Fuji X-T1

... κάποτε ήταν τα φιλμ που αφήναν την υπογραφή τους τώρα οι αισθητήρες (sic)
αυτη η ιδιαιτεροτητα στον τρόπο γραψιματος του φως, κυνηγά η κάθε εταιρια, ωστε να αφήσει το "στίγμα" τις
η fuji το εχει πετυχει απο την εποχη του φιλμ και συνεχιζει και τωρα με τον -xtrans sensor
φυσικα για να δεσει το γλυκο ,ενας αξιολογος φακος θα κανει την διαφορα

...περισσοτερα, στα τσιπουρα-bye-
Θα χαρώ πολύ. Δεν έχει βολέψει έως τωρα αλλά καλά να είμαστε θα τα πούμε από κοντά. Πριν ή μετά την Τήνο όπου επίσης έχω υποσχεθεί να επισκεφθώ συμφορουμίτη.

Νομίζω δεν είναι η κατάλληλη εποχή για x-t1 ,παρά μόνο για x-t10 προς τις γιορτές .Η 1η το Γεναρή θα κλείσει δύο χρόνια ,λογικά αρχές του 2016 θα βγει x-pro2 (και λίγο αργότερα ίσως x-t2; ) .Χρονική διαφορά μεγάλη για mirrorless και τότε είναι που οι τιμές θα πέσουν κάπως στα παλιά μοντέλα.

Μεταφέρω από το θέμα των φακών.
Με αφορμή το παραπάνω μήνυμα δεν βρήκα κάποια φήμη για νέα Fuji. Από την άλλη και μεταχειρισμένη δεν την βρίσκεις εύκολα οπότε για να κάνει κάποιος ήδη χρήστης μετάβαση στο όποιο νέο μοντέλο θα πρέπει αυτό να προσφέρει αρκετά περισσότερα. Για παράδειγμα με την RIcoh πρακτικά δεν έχω λόγο να μεταβώ σε αναβάθμιση. Από την άλλη παρόλο που τον συγκεκριμένο μήνα θα εισπράξω κάποια έκτακτη αμοιβή δύσκολα θα προβώ σε αγορά από Ελλάδα.
ίσως σε τιμές Purnima αλλά δεν περνάνε οι κάρτες μου οπότε μικρός ο πειρασμός. Και με ebay, αν κατάφερνε να περάσει η κάρτα μου, δεν την βρίσκω σε affordable για εμένα τιμή μόνο εδώ
http://www.ebay.com/itm/NEW-Fujifil...y-Black-XT1-/261932075670?hash=item3cfc5e4a96
Hong Kong based με αποστολή από Αγγλία προφανώς grey market χωρίς εγγύηση υποθέτω και με τα όποια ρίσκα παρόλο που έχει καλή βαθμολογία αλλά με σχετικές λίγες πωλήσεις.
Anyway, για να κλείσει το θέμα Fuji για εμένα, τουλάχιστον προσωρινά, καλά να είμαστε ελπίζω να βρω χρόνο να βγάλω φωτογραφία τις φθινοπωρινές παραλίες του Πηλίου με αυτά που ήδη έχω και αν και όποτε έρθει η XT1 ευπρόσδεκτη θα είναι.

Εδώ λέει κάτω κάτω ότι είναι πιθανό να δούμε xpro 2 στο νέο έτος,συνήθως πέφτουν μέσα .

http://www.fujirumors.com/sensor-ru...plits-its-sensor-business-good-news-for-fuji/

Το χω ξαναπει,βασικά μου το έχουν πει όταν πήρα Π.Φάληρο , η fuji hellas δίνει εγγύηση 1 έτος απ´οπου και αν έχεις πάρει fuji brand new in box με απόδειξη.

..., καλά να είμαστε ελπίζω να βρω χρόνο να βγάλω φωτογραφία τις φθινοπωρινές παραλίες του Πηλίου με αυτά που ήδη έχω και αν και όποτε έρθει η XT1 ευπρόσδεκτη θα είναι.

2 τσιγαρα δρομος ειναι... μπορεις ενα σ/κ να φωτογραφισεις την βαλια καλντα με την χτ1:driver:

Καλημέρα και ευχαριστώ. Δυστυχώς έως και 31 Οκτωβρίου θα είμαι είτε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Ελπίζω Νοέμβριο να καταφέρω να ανέβω βόρεια.

Για εμένα που είμαι ένα πακέτο δρόμος τίποτα....:bigcry:

εσυ πηρες την δοση σου:ADFADF1:

Καλημέρα και ευχαριστώ. Δυστυχώς έως και 31 Οκτωβρίου θα είμαι είτε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Ελπίζω Νοέμβριο να καταφέρω να ανέβω βόρεια.

Μιλτο, βρες και ανταπτορα να δοκιμασεις τους takumar

Wasabi βρίσκω μόνο σε Amazon. com Ελλάδα δεν μπόρεσα να βρω. Επίσης, σκέφτομαι και για αντάπτορα σε pk mount ώστε να χρησιμοποιήσω και τους Pentax φακούς μου καθώς και τους m42 σε συνδυασμό και με τον αντάπτορα pk σε m42 που ήδη έχω. Βασικά τον 85 και τον 135 σκέφτομαι.

εγω πηρα 2 οριζιναλ 45 ευρω, αν δεν βιαζεσε ισως σε καμια 10 μερες να ξαναβρω
αλλιως να προσεξεις τα mAh να ειναι τουλαχιστων 1200, και μακρυα απο OTB:smash:

εγω πηρα 2 οριζιναλ 45 ευρω, αν δεν βιαζεσε ισως σε καμια 10 μερες να