Φτηνο ipod στο αυτοκινητο!

λοιπόν.
Βρήκα άνθρωπο στη Θεσσαλονίκη.
Μιλησα με τους αντιπροσώπους του προϊόντος στην Αθήνα, αυτοί μου τον σύστησαν.

Περασμένο 240 !

Τώρα αυτά που γράφτηκαν γιά 60άρια που κολλάνε στην υπόθεση?

Εδω και 2 μηνες ειμαι κατοχος ενος iPod 30 GB, ψαχνομαι για τρόπο να το βάλω στο αυτοκινητο. Με ενδιαφέρει η φορητοτητα ( να μπορω να το βάλω και σε αλλο αυτοκινητο) αρα δεν με ενδιαφέρει μια μονιμη εγκατασταση (που κοστιζει και αρκετα χρηματα). Προσανατολιζομαι στη λυση του FM Transmitter. Δεν με ενδιαφέρει για μεσα στην Αθηνα αλλα για επαρχια και ταξιδια.

Μπορει να μου πει καποιος εντυπώσεις από αυτή την υλοποίηση? Πως παει απο σημα?

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Ολες οι μάρκες κασετοφώνων έχουν βγάλει ένα black box που συνδέεις το ipod και το χειρίζεσαι από το ίδιο το κασετόφωνο, βλέπεις τις πληροφορίες στην οθόνη του κασετοφώνου και φορτίζεται κιόλας.
Τέτοια black box υπάρχουν και για εργοστασιακά κασετόφωνα.
Κοστίζουν γύρω στα 100 ευρώ.

Μιλάς για εργοστασιακό κασετόφωνο ή για ανεξάρτητο;

Re: Απάντηση: Φτηνο ipod στο αυτοκινητο!

Ολες οι μάρκες κασετοφώνων έχουν βγάλει ένα black box που συνδέεις το ipod και το χειρίζεσαι από το ίδιο το κασετόφωνο, βλέπεις τις πληροφορίες στην οθόνη του κασετοφώνου και φορτίζεται κιόλας.
Τέτοια black box υπάρχουν και για εργοστασιακά κασετόφωνα.
Κοστίζουν γύρω στα 100 ευρώ.

Μιλάς για εργοστασιακό κασετόφωνο ή για ανεξάρτητο;

που βρε Τάσο....
αυτό λέω πιό πάνω....

240.

Μιλάω για ανεξαρτητο και οχι για εργαστασιακο.

Στην Αθηνα δεν με πολυενδιαφερει, με ενδιαφέρει για ταξιδακια στην επαρχια περισσοτερο. Εκτος Αθηνας ειναι τοσο ασχημη η λήψη?

240 Ευρωπουλα ειναι αρκετα λεφτά:blush:

Παιδιά, στο Pioneer που έχω στο Land Cruiser αγορά και τοποθέτηση στον Καλογερόπουλο 100 Ευρώ σύνολο... Τι 240 μου λέτε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φτηνο ipod στο αυτοκινητο!

Δημήτρη τι εννοείς; Σου πήραν 240 Ευρώ για αγορά και τοποθέτηση του αντάπτορα για το iPod; :eek:

διάβασε το #22.
Αφορά το εξάρτημα που υπάρχει στο #1, επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία, δεν μου είπαν κόστος, μου έδωσαν όνομα συνεργάτη στη Θεσσαλονίκη, τηλεφώνησα και μου είπαν περασμένο 240, με έλεγχο από τιμόνι, εμφάνιση κομματιών στην οθόνη και φόρτιση.

Φυσικά δεν το έκανα, γιατί 250 πήρα το ipod (ιαπωνία).

Αν μιλούσαμε γιά 100 συζητιέται.
ή αν είχα έστω ένα aux in....

(το δικό μου φοράει το stream της μαμάς VAG)

Μιλάω για ανεξαρτητο και οχι για εργαστασιακο.

Στην Αθηνα δεν με πολυενδιαφερει, με ενδιαφέρει για ταξιδακια στην επαρχια περισσοτερο. Εκτος Αθηνας ειναι τοσο ασχημη η λήψη?

