμη καλύτερα έχει motion interpolation για μετατροπή στα 120/240 hz τότε judder δεν υπάρχει.
Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτά (Το interpolation μόνο ξέρω). Σε TV τον 360 ευρώ χλωμό το βλέπω...
-Άρα το παίρνω απόφαση ότι έτσι είναι η TV και το συνηθίζω, η υπάρχει κάποια λύση;;; Π.Χ media player η Blu ray player με τέτοιες δυνατότητες; Η δεν θα κάνει διαφορά μιάς και η TV μου είναι "φτηνιάρικια"

To media player είναι καλύτερα να το έχω στα 50 η στα 60 hz;;;

Last edited:

Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτά (Το interpolation μόνο ξέρω). Σε TV τον 360 ευρώ χλωμό το βλέπω...
-Άρα το παίρνω απόφαση ότι έτσι είναι η TV και το συνηθίζω, η υπάρχει κάποια λύση;;; Π.Χ media player η Blu ray player με τέτοιες δυνατότητες; Η δεν θα κάνει διαφορά μιάς και η TV μου είναι "φτηνιάρικια"

Η λύση είναι PC+SVP....

Ετοιμάσου για τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο τώρα!!:laugh::laugh:

Re: Απάντηση: Re: Φτηνή LCD και χάλια εικόνα σε 720p

Γιάννης Χατζηγεωργίου Θα το δοκιμάσω, thanks φίλε! (Πάμε πόλεμο;)
Tyler Ναι ρε φίλε και εγώ τα ίδια. Δεν περίμενα σε τέτοια τιμή τίποτα τρελό,αλλά η tv είναι πολύ καλή. (Για τα δικά μου στάνταρ τουλάχιστον)

Last edited:

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, η τηλεόραση σου έχει τη δυνατότητα να αποδώσει σωστά τα 24p, οπότε σε αυτή την περίπτωση το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα player που να τα παίζει σωστά. Για παράδειγμα, το WD Live που σου πρότειναν το κάνει αυτό, ενώ διαθέτει και δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής framerate, αναλόγως του αρχείου που αναπαράγεις...

H εικονα που εχω με το BDP-120 και την συγκκριμμενη τηλεοραση ειναι περαν των προσδοκιων μου για την τιμη της

Επειδή την έχει ο ξάδερφος μου και την έχω δει πολλές φορές θα σου έλεγα να κόψεις κάτι.

Υπάρχουν καλύτερες προτάσεις στα 400 ευρώ.

Στα 360 ευρώ (εγώ τόσο την πήρα από Getitnow)
-Κοίτα αν από μια 14άρα CRT (μάρκας princess) πας σε μία 20άρα CRT (μάρκας princess και αυτή) και μετά πας στην Samsung και την βάλεις να παίξει 1080p.... ε όσο να ναι μένεις λίγο κόκαλο... Έτσι έπαθα και εγώ. Βέβαια το "σπάσιμο" της εικόνας το κατάλαβα αμέσως,αλλά έχω αρχίσει να το συνηθίζω!

Επειδή την έχει ο ξάδερφος μου και την έχω δει πολλές φορές θα σου έλεγα να κόψεις κάτι.

Υπάρχουν καλύτερες προτάσεις στα 400 ευρώ.

Κοβω οσο θες. :smile: Δεν εχω καμια ιδιαιτερη γνωση στις τηλεορασεις, οποτε δεν εχω αποψη και οσον αφορα την αγορα, απλα αυτα τα συμπτωματα που λεει ο φιλος δεν υπαρχουν σε αυτο το βαθμο, τουλαχιστον στην δικια μου, οποτε σκεφτηκα να συνεισφερω στο νημα απλα αναφεροντας το

Last edited:
απλα αυτα τα συμπτωματα που λεει ο φιλος δεν υπαρχουν σε αυτο το βαθμο, τουλαχιστον στην δικια μου, οποτε σκεφτηκα να συνεισφερω στο νημα απλα αναφεροντας το
Κοίτα άρχισα να τα συνηθίζω τα συμπτώματα, μάλλον τα έχεις συνηθίσει και δεν τα βλέπεις καν.

Κοίτα άρχισα να τα συνηθίζω τα συμπτώματα, μάλλον τα έχεις συνηθίσει και δεν τα βλέπεις καν.

Δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα κατι, απο την αρχη. Στο καταστημα που την πηρα αλλα και σε σπιτια φιλων, εχω δει σε αυτη την κατηγορια, Phillips,Toshiba, LG, και δεν υπαρχει κατι κραυγαλεο σαν μειονεκτημα στην 503 που δεν ειδα στις αλλες. Μαλλον βοηθαει και το BDP-120, τι να πω..

Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο, δεν το συνηθίζεις. Το αντίθετο μάλιστα. Με τη συνεχόμενη θέαση, το παρατηρείς και σε ενοχλεί περισσότερο. Άλλο να μην το βλέπεις και άλλο να μην του δίνεις σημασία.
Να μην πω για την περίπτωση που θα πας σε κάποιον φίλο και θα ότι το πράγμα πάει "ρολόι" και εκεί είναι που θα σε πιάσουν τα διαόλια σου. :AFADF0:

το μονο που σου λειπει ειναι 1 media player της προκοπής. επειδή ειχα κάτι αντίστοιχο (πικο 5.1) όσο το ειχα στην 32 crt μια χαρά όλα για τα δεδομένα της τιβί. pulldown στα 50 κλπ.

οταν το έβαλα στην πανασονικ εδειξε τις αδυναμίες του ο επεξεργαστής και το παράτησα.

με 90 ευρώ πάρε 1 wd live 3 ή στήσε το λαπτοπ σωστά να αναπαράγει 24p και θα δείς το φώς το αληθινό.

Θα δοκιμάσω να "φτιάξω" το λάπτοπ να στέλνει 24frames (αν γίνεται βέβαια) και κάποια στιγμή στο μέλλον θα πάρω ένα καλό Blu ray και θα παίζω από εκεί. Αν όντως δουλέψει σωστά η όλη φάση.

Ok τελικά το τσέκαρα από το λάπτοπ. Η τηλεόραση είναι μια χαρά και υποστηρίζει 24 25 29 30 50 60 κ.α FPS οπότε αν κάτι εκπέμπει σε 24 (Blu ray rip Ευρωπαϊκό π.χ) η τηλεόραση το δείχνει μιά χαρά μιάς και συγχρονίζει και αυτή στα 24. Το πρόβλημα ήταν με το φτηνιάρικο media player μου που υποστηρίζει μόνο 50 και 60 FPS για αυτό και τα "σπασίματα".
-Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.