Φτηνο home cinema

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
Γεια σας παιδια .

Θελω ενα σετακι home cinema αυστηρα μεχρι 350 Ε. Οποτε παμε σε ετοιμα φτηνα πακετακια...Ενα λοιπον που εχω (καλο) δει ειναι αυτο :

Sony HT-DDWG800

http://www.megamarket.gr/sonyhtddwg800-p-62052.html?page=1

Λεει τιποτα ?Το εχει /ακουσει καποιος συμφορουμιτης ?

Ενα δευτερο ειναι η κλασικη λυση των LOGITECH 5500.Αν καποιος εχει ακουσει και τα δυο πιο πανω θα με ενδιεφερε πολυ η γνωμη του !

Λιγο πιο φθηνη λυση ειναι αυτη :

Sony DAV-DZ230

http://www.megamarket.gr/sonydavdz230-p-47087.html?page=1

και αυτη

Pioneer HTP-2500 (και αυτο μου κανει κλικ λογω της pionner )

http://www.megamarket.gr/pioneerhtp2500-p-32143.html?page=1

Oποιος ξερει κατι για τα παραπανω ας βοηθησει..

1.Θα ειναι αποκλειστικα για θεαση dvd και συνδεση με τηλεοραση
2.Δεν εχω την δυνατοτητα να ακουσω τιποτα.
3.Δεν θελω να ξεπερασω με τιποτα το ποσο αυτο.
4.θα ηθελα τα ηχειακια να εχουν και λιγο καλουτσικα πριμα.Αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτομαι για τα logi.Eιχα τα 5400 καποτε(στο pc) και ειχα απογοητευθει.Καθολου πριμα , παρα μονο ενα μπουμπουνητο.Βεβαια για τα 5500 εχω διαβασει τοσα θετικα που ..λες και τα βγαζει αλλη εταιρεια.
5.Οι δορυφοροι πρεπει να ειναι μικρα ηχεια..η τουλαχιστον οχι κολωνες.

Ευχαριστω.

Last edited:
Έχω πάρει για φίλο το Sony DAV-DZ230 στα 250 Ε για να βλέπουμε το EURO στη βεράντα του. Σε όσους έλεγα γιατί το θέλω μου έλεγαν οτι είναι ανεπαρκλές και οτι ειδικά σε ανοιχτό χώρο θα χαθεί.
Τίποτε από αυτά δεν έχει συμβεί, την ένταση την έχουμε κάτω από τη μέση και γίνεται χαμός. Για τα λεφτά που ζητάει είναι super. Και κάνει και τα πάντα...
Εκτός... Αυτό που θα ήθελα είναι μιά ψηφιακή είσοδος ήχου σε περίπτωση που δεν θέλω να παίξω DVD αλλά να συνδέσω ένα PS3 πχ και να δώ BR. Δυστυχώς αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει.
Για κάποιον όμως που το θέλει αποκλειστικά για DVD είναι μιά χαρά.

Εκτός... Αυτό που θα ήθελα είναι μιά ψηφιακή είσοδος ήχου σε περίπτωση που δεν θέλω να παίξω DVD αλλά να συνδέσω ένα PS3 πχ και να δώ BR. Δυστυχώς αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει.

Ήχου δεν έχει Μπάμπη; Αυτή σου λείπει; Ψηφιακή εικόνας (dvi) έχει;

Re: Απάντηση: Φτηνο home cinema

Έχω πάρει για φίλο το Sony DAV-DZ230 στα 250 Ε για να βλέπουμε το EURO στη βεράντα του. Σε όσους έλεγα γιατί το θέλω μου έλεγαν οτι είναι ανεπαρκλές και οτι ειδικά σε ανοιχτό χώρο θα χαθεί.
Τίποτε από αυτά δεν έχει συμβεί, την ένταση την έχουμε κάτω από τη μέση και γίνεται χαμός. Για τα λεφτά που ζητάει είναι super. Και κάνει και τα πάντα...
Για κάποιον όμως που το θέλει αποκλειστικά για DVD είναι μιά χαρά.

Ευχαριστω για την απαντηση Μπαμπη ...-bye-

Καποιος μηπως εχει ακουσει το πρωτο μοντελο sony που αναφερω ? Φαινεται μια ιδεα πιο ποιοτικο...

Ήχου δεν έχει Μπάμπη; Αυτή σου λείπει; Ψηφιακή εικόνας (dvi) έχει;

Δώρο ναί, δεν έχει είσοδο ήχου, μόνο αναλογικά (L + R). Κι αυτό με πειράζει γιατί θα μπορούσες να συνδέσεις ένα Ps3 στον προβολέα και την οπτική στο SONY και να είσαι Jet.
Είσοδο ψηφιακή εικόνας δεν έχει, μόνο έξοδο HDMI.

Λίγο άσχετο αλλά εντυπωσιακό (νομίζω).
Χθές βλέπαμε το EURO και σχολιάζαμε την πολύ ωραία εικόνα του προβολέα (Οptoma HD65). Κάνοντας έναν υπολογισμό διαπίστωσα οτι με λιγότερα από 1100 Ε έχεις ένα πάρα πολύ αξιόλογο σύστημα Home Cinema (SD πάντα) που μπορεί να σου χαρίσει ατέλειωτες ώρες ευχαρίστησης. Αρκεί να μήν έχεις τρελές απαιτήσεις.
Υπολογίστε:
Προβολέας περίπου 750 Ε. Ηχητικό σύστημα περίπου 250 Ε. Οθόνη (2 Χ 1,5 μ.) 60 Ε. Σύνολο 1060 Ε. Not bad
icon12.gif

Γεια σας παιδια .

Θελω ενα σετακι home cinema αυστηρα μεχρι 350 Ε. Οποτε παμε σε ετοιμα φτηνα πακετακια...Ενα λοιπον που εχω (καλο) δει ειναι αυτο :

Sony HT-DDWG800

:

Sony DAV-DZ230

και αυτη

Pioneer HTP-2500 (και αυτο μου κανει κλικ λογω της pionner )

Πήρες κατι τελικα απο τα παραπάνω???
Εγω πέτυχα σήμερα το SONY DAV-DZ260 http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?17938και μπήκα σε πειρασμο!
Το βρήκα στα 230 ευρω, και νομιζω οτι σε σχεση με το 230 εχει εξτρα και optical συνδεση (εκει σκεφτομαι να συνδεσω το PS3 μου)...

Αποψη για το παραπανω μηχανημα? (...ναι, ναι ξερω οτι δεν ειναι high end, αλλ σε αυτη την κατηγορια τιμης τι λεει?)

H' το: Samsung HT-TZ212R 5.1 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1132539&catalog=19&category=69977505

Θα ήταν καλυτερη επιλογή?

Μου αρέσει αρκετά και το Sony HT-DDWG800που αναφέρθηκε πριν, απλά θα πρέπει να έχω μετα για DVD Player το PS3... Είναι καλή ιδέα ή ενδέχεται να έχει χειρότερο αποτέλεσμα απο τα ενσωματωμένα Dvd Players των combo συστημάτων + περισσότερη φθορά του μηχανήματος λόγο εξτρα χρήσης?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! -bye-

Πάρε το Sony HT-DDWG800... Αναβαθμίζεις και ηχεία αργότερα αμα θες. Είναι καλό να έχεις ενισχυτάκο χώρια. ΜΕ το ps3 παίζε ότι θες άφοβα. Αν και εγώ θα έπαιρνα κι ένα σκέτο dvd player με hdmi και usb που να παίζει ελληνικούς υπότιτλους απο τη usb και όλα φίνα! :) (βρίσκεις και με 40 ευρά)