240 Ευρωπουλα ειναι αρκετα λεφτά:blush:

Καλύτερα ξέχνα τα FM Transmitters και για Αθήνα και για επαρχία. Προσωπικά τα δοκίμασα και μέσα στην πόλη και σε ταξίδια και ήταν σκέτη απογοήτευση. Βρες έναν αντάπτορα και βάλε τον. Και με αντάπτορα η τοποθέτηση δεν είναι μόνιμη. Βάζεις το καλώδιο να βγαίνει στο ντουλαπάκι και το βγάζεις / αποσυνδέεις όποτε θες. Εναλλακτικά αν θες να το βλέπεις βγάζεις το καλώδιο κάπου στην κονσόλα σου και το βάζεις/βγάζεις σε μια βάση. Μην ασχοληθείς καθόλου με FM transmitters.

Σε Audi A3 φίλου που δεν έχει ούτε in ούτε out, αγόρασε τελικά με περίπου 140 ευρώ ένα μικρό κουτί που ξεγελά το εργοστασιακό radiocd κ νομίζει ότι έχει πάνω του συνδεδεμένο ένα εξωτερικό cd-changer ! κ λειτουργεί το ipod μια χαρά.

Δημήτρη με το κιλό από Γερμανία. Εχω πάρει ένα τέτοιο για το εργοστασιακό ραδιοcd του νέου passat.

Είπαμε, στην ζωή μας γενικότερα πληρώνουμε την αμάθειά μας για κάποια πράγματα και υπάρχουν και αυτοί που το εκμεταλλεύονται....
http://search.stores.ebay.de/ipod-v...QQsbrexpZWD1SQQsifZ1QQsofpZ4QQssPageNameZWD1S

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φτηνο ipod στο αυτοκινητο!

Καλύτερα ξέχνα τα FM Transmitters και για Αθήνα και για επαρχία. Προσωπικά τα δοκίμασα και μέσα στην πόλη και σε ταξίδια και ήταν σκέτη απογοήτευση. Βρες έναν αντάπτορα και βάλε τον. Και με αντάπτορα η τοποθέτηση δεν είναι μόνιμη. Βάζεις το καλώδιο να βγαίνει στο ντουλαπάκι και το βγάζεις / αποσυνδέεις όποτε θες. Εναλλακτικά αν θες να το βλέπεις βγάζεις το καλώδιο κάπου στην κονσόλα σου και το βάζεις/βγάζεις σε μια βάση. Μην ασχοληθείς καθόλου με FM transmitters.

Ακριβώς αυτό. :music-smiley-005:

Δημήτρη με το κιλό από Γερμανία. Εχω πάρει ένα τέτοιο για το εργοστασιακό ραδιοcd του νέου passat.

Είπαμε, στην ζωή μας γενικότερα πληρώνουμε την αμάθειά μας για κάποια πράγματα και υπάρχουν και αυτοί που το εκμεταλλεύονται....
http://search.stores.ebay.de/ipod-v...QQsbrexpZWD1SQQsifZ1QQsofpZ4QQssPageNameZWD1S

αυτό ναι....
Και έχει και τον δικό μου μαμά τύπο ραδιοφώνου γιά το σκούντα μου.

Το θέμα είναι μετά πως και τι...

εγώ πήγα στην αντιπροσωπεία και τους είπα για καρφώστε το πάνω και βγάλτε το καλώδιο στο τάδε ντουλαπάκι. Δίνεις και κανα εικοσαρικάκι και καθαρίζεις....

ακριβώς έτσι... κι εγώ έχω ραντεβού την Παρασκευή να περάσω αντάπτορα στο καινούριο τουτού και θα τους ζητήσω να το "βγάλουν" στο ντουλαπάκι του συνοδηγού...

εγώ σκέφτομαι το εξής.
πχ το ice link έχει μιά φίσα που είναι κοινή γιά το γκρουπ vag, bmw κλπ και κοτσάρει στη θέση του εξωτερικού cdplayer ή υπάρχουν χώρια ανταπτοράκια που πρέπει να τα ζητήσεις χώρια.
Γιατί αν είναι απλά να πάρεις το icelink και να το κοτσάρεις τότε που λέει ο λόγος βρίσκεις τρόπο και βγάζεις τη μονάδα έξω, έστω και χωρίς μαστόρια....

Με τον κατάλληλο αντάπτορα για το αυτοκίνητό σου και βασικές γνώσεις στο βάλσιμο/βγάλσιμο εξαρτημάτων στο αυτοκίνητο σίγουρα μπορεί να το κάνει κάποιος μόνος του και μάλιστα εύκολα...

Μια απορία, σε αυτοκίνητα όπου είναι ενσωματωμένο το ηχοσύστημα από την "μαμά" εταιρία.... πως κάνεις την εγκατάσταση;