Fuji X-E4/ Χ-E3

Re: Fuji X-E3

Μικρά τα epic fails και μόνο στην εργονομία σε σχέση με άλλες εταιρείες που όταν κόβουν τιμή ,αλλάζουν αισθητήρες. Χ-Τ2/Χ-Τ20 slr ακριβή/φθηνή Χ-Pro2/X-E3 rangefinder ακριβή/φθηνή ,επέλεξαν να μην κάνουν 3η ναυαρχίδα ,όλες βγάζουν τις ίδιες φωτογραφίες.

ΥΓ karamela reply σε 3 ,2 ,1

vintage με 4k video και ΒΤ - WIFI για ανεβασμα στο Instagram.... τα χει χασει λιγο η fuji εδω !
Σαφως καλυτερη επιλογη η xt20.

Αυτό πουλάει.
Εδώ άλλοι βγάζουν σπαστή οθόνη 180 μοίρες για να μπορείς να τραβήξεις selfie.
Η μηχανή θα γίνει trend θυμηθείτε το μου.

Απάντηση: Re: Fuji X-E3

Διχασμός προσωπικότητας ? η σειρά ΧΕ.. δεν θεωρείται το πιο κλασσικό σώμα της μαζϊ με την Xpro ? εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου να ενσωματώνει σιγά σιγά ιντερνολειτουργίες τυπου instagram ακολουθώντας μελλοντικά την κατεύθυνση που χάραξε η SAMSUNG πριν χρόνια με την android μηχανή που είχε βγάλει.

ενταξει, αυτο που δείχνει την τύπισσα στα 4 στημένη είναι μέγιστη δυσφήμιση όταν σχεδόν ΟΛΟΣ ο ανταγωνισμός εχει σπαστή οθόνη.
Τι αυτογκόλ ηταν αυτό ρε Fuji !!???

Απάντηση: Fuji X-E3

Αν είχε σταθεροποίηση στο σώμα θα την κοίταγα πολύ σοβαρά...
Θα βάλει του χρόνου σταθεροποίηση, να δούμε τι θα βρεις να λες μετά ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Διχασμός προσωπικότητας ? η σειρά ΧΕ.. δεν θεωρείται το πιο κλασσικό σώμα της μαζϊ με την Xpro ? εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου να ενσωματώνει σιγά σιγά ιντερνολειτουργίες τυπου instagram ακολουθώντας μελλοντικά την κατεύθυνση που χάραξε η SAMSUNG πριν χρόνια με την android μηχανή που είχε βγάλει.

Αυτά μπορεί να τα κάνει η olympus, η fuji δεν νομιζω

Όντως μπορείς κατευθείαν να ανεβάσεις στο Instagram;
Αν ισχύει έχω κοινό 18-20 ετών που θα έρθει στη fuji οικογένεια για αυτό και μόνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Fuji X-E3

Σπαστή οθόνη και χαζά. :p

xncSt4.jpg

...

Ευρηματικη!!!
Τους βγαζω το καπελο. :grinning-smiley-043
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε οσους εχουν την ταση να μπερδευουν την 'φωτογραφικη μηχανη' με gadget-ιες..:grandpa::BDGBGDB55::flipout:

Ενδιαφερουσα μηχανη.

Εραστής της σπαστής οθόνης μπορεί να είμαι αλλά τους πραγματικούς εραστές της φωτογραφίας στα τέσσερα τους βλέπω πάντα πεσμένους να φωτογραφίζουν από το ματάκι.

Όντως μπορείς κατευθείαν να ανεβάσεις στο Instagram;
Αν ισχύει έχω κοινό 18-20 ετών που θα έρθει στη fuji οικογένεια για αυτό και μόνο.

Σωστός, και καλά θα κάνουν (να ξεκολίσουν και απο το φωτογραφία=κινητό)
Λες και έχει διαφορά αν λέγεται Flickr, 500px η instagram, παντού θα δεις διαμάντια παντού και σαπίλα.

Ευρηματικη!!!
Τους βγαζω το καπελο. :grinning-smiley-043
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε οσους εχουν την ταση να μπερδευουν την 'φωτογραφικη μηχανη' με gadget-ιες..:grandpa::BDGBGDB55::flipout:

Ενδιαφερουσα μηχανη.

Σωστός