ΦΤΗΝΟ DVD ΕΓΓΡΑΦΗΣ;

lionor

Established Member
12 November 2008
147
Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα φτηνο και οσο πιο αξιοπιστο dvd εγγραφης γινεται. Εννοειται χωρις σκληρο δισκο. Η χρηση του θα ειναι μονο για εγγραφη τηλεοπτικων προγραμματων.

Εχω το LG DR389 στα 88 ευρω και ειμαι ευχαριστημενος αν και το εχω 3 ημερες και δεν το εχω τεσταρει καλα
DVD Εγγραφής LG DR-389

Εγγραφή DVD+RW/+R (VR Mode) ,DVD+R (8.5GB Double Layer),DVD-RW/-R (VR/Video Mode)
Αναπαραγωγή DVD+RW/+R,DVD+R (8.5GB Double Layer),DVD-RW/-R (VR/Video Mode), VCD/SVCD/AUDIO-CD,CD-R/-RW,MPEG4 (DivX),JPEG/MP3/MP3 ID Tag/WMA
Progressive Scan
Ηχος 3D Surround
Υποστήριξη DTS
Τηλεχειριστήριο
Συνδέσεις: USB Είσοδος/Έξοδος ήχου L/R, S-Video Digital Audio (coaxial), 2 SCART composite, component

ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ

Δεν μας έχεις διευκρινήσει για πόσο φτηνό μιλάμε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει DVD-R με σκληρό δίσκο με 149,-. Επίσης κατά καιρούς έχω πετύχει στο ΜΜ κάτι κινεζιές απλές με 60,- περίπου.
Τί ποσό ενδιαφέρεσαι να δώσεις;
Αν σε ενδιαφέρει το τηλεοπτικό και μόνο να ξέρεις πάντως ότι ο σκληρός δίσκος είναι απίστευτη ευκολία, δεν υπάρχει καμμία σύγκριση με το απλό...

Βασικα το θελει η αδερφη μου για να γραφει τηλεοπτικο προγραμμα. Θα συνδεθει σε crt με scart. Κινεζικο δεν θελω ουτε τζαμπα να μου το δωσουνε. Ο σκληρος δισκος ειναι ευκολια, αφου δεν αναγκαζεσαι να αλλαζεις δισκακια, αλλα ανεβαινει και η τιμη τους. Το μονο φτηνο με σκληρο πρεπει να ειναι το: Toshiba RD-XS27. Το lg389 κοιταγα χτες το εγχειριδιο χρησης του. Καλο φαινεται μαλλον...Δεν ζηταω τπτ ...υπερβολικο. Απλα να γραφει ημερησια και εβδομαδιαια, να εχει ανεκτη εικονα και να μην κολλαει στην εγγραφη ειτε σε σκληρο ειτε σε δισκακια. Δεν θα δινα πανω απο 150 ευρω. Θελω κατι οσο πιο φτηνο γινεται. Αν μπορεις φιλε πες μου τπτ παραπανω για αυτο αυτο το LG389. Κι αν εχετε να προτεινεται κανενα αλλο, θα το εκτιμουσα πολυ.

Δεν μας έχεις διευκρινήσει για πόσο φτηνό μιλάμε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει DVD-R με σκληρό δίσκο με 149,-. Επίσης κατά καιρούς έχω πετύχει στο ΜΜ κάτι κινεζιές απλές με 60,- περίπου.
Τί ποσό ενδιαφέρεσαι να δώσεις;
Αν σε ενδιαφέρει το τηλεοπτικό και μόνο να ξέρεις πάντως ότι ο σκληρός δίσκος είναι απίστευτη ευκολία, δεν υπάρχει καμμία σύγκριση με το απλό...

Ποιό dvd-r με δίσκο έχει 149 ευρώ; Και πού;

149,- έχει στο Praktiker.
Το LG στα λεφτά που ζητάει φαίνεται καλή περίπτωση απλού, δεν νομίζω ότι χρειάζεται δεύτερη σκέψη...
Από την άλλη, αν η αδερφή σου ενδιαφέρεται κυρίως για μεταχρονολογημένη παρακολούθηση και μπορεί να μάθει να χειρίζεται ένα DVD-R με σκληρό δίσκο, αξίζει να το σκεφτεί να δώσει λίγα χρήματα παραπάνω...
Πραγματικά, δεν έχει καμμία σχέση σε ευχρηστία και ευελιξία...

149,- έχει στο Praktiker.
Το LG στα λεφτά που ζητάει φαίνεται καλή περίπτωση απλού, δεν νομίζω ότι χρειάζεται δεύτερη σκέψη...
Από την άλλη, αν η αδερφή σου ενδιαφέρεται κυρίως για μεταχρονολογημένη παρακολούθηση και μπορεί να μάθει να χειρίζεται ένα DVD-R με σκληρό δίσκο, αξίζει να το σκεφτεί να δώσει λίγα χρήματα παραπάνω...
Πραγματικά, δεν έχει καμμία σχέση σε ευχρηστία και ευελιξία...

