Φτηνή σαύρα & θεματάκι προς επίλυση...

Τα περισσότερα dac αυτής της κατηγορίας έχουν συνήθως προβλήματα με τους drivers των windows.
Δοκίμασε να φορτώσεις ASIO4ALL drivers.
Δοκίμασε να παίξεις αρχεία υψηλής ανάλυσης 24-bit 96KHz και πες μας σε παρακαλώ πως τα αναπαράγει .

Εχθές είχα την ευκαιρία να το ακούσω για αρκετή ώρα και μάλιστα σε αντιπαραβολή με το Teac PD-H600 cd player μου μιας και πολλά από τα cd που έχω είναι αποθηκευμένα και σε μορφή flac & mp3 σε εξωτερικούς δίσκους...

Οι δύο συσκευές συνδέθηκαν στον Pass X2, σε διπλανή είσοδο και το tape out δρομολόγησε το σήμα στον M-stage. Οι ακροάσεις έγιναν με τα (ώριμα πλέον) Sennheiser HD650.

Το HifiMeDiy λοιπόν κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα cd player των 600+ ευρώ...

Με λίγα λόγια τα πήγε εξαιρετικά. Προσωπικά αμφιβάλλω αν δε γνώριζα (λόγω θέσης επιλογέα) ποια πηγή ακούω αν θα ήμουν σε θέση να τα ξεχωρίσω...

Οι ελάχιστες διαφορές που κατάφερα να εντοπίσω περιορίζονται σε μια απειροελάχιστα μεγαλύτερη αίσθηση χώρου σε κάποιες ηχογραφήσεις υπέρ του Teac και μια - επίσης μικρή - αίσθηση πως το χαμηλό ήταν πιο ισχυρό στο dac αλλά πάλι σε κάποιες εγγραφές...

Κοινώς δεν υπάρχει συζήτηση. Για 40 ευρώ το μηχανάκι καταφέρνει να παίζει ικανοποιητικότατα και να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με μια HiFi συσκευή που θεωρείται θαύμα για τα λεφτά της...

Σε αρχεία υψηλής ανάλυσης, από τις λίγες εγγραφές που έχω (HD Tracks) στα 96/24, πήρα επίσης πολύ καλή απόδοση, απολαυστικό ήχο από το σύστημα ακουστικών μου, απλά δεν έχω τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω κάποια σύγκριση εδώ...

Άσχετα με τη συζήτηση περί "εικόνας" των sabre, επιβεβαιώνω εδώ αυτό που είπα και πριν λίγες μέρες...

Όπου και όπως κι αν έχω παίξει το dac, με όποιο υλικό... παίζει πολύ-πολύ καλά!

Για εμένα είναι τα καλύτερα 40 ευρώ που έχω δώσει εδώ και πολύ καιρό.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να συγκρίνουμε το ODAC με το δικό σου να δω επιτέλους αν έχω ακουστικές παραισθήσεις ή όχι...:ADFADF1: