Φτηνό για κατεβαστηρι....

kpaiss

AVClub Addicted Member
29 November 2006
2,129
Ποιο media player προτεινετε με καλο torr. client για να το εχω να ανεβοκατεβαζει?
Δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα αφου θα προοριζεται μονο για την συγκεκριμενη αποστολη.

Κατι με Sigma 8655 ή 8642 οπωσδηποτε... Το φτηνοτερο που μπορεις να παρεις ειναι το WD Live (και αμα θες και ασυρματα μπορεις να βρεις και φτηνο USB wifi stick γι' αυτο)... Μετα πας στο Egreat S1A απο futeko.com που ειναι πιο καλη κατασκευη απο αλουμινιο και εχει sata/esata επιπλεον και περναει και HD audio...

Να συπληρωσω οτι το Live εχει 2 χρονια εγγυηση, κατι σημαντικο μια και θα δουλευει συνεχεια (και εγω κατεβαστηρι το χρησιμοποιω, κατεβαζεις και βλεπεις χωρις μεταφορες αρχειων και κολοκυθια, μεχρι αυτοματο unrar κανει)...

Thanks.
Θα προτιμουσα με εσωτερικο δισκο αλλα δεν χαλασε και ο κοσμος.

Τελικα ολοι οι clients ειναι ιδιοι απο θεμα συμπεριφορας και ταχυτητας ?

Επειδή και γω ψάχνω για ένα προσιτό media player,
έχω δει το Kaiboer K200 το οποίο ψάχνοντας είδα ότι έχει ίδιο επεξεργαστή Sigma με παλιότερα media players 2ετίας (πχ Popcorn A110).
Αυτό είναι κακό;
Σε τι θα υστερεί έναντι νέων επεξεργαστών;
Είχα δει και το Sony N100 το οποίο δεν παίζει τα πάντα.

Για να μην μακρολογώ, με 100-140 ευρώ τι μπορεί να πάρει κανείς
που να τα παίζει όλα,
να μπορεί να συνδεθεί με ίντερνετ ασύρματα (πχ Youtube) και να μην έχει θέματα αναβαθμίσεων κτλ;
Το λέω γιατί κλείνω προς το Kaiboer που έχει 129 ευρώ στα Multirama.
Το WD live είναι καλύτερο; Το thread του είναι πόσες σελίδες, δεν μπορώ να βγάλω άκρη...

Λοιπόν για να τα πάρουμε με τη σειρα..

α) της 1ης γενιάς Sigma είναι πιο αργό από το καινούργιο φυσικά... αυτό σημαίνει ότι κάποια 1080p δεν παίζουν καλά στην 1η γενιά...(δεν θα αναφερθώ σε DTS HD κλπ) ή κατεβάζω κάτι και βλέπω παράλληλα ταινία...

β) ενα media player, προς το παρόν, ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί ως κατεβαστήρι με εξειδικευμένο Atom μηχανάκι...
αν θες να κατεβάζεις ενα ενα torrent και να το σταματάς για να δεις ταινία... καλώς... (μην ακούσω για wireless κατέβασμα)...

Αν θα έπαιρνα κάποιο σαν κατεβαστήρι αυτό θα ήταν σίγουρα κάποιο Sigma based (a200, c200, dune) που έχουν torrent client (που αναβαθμίζεται συνεχώς) από τη μαμά τους...

τώρα το αν θα έδινα 120-140 ευρώ για μηχανάκι με chip προηγούμενης γενιάς ... ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ...

