Fuji Χ- T100

Re: Fuji XT-100 με αισθητήρα Bayer και οφθαλμοσκόπιο

Πηρε κανενας ?? για εντυπωσεις ?

Η συζυγος τη ζήτησε σε ..dark silver.
Πήγα λοιπόν να την πάρω και ήταν το μόνο χρώμα που δεν υπήρχε...
Παραγγελία λοιπόν και από βδομάδα βλέπουμε.
Πάντως λίγο που την έπιασα στα χέρια μου ομολογώ ότι μου άρεσε. Δείχνει στιβαρή και όχι πλαστικούρα όπως θα περίμεναν πολλοί

Απάντηση: Fuji XT-100 με αισθητήρα Bayer και οφθαλμοσκόπιο

Από ότι κατάλαβα από Ελλάδα.
Κιτ με τον 15-45 ή σκέτο;
Με το καλό να την δεχτείς αναμένουμε εντυπώσεις Νίκο.

πες μας αν θες αν βρήκες και καμία καλή προσφορά χωρίς τον κιτ φακό. από ελλάδα,

τη σκέφτομαι και εγώ,
να δώσω ακόμη μία ευκαιρία στη fuji, καθώς από τον x-trans δεν ενθουσιάστηκα τελικά

Re: Απάντηση: Fuji XT-100 με αισθητήρα Bayer και οφθαλμοσκόπιο

Θενκς φιλε
Ναι με τον 15-45 και απο Ελλαδα. Θα τον πουλησω ομως και θα της παρω εναν 18-55 ή 18-135

Την πηρα με τον 15-45 σαν προσωρινη λυση αφου δεν εχω αλλον ζουμ να της δωσω. Μαλλον εχω αλλα δεν νομιζω να χαρει αν της κοτσαρω τον 16-55...

Την πηρα με τον 15-45 σαν προσωρινη λυση αφου δεν εχω αλλον ζουμ να της δωσω. Μαλλον εχω αλλα δεν νομιζω να χαρει αν της κοτσαρω τον 16-55...

γιατί; τόση διαφορά έχει ο 15-45;

εγώ σκέφτομαι να την πάρω με έναν καλό prime

Ο 16-55 απλα ειναι τριπλασιος σε μεγεθος 

τριπλάσιος;

μάλλον Χ1.2 θα το έλεγα όσον αφορά το φακό μόνο του παρά Χ3,

όσον αφορά xt100+φακό, η διαφορά είναι αμελητέα για μένα, για να αποκτήσω ακόμη έναν κιτ φακό

https://camerasize.com/compact/#785.706,785.421,ha,t

ναι σωστά, δική μου αβλεψία
νόμισα μιλούσαμε για κιτ φακούς
(είναι άλλωστε 16-50 και όχι 55)

Re: Fuji XT-100 με αισθητήρα bayer και οφθαλμοσκόπιο

Μεγειές Νίκο, περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες

Στάλθηκε από το Lenovo TB-X304L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Firmware update για την XT-100, χοντρικά προσθέτει 2 νέα φιλτράκια, το sqare mode της Fuji XF10, βελτίωση σε CAF όταν πατάς το κουμπί του κλείστρου μέχρι την μέση και συνολικά διάφορες άλλες μικρές βελτιώσεις.

http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/x/xt100/index.html

Re: Απάντηση: Fuji XT-100 με αισθητήρα Bayer και οφθαλμοσκόπιο

Είδες η Fuji κανέναν δεν αφήνει παραπονεμένο.

Και λίγα λες!!! Το σημαντικό είναι ότι υποστηρίζει με Firmware και τις entry level μηχανές και όχι μόνο τις ναυαρχίδες.

Η μηχανή παρελήφθη και είναι σε διαδικασία σεταρίσματος. Από την πρώτη στιγμή είχα εντοπίσει μια δυσκολία στην εστίαση, την οποία και ανέφερα στον εκπρόσωπο της Fuji Hellas. ήμουν σίγουρος ότι θα διορθωνόταν με νέο firmware, όπερ και εγένετο.
Τώρα λοκάρει πολύ πιο γρήγορα το σημείο που εστιάζω στο S-AF και ακόμα πιο γρήγορα στο C-AF. Δεν έχω βγάλει πολλές φωτό, δεν έχω το χρόνο που θα ήθελα, θα ανεβάσω ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής μέσα στην εβδομάδα να πάρετε μια ιδέα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα κατασκευής, το σκόπευτρο είναι απίθανο, η οθόνη έχει ενθουσιάσει τη σύζυγο με τις δυνατότητες σέλφι που προσφέρει, τα μόνα σπαστικά είναι η απουσία custom settings και η μη λειτουργία touch screen στο μενού Q. Θέλω να πιστεύω όμως πως και αυτό θα το λύσουν συντομα με νέο firmware. Επανέρχομαι δριμύτερος λίαν συντόμως

Re: Fuji XT-100 με αισθητήρα bayer και οφθαλμοσκόπιο

Καλορίζικη Νίκο! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου για τον νέο αισθητήρα........ Σύντομα θα έχω και εγώ την xf10......

έχει μήπως συγκρίνει κανείς στο Lightroom αρχεία της Χ-Τ100 με αρχεία των υπόλοιπων X-trans;Εξαλείφονται τα γνωστά προβλήματα στο sharpening και τη θολούρα; Έχω την εντύπωση ότι τα προβλήματα που έχει η adobe με τα raf αρχεία δεν έχουν να κάνουν με τον x-trans ,αλλά καθαρά με το Lightroom,χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.