vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
αν δοκίμασες με το λάπτοπ ρύθμισες την κάρτα γραφικών να βγάζει 24p????? ή έβγαζε 60??? και πάλι το έβλεπες με pulldown???
Παίζει και mkv από ότι λένε και MP4, τα πάντα...
ΟΚ δοκίμασα και με το λάπτοπ συνδεδεμένο τα ίδια με πριν με το media player,αλλά παρατήρησα ότι και στην οθόνη του λάπτοπ κάπως έτσι φαινότανε, μπορεί να μην το έβλεπα τόσο έντονα λόγο μεγέθους μάλλον. Θα δοκιμάσω με μερικές ταινίες ακόμα και θα σας πώ.
Δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Τώρα μιλάς σωστά!!! Το βλέπεις και στην οθόνη του λάπτοπ και στην τηλεόραση...και είναι λογικότατο μιας και παίζεις στα 60Hz.
-Το ίδιο "σπάσιμο" το παρατήρησα και σε άλλες LCD και Plasma στα μαγαζιά που έβλεπα. Μήπως τελικά φταίει το μάτι μου το τσακίρικο και όχι η TV; :bang:
Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτά (Το interpolation μόνο ξέρω). Σε TV τον 360 ευρώ χλωμό το βλέπω...Για την ακρίβεια αν υποστηρίζει μια τηλεόραση 4:4 pulldown στα 96 hz η ακόμη καλύτερα έχει motion interpolation για μετατροπή στα 120/240 hz τότε judder δεν υπάρχει.
Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτά (Το interpolation μόνο ξέρω). Σε TV τον 360 ευρώ χλωμό το βλέπω...
-Άρα το παίρνω απόφαση ότι έτσι είναι η TV και το συνηθίζω, η υπάρχει κάποια λύση;;; Π.Χ media player η Blu ray player με τέτοιες δυνατότητες; Η δεν θα κάνει διαφορά μιάς και η TV μου είναι "φτηνιάρικια"
To media player είναι καλύτερα να το έχω στα 50 η στα 60 hz;;;
Αν και δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτά (Το interpolation μόνο ξέρω). Σε TV τον 360 ευρώ χλωμό το βλέπω...
-Άρα το παίρνω απόφαση ότι έτσι είναι η TV και το συνηθίζω, η υπάρχει κάποια λύση;;; Π.Χ media player η Blu ray player με τέτοιες δυνατότητες; Η δεν θα κάνει διαφορά μιάς και η TV μου είναι "φτηνιάρικια"
To media player είναι καλύτερα να το έχω στα 50 η στα 60 hz;;;
H εικονα που εχω με το BDP-120 και την συγκκριμμενη τηλεοραση ειναι περαν των προσδοκιων μου για την τιμη της
Επειδή την έχει ο ξάδερφος μου και την έχω δει πολλές φορές θα σου έλεγα να κόψεις κάτι.
Υπάρχουν καλύτερες προτάσεις στα 400 ευρώ.
Κοίτα άρχισα να τα συνηθίζω τα συμπτώματα, μάλλον τα έχεις συνηθίσει και δεν τα βλέπεις καν.απλα αυτα τα συμπτωματα που λεει ο φιλος δεν υπαρχουν σε αυτο το βαθμο, τουλαχιστον στην δικια μου, οποτε σκεφτηκα να συνεισφερω στο νημα απλα αναφεροντας το
Κοίτα άρχισα να τα συνηθίζω τα συμπτώματα, μάλλον τα έχεις συνηθίσει και δεν τα βλέπεις καν.
Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο, δεν το συνηθίζεις. Το αντίθετο μάλιστα. Με τη συνεχόμενη θέαση, το παρατηρείς και σε ενοχλεί περισσότερο. Άλλο να μην το βλέπεις και άλλο να μην του δίνεις σημασία.Κοίτα άρχισα να τα συνηθίζω τα συμπτώματα, μάλλον τα έχεις συνηθίσει και δεν τα βλέπεις καν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.