Φτηνή true hd ή ακριβή hd ready?

Απάντηση: Re: ftini true hd h akribi hd ready?

konnos said:
John Karis μαγαζι με ηλεκτρονικα εχεις;

.

Αν ειχα μαγαζι θα του προτεινα να παρει μια HD ready (720p) ωστε να κερδισω διπλα. Μια αγορα του πελατη μου σημερα και μια μετα απο λιγο καιρο (1080π).. Ειναι απλα τα πραματα.

Re: Απάντηση: Re: ftini true hd h akribi hd ready?

john_karis said:
Αν ειχα μαγαζι θα του προτεινα να παρει μια HD ready (720p) ωστε να κερδισω διπλα. Μια αγορα του πελατη μου σημερα και μια μετα απο λιγο καιρο (1080π).. Ειναι απλα τα πραματα.

Με την λογικη αυτη και εγω θα του προτεινα να παρει Amoi ωστε μην εχοντας τιποτα να δει να παρει και ενα ΗTPC και ενα 1080p upscalling DVD player ωστε να κερδισω τριπλα.-bye-

Απάντηση: ftini true hd h akribi hd ready?

Τελος παντων για να μην το κουρασουμε.... Ας παρει οτι δει καλο... -bye-

H σωστή απάντηση είναι , τι θα βλέπεις; τηλεοπτικά κανάλια; οι plasma υπερέχουν σε αυτό τον τομέα , και απο τις LCD υπερέχουν οι ακριβές philips ... Εαν θα βλέπεις μόνο HD υλικό τότε πας στο 1080p ...

Re: Απάντηση: ftini true hd h akribi hd ready?

Πλεον κατα την αποψη μου ακομη και σε τηλεοπτικο σημα ειναι δυσκολο να βρεις διαφορα υπερ των plasma. Οι LCD εχουν εξελιχθει πολυ.

Παντως για τις μεγαλες τηλεορασεις οι plasma παραμενουν best value for money.

Re: ftini true hd h akribi hd ready?

αγαπητέ φίλε fg εαν τα λεφτά τα βγάζεις με κόπο και ιδρώτα και εάν εχεις οικογένεια να θρέψεις , τότε κράτα τα πολύτιμα λεφτά σου και άσε τα True HD , 1080p uspcalers & players και πήγενε και πάρε ενα μοντέλο που είναι δουλεμένο και το γνωρίζουμε και μη μπαίνεις σε τέτοια λούκια. Και εγώ μπήκα σε αυτά τα διλλήματα και τελικά πηρα μια LG 42lc3r με 1700 και τώρα καθομαι και την χαίρομαι δειχνει υπεροχα. Αγαπητοι φίλοι ποιός σας είπε ότι τα ματάκια μας και τα αυτάκια μας είναι όλα μαθήμένα στη ποιότητα και τη πολυτέλεια???
Πόσοι από εσάς θα καταλάβουν τη διαφόρα μεταξύ 3 ηχείων που η τιμή τους κυμαίνετε από 1500 εως 4500 ??????
Ας μήν γινόμαστε θύματα. Φιλικά ένας καταναλωτής.

Συμφωνώ απόλυτα!!

ripclaw said:
αγαπητέ φίλε fg εαν τα λεφτά τα βγάζεις με κόπο και ιδρώτα και εάν εχεις οικογένεια να θρέψεις , τότε κράτα τα πολύτιμα λεφτά σου και άσε τα True HD , 1080p uspcalers & players και πήγενε και πάρε ενα μοντέλο που είναι δουλεμένο και το γνωρίζουμε και μη μπαίνεις σε τέτοια λούκια. Και εγώ μπήκα σε αυτά τα διλλήματα και τελικά πηρα μια LG 42lc3r με 1700 και τώρα καθομαι και την χαίρομαι δειχνει υπεροχα. Αγαπητοι φίλοι ποιός σας είπε ότι τα ματάκια μας και τα αυτάκια μας είναι όλα μαθήμένα στη ποιότητα και τη πολυτέλεια???
Πόσοι από εσάς θα καταλάβουν τη διαφόρα μεταξύ 3 ηχείων που η τιμή τους κυμαίνετε από 1500 εως 4500 ??????

νάσαι καλά ripclaw-bye- ...ξεκάθαρη και ουσιαστική-κατά την γνώμη μου-τοποθέτηση...-bye-

Φιλε ripclaw, μολις με εβγαλες απο τον κοπο να ξαναγραψω -bye-
Την ιδια τηλεοραση ακριβως αγορασαμε πριν μια εβδομαδα με ενα φιλο που παντρευεται.

Νασο, καλησπερα -bye-

Jos3ph said:
H σωστή απάντηση είναι , τι θα βλέπεις; τηλεοπτικά κανάλια; οι plasma υπερέχουν σε αυτό τον τομέα , και απο τις LCD υπερέχουν οι ακριβές philips ... Εαν θα βλέπεις μόνο HD υλικό τότε πας στο 1080p ...

To κουράσαμε αδέλφια ( Jos3ph : μην το πάρεις προσωπικά ) το θέμα η απάντηση είναι περιμένουμε δεν θα κάνουμε εμείς πλούσιους αυτούς τους κυρίους:aktion033:

Απάντηση: Συμφωνώ απόλυτα!!

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
νάσαι καλά ripclaw-bye- ...ξεκάθαρη και ουσιαστική-κατά την γνώμη μου-τοποθέτηση...-bye-

Πολύ καλή κ ουσιαστική αυτή η τοποθέτηση αλλά είναι μια τοποθέτηση ενός καταναλωτή όπως λέει κιόλας ο ίδιος ο άνθρωπος αλλά όχι ενός χομπίστα τρελαμένου όπως εμείς εδώ μέσα...! :slapface:

Αν βέβαια ο φίλος μας είναι απλός καταναλωτής κ όπως λέει δεν θέλει blueray/hd-dvd/htpc κτλ κτλ κτλ τότε πάει στα μαγαζιά κοιτά οποιαδήποτε plasma/lcd όπου είναι 720p (όλες είναι άλλωστε οι lcd τουλάχιστον) κ όποια του αρέσει οπτικά αλλά κ οικονομικά την αγοράζει.

Οι υπόλοιποι τρελοί του χωριου που είμαστε αρκετοί νομίζω τότε κοιτούν για 1080p, blueray, hd-dvd, htpc, κτλ :music-smiley-005:

paidia euxaristw gia thn bohtheia sas.apofasisa ustera apo ola ta post na bolefto gia ligo kairo akoma me thn bravia kai meta ta xristougena tha bgw sto kinigi gia mia true hd.thanks kai pali

ripclaw said:

Θα συμφωνήσω απόλυτα... Καλή η τρέλλα μας αλλά να έχουμε και μέτρο..
υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή στα οποία αξίζει να επενδύσουμε (χρονο + χρήμα) :music-smiley-005:

(Ελπίζω να μην διαγραφώ από το φόρουμ μετά απο αυτό..:bang: )

Εγώ τοποθετήθηκα γενικά όσον αφορά την τηλεοπτική παρακολούθηση , σίγουρα δεν τοποθετήθηκα οικονομικά για να δείξω ότι είναι πολύ ακριβά ακόμα τα μοντέλα για αυτά που προσφέρουν σε τηλεοτικό σήμα ενώ δεν προβλέπεται στην Ελλάδα τουλάχιστον να έχουμε HD κανάλια ... μονο σε συνδιασμό με δορυφορική ή και καλή συλλογή DVD ( και φυσικά ακόμα δεν έχουμε τα νέα BR ) αξίζει η αγορά HD ready