Φτηνό και καλό πικάπ.. υπάρχει???

Μετά από ώρες ακροάσεων σε φίλους, και την παραδοχή πλέον ξεκάθαρα, ότι το βινύλιο -στ'αυτια μου παντα- πλησιάζει περισσότερο τον ήχο του αληθινού γεγονότος, δηλαδή της συναυλίας... αποφάσισα, μια και με την προσθήκη του προτζέκτορα αδειασε λιγος χώρος στα μηχανήματα... να πάρω το δικό μου πικάπ...

Θα παίζει με ένα κάθε άλλο παρά hiend σύστημα, αποτελούμενο από:

Denon 3806

Ηχεία Audio Pro Black Pearl.

Ακούω προτάσεις για ΦΤΗΝΟ και ΚΑΛΟ πικάπ... Δεν με ενδιαφέρουν φαντεζί υλοποιήσεις με εξωτική εμφάνιση, με ενδιαφέρει ενα μηχανάκι που απλά θα με κάνει να ακούω σπίτι μου αυτόν τον ζεστό ήχο που μπορεί να δώσει το καλό βυνίλιο.

Budget δεν ξέρω ακόμα, είμαι ακόμη στη φάση της φιλολογικής αναζήτησης, αλλά ας πούμε ένα αρχικό όριο των 300 ευρώ...

Από τα debut ποιό προτείνεται και σε τι τιμή περίπου βγαίνει?
Και με Phono stage τι γίνεται?

Επειδή ενεπλάκη σε αυτό το thread και με αφορμή αυτό κατέληξα στο παρακάτω το παραθέτω εδώ.

Πήρα το Σάββατο το project RPM5, με κεφαλή Ortofon Salsa, και το μικρό phono box της project με USB.

Βρήκα και τους παλιούς μου δίσκους στην αποθήκη του πατρικού μου, τους πέρασα ένα χεράκι AVA, και έζησα παιδικές στιγμές.

Το πικάπ, αν και λίγο παραπάνω από το αρχικό μπάτζετ, μου αρέσει πολύ, και κατέληξα εκεί αφού το άκουσα σε απευθείας αντιπαράθεση με φθηνότερο της ίδιας εταιρείας.

Ευχαριστώ το Γιάννη Μιχαήλο για την εξυπηρέτηση.

Καλές ακροάσεις να έχουμε.

Μετα απο πολλα χρονια ειπα να αξιοποιησω παλι τους δισκους μου και πηρα το Debut III.
Μεσα σε δεκα μερες το επεστρεψα (αν και κατευχαριστημενος) για να παρω το πολυ καλυτερο τελικα RPM-5.:ernaehrung004:
Αξιζει να δωσει καποιος τη διαφορα και στην περιπτωση μου με μια καλυτερη κεφαλη τελειωνει το θεμα πικ-απ.

Last edited: