FU 26866 WH είναι καλή; Και ποιά καλύτερη;

npil

Established Member
7 February 2011
117
ΑΘΗΝΑ
Παιδια ειμαι νεος στο φορουμ(κανετε φοβερη ενημερωση εδω) και ψιλοασχετος ,Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια απο εσας που ξερετε καποια παραπανω.

Ειδα μια 26αρα fu 26866 WH στο mediamrk και μπορω να πω οτι μου εκανε εντυπωση η καθαροτητα της εικονας της σε συγκριση με αλλες που ειχε εκει .ακομα και με την sony bravia 26 η fu ηταν πιο τζαμι Τι να πω μηπως την ειχαν ρυθμισει καλυτερα .Τελος παντων πια ειναι η γνωμη σας ?
Και αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη στο μεγεθος αυτο(26) γιατι μονο τετοια μπορω να παρω λογω χωρου στον τοιχο τηε κουζινας μου .

Καποια γνωμη για bugdet 250-350

ΥΓ.Την θελω μονο για τηλεοπτικα καναλια και προσθεου οχι monitor-tv διοτι την πατησα μια φορα με μια samsung 22αρα που απο γωνιες τα βλεπω μπλε ..οπως και απο κατοψη απο χαμηλα.
Σημειωστε : θα βλεπω απο χαμηλα και οχι σε ευθεια αρα δεν θα επιθυμουσα να μεγαλωνω το κοντραστ για να βλεπω καθαρα.....

Ευχαριστω:guitarist:

Last edited:
Re: FU 26866 WH ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ? και πια καλυτερη?

Αν σε παίρνει για 32" κοίτα την LG D550 ή την Samsung C530. Είναι κρίμα να δώσεις τα ίδια λεφτά και να πάρεις μια 26", πόσο μάλλον μια σαν αυτή που αναφέρεις την οποία μάλλον έχεις δει να παίζει από DVD ή Blu Ray γι´αυτό και σου άρεσε. Σε τηλεοπτικό θα είναι μάλλον απογοητευτική στις επιδόσεις της.

Αν σε παίρνει για 32" κοίτα την LG D550 ή την Samsung C530. Είναι κρίμα να δώσεις τα ίδια λεφτά και να πάρεις μια 26", πόσο μάλλον μια σαν αυτή που αναφέρεις την οποία μάλλον έχεις δει να παίζει από DVD ή Blu Ray γι´αυτό και σου άρεσε. Σε τηλεοπτικό θα είναι μάλλον απογοητευτική στις επιδόσεις της.
δεν χωραει μεχρι 26 max. .Τωρα οσον αφορα τις επιδοσεις ....και οι αλλες dvd επαιζαν ....
Τι να πω.?... καμια αποψη ?

δεν χωραει μεχρι 26 max. .Τωρα οσον αφορα τις επιδοσεις ....και οι αλλες dvd επαιζαν ....
Τι να πω.?... καμια αποψη ?
να ρωτησω και κατι ακομα υπαρχει καμια 26αρα που να παιζει και ταινιες απο usb (avi.divx mkv κτλ)??????

Ναι,η Sam. 26C450 παίζει τα πάντα (+dts ήχο).Και έχει και καλύτερη εικόνα από τις παραπάνω σε τιμή...

να ρωτησω και κατι ακομα υπαρχει καμια 26αρα που να παιζει και ταινιες απο usb (avi.divx mkv κτλ)??????

Και εγω προτεινω samsung 26c450.
Mακρια απο F&U Tην ειχε ενας φιλος και ηθελε
να την αλλαξει συντομα