Fuji Χ- T100

Re: Fuji XT-100 με αισθητήρα bayer και οφθαλμοσκόπιο

Άντε βρε παιδιά
Για πείτε καμία γνώμη...

Παρέλαβε κανεις;

Re: Απάντηση: Fuji XT-100 με αισθητήρα Bayer και οφθαλμοσκόπιο

O Νίκος δεν είπε πριν 15 μέρες ότι την περιμένει; Μπορεί να την ακύρωσε ξελογιασμένος από την M100. :p

Y.Γ. Παραλαμβάνω Τετάρτη.

O Νίκος δεν είπε πριν 15 μέρες ότι την περιμένει; Μπορεί να την ακύρωσε ξελογιασμένος από την M100. :p

αυτόν περιμένω...

εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν έχει εμφανιστεί.

Την πήρα άλλα είχε θέμα με την μπαταρία και την έστειλα πίσω, αγόρασα μια X-T20 με τον 15-45 από grey market Που την περιμένω την άλλη εβδομάδα.

Και ο έρωτας με το χρυσαφί; Πάει;

Τι θέμα είχε με την μπαταρία;

Και ο έρωτας με το χρυσαφί; Πάει;

Τι θέμα είχε με την μπαταρία;

Την δούλεψα λίγο, έβαλα να την φορτίσω για να πάω βόλτα και δεν φόρτιζε με τίποτα ότι και αν έκανα, εκνευριστικά και την έστειλα πίσω και απλά βρήκα με τα ίδια λεφτά την X-T20 με τον ίδιο φακό και λέω δεν βαριέσαι ας πάρω αυτή, ε κάποια στιγμή που θα πέσει η τιμή της θα την ξαναπάρω σε χρυσαφί πάντα!!!
Από το λίγο που την είδα φαίνεται καλή, όμορφη κατασκευή άλλα πλαστικούρα φακός (όπως οι περισσότεροι κιτ). Σε ταχύτητα λειτουργίας/εστίασης δεν έχει το χάλι των παλιών μοντέλων άλλα θέλει δουλειά ακόμα, π.χ. κάνει 2-3 sec. να ανοίξει και σε εστίαση με χαμηλό φωτισμό μέσα στο σπίτι δυσκολευόταν λίγο, ενώ και η οθόνη touch δεν έχει τόσο σπιρτιόζικη λειτουργία όπως π.χ. έχει η Canon ή Panasonic. Συνολικά φαίνεται καλό πακέτο για τα λεφτά που κάνει....θα τα ''ξαναπούμε'' σίγουρα στο μέλλον και ελπίζω και για κανένα firware για περαιτέρω βελτίωση.

Οπότε καλύτερα να δώσει κάποιος τα έξτρα για xt20;

Οπότε καλύτερα να δώσει κάποιος τα έξτρα για xt20;

Δεν ξέρω να σου απαντήσω, αν δεν τις έχει κάποιος μαζί και να τις δοκιμάσει μέρες εκτενώς δεν νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις έτσι εύκολα συμπέρασμα.

Απάντηση: Fuji XT-100 με αισθητήρα Bayer και οφθαλμοσκόπιο

Την πήρα άλλα είχε θέμα με την μπαταρία και την έστειλα πίσω, αγόρασα μια X-T20 με τον 15-45 από grey market Που την περιμένω την άλλη εβδομάδα.

Πάει άλλο ένα κάστρο ενάντια στα Grey market.
Welcome to the club.

Η τιμή στα Grey Market σταθεροποιήθηκε στα 549 ευρώ.
https://www.e-infin.com/eu/item/363...digital_camera_+15-45mm_lens_(champagne_gold)

Σήμερα βγήκε και το review από το dpreview. Στην ποιότητα της φωτογραφίας παίρνει άριστα, στο βίντεο και όχι μόνο υστερεί.
https://m.dpreview.com/reviews/fujifilm-x-t100

Re: Fuji XT-100 με αισθητήρα Bayer και οφθαλμοσκόπιο

Πολύ ενδιαφέρουσα μηχανή, δυστυχώς δεν έχει ibis - ο λόγος που η XA10 μένει στο ράφι συνήθως...

Δημητρη ποσο χρονων εισαι???.... εγω στα πενηντα μου με nikon f3 τραβαω ακουνητες σε τ/8:smash:

Χε χε χε... Σας ρίχνω 10+ χρόνια, αλλά το θέμα είναι α) η "άνεση" και β) τα κοντινά πλάνα (close up) με prime φακούς. Εκεί μου έχει λείψει το IBIS...

Χε χε χε... Σας ρίχνω 10+ χρόνια, αλλά το θέμα είναι α) η "άνεση" και β) τα κοντινά πλάνα (close up) με prime φακούς. Εκεί μου έχει λείψει το IBIS...
10+ χρόνια ούτε 50 δηλαδή.