τι εννοεις μεταχρονολογημενη;
βασικα η ιδια δεν εχει ιδεα απο αυτα. αφου μου ειπε αν μπορω να της βρω ενα βιντεo για να γραφει :), οποτε καταλαβαινεις σε τι σταδιο βρισκομαστε..
εμενα βασικα με ενδιαφερουν τα εξης: να μπορει να γραφει οχι μονο απευθειας αλλα και με προγραμματισμο. δηλ. να το βαλεις σημερα το βραδυ να γραψει μια ωρα στο ενα καναλι, αυριο να γραψει αλλη μια ωρα σε αλλο καναλι, τετοια πραγματα.δηλ. να εχει ημερησιο και εβδομαδιαιο προγραματισμο. να εχει απλα ανεκτη εικομα θεασης, ετσι κι αλλιως σε crt θα συνδεθει με scart. Και πανω απο ολα να ειναι αξιοπιστο, να μην κολλαει στις εγγραφες, αυτα πανω κατω. Ψηνομαι για το toshiba (μακαρι να το ειχε κανεις να μου πει την αποψη του) ή για το lg-389 ή κανενα φτηνο χωρις σκληρο της philips

τι εννοεις μεταχρονολογημενη;
βασικα η ιδια δεν εχει ιδεα απο αυτα. αφου μου ειπε αν μπορω να της βρω ενα βιντεo για να γραφει :), οποτε καταλαβαινεις σε τι σταδιο βρισκομαστε..
εμενα βασικα με ενδιαφερουν τα εξης: να μπορει να γραφει οχι μονο απευθειας αλλα και με προγραμματισμο. δηλ. να το βαλεις σημερα το βραδυ να γραψει μια ωρα στο ενα καναλι, αυριο να γραψει αλλη μια ωρα σε αλλο καναλι, τετοια πραγματα.δηλ. να εχει ημερησιο και εβδομαδιαιο προγραματισμο. να εχει απλα ανεκτη εικομα θεασης, ετσι κι αλλιως σε crt θα συνδεθει με scart. Και πανω απο ολα να ειναι αξιοπιστο, να μην κολλαει στις εγγραφες, αυτα πανω κατω. Ψηνομαι για το toshiba (μακαρι να το ειχε κανεις να μου πει την αποψη του) ή για το lg-389 ή κανενα φτηνο χωρις σκληρο της philips

Μεταχρονολογημένη παρακολούθηση είναι αυτό που σε ενδιαφέρει (προγραμματισμός, εγγραφή, παρακολούθηση του προγράμματος κάποια άλλη ώρα από την ώρα εκπομπής). Όλα έχουν προγραμματισμό, αλλά αν δεν έχεις σκληρό τι να πρωτογράψεις σε ένα δισκάκι όπου για ανεκτή/καλή ποιότητα θα χωράει 2-2,5 ώρες. Στα λεφτά που κοστίζουν το Toshiba και το LG δεν νομίζω ότι πρέπει να έχεις δεύτερες σκέψεις και σίγουρα σε απόδοση θα είναι πάνω από τις προσδοκίες σου... :D

χμμ δεν μου αρεσει τοσο πολυ η μαρκα του :)
τεσπα... μαλλον θα καταληξω σε καποιο απο αυτα: lg-389 ή toshiba ή καποιο φτηνο της philips

επειδη ειναι για την αδερφη μου, θα το χρηιμοποιει μονο για εγγραφη, αντε να της εξηγησεις τωρα τι ειναι το usb...

...σημαντικο ειναι επισης, να μη χανει την ημερομηνια/ωρα μετα απο διακοπη ρευματος!!

Toshiba RD-XS27.. ευκολια ο σκληρος,πετυχημενο upscalling,φθηνο και πολυ καλη ποιοτητα χωρις σπασιματα και πιξελιασματα στις χαμηλες ποιοτητες εγγραφης.Μονο μειονεκτημα η μη υπαρξη dv in αν και τελικα με συνδεση σε απλο composite πηρα πολυ καλυτερο αντιγραφο απο οτι με dv in ενος lg recorder που επισης έχω.

Toshiba RD-XS27.. ευκολια ο σκληρος,πετυχημενο upscalling,φθηνο και πολυ καλη ποιοτητα χωρις σπασιματα και πιξελιασματα στις χαμηλες ποιοτητες εγγραφης.Μονο μειονεκτημα η μη υπαρξη dv in αν και τελικα με συνδεση σε απλο composite πηρα πολυ καλυτερο αντιγραφο απο οτι με dv in ενος lg recorder που επισης έχω.

Πήρα σήμερα ένα τέτοιο ΤΟSHIBA για τον πατέρα μου. Ελπίζω μόνο να έχει εύχρηστα μενού, για να μην τρέχω συνέχεια.