Το Live μπορει να τερματισει 24αρα γραμμη με 1-2 torrents, ενω σε απευθειας κατεβασμα απο rapidshare και hotfile (οπου φυσικα τα connections ειναι λιγοτερα) κατεβαζει με πανω απο 3 mb/sec (30αρα γραμμη!). Η δικη μου γραμμη κατεβαζει με 1,8 mb/sec και μαλιστα ειναι συνδεμενο σε ενα router-n ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ USB ΣΤΙΚΑΚΙ ΤΩΝ 8 ΕΥΡΩ!!!... (και torrents και rapidshare και hotfile)... Ναι, χρειαζεται να μειωσεις την ταχυτητα κατεβασματος για να παιξεις 1080p ταινια (αλλα δε νομιζω να βλεπεις ταινιες ολη την ωρα, ετσι?)... Τελος δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ αναμεσα στο Live και τα αλλα player που αναφερεις, στην ταχυτητα κατεβασματος. Οσο για τον transmission που τρεχουν τα αλλα για τα torrents, ειναι πολυ μετριος, ουτε καν αυτοματο unrar δεν κανει. Και αμα βρεις κανενα htpc με atom και δυνατοτητα 1080p στα 140 ευρω, να μου πεις να παω να παρω 2-3...

Ίσως να μην έγινα εγώ σαφής,
δε με ενδιαφέρει να έχει torrent client το media player.
Με ενδιαφέρει να μπορεί να συνδεθεί ασύρματα στο ίντερνετ, πχ για Youtube videos
και να μπορεί να παίξει τα πάντα από σκληρό δίσκο.

Απάντηση στον 69...

a) Καλά.. παίξε Avatar Blu ray ή και άλλο απλό 1080ρι mkv με torrent να κατεβάζει και στειλτο μου σε mail..

b) Αν θες να είσαι όλη την ώρα άνοιξε κλείσε.... τορρεντ... καλά Χ2

c) Όταν θελήσεις να μεταφέρεις αρχεία των 40gb που κατέβασες στο PC σου με 100 Λαν... ενώ κατεβάζει συγχρόνως... καλά Χ3...

d) Καλά πως τερματίζει 24ρα γραμμή όταν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιάνει τα 24??

e) Και κατεβάζει και ασύρματα???? και τερματίζει 24αρα???? ....

f) με 140 φτιάχνεις ατομ κατεβαστήρι... να σου στείλω το λογαριασμό για τα 3 που παρήγγειλες?

Πριν μιλήσουμε με ύφος χιλίων καρδιναλίων καλό είναι να προσέχουμε λίγο...
(έχουν περάσει από τα χέρια μου το Live, Α200, Dune, A1080 και κατέληξα σε Atom κατεβαστήρι και ησύχασα.. παρεμπιπτόντως ..)

:violent-smiley-030:

Last edited:
ΚΑΙ από το ΕΠΙΣΗΜΟ SITE της WD (για το WD Live)... γιατί πολλές "εξυπνάδες" άκουσα..

This feature is currently unplanned as having torrent support will consume a lot of system resource. WD also has several network attached storages that supports torrent download. Using a dedicated device like a NAS or PC is better in my opinion.....

Re: Απάντηση: Φτηνό για κατεβαστηρι....

Εγω ξερω μονο τι κανω εγω και τι διαβαζω στα ξενα φορουμ για το μηχανακι , και αυτο παραθετω, το τι λες εσυ ή η WD καθολου δε με απασχολει. Αντε λοιπον να κανεις flame καπου αλλου (τα περι καρδιναλιων και εξυπναδας σου τα επιστρεφω και να ξερεις οτι καταλαβα απο το πρωτο μηνυμα ποιος εισαι)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φτηνό για κατεβαστηρι....

Εγω ξερω μονο τι κανω εγω και τι διαβαζω στα ξενα φορουμ για το μηχανακι , και αυτο παραθετω, το τι λες εσυ ή η WD καθολου δε με απασχολει. Αντε λοιπον να κανεις flame καπου αλλου (τα περι καρδιναλιων και εξυπναδας σου τα επιστρεφω και να ξερεις οτι καταλαβα απο το πρωτο μηνυμα ποιος εισαι)...

Καλά ... παίξε αλλού ...

πολύ σοφό το να μη σε νοιάζει τι λέει η ίδια η εταιρεία για το μηχανάκι της...

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...

όσο για το flaming ..εγώ μιλάω με επιχειρήματα εσύ με προσωπικούς χαρακτηρισμούς...
από τρόπους πάμε καλά βλέπω....

και σταματάω εδώ και δεν ασχολούμαι άλλο με λόγου σου...:flipout:

Last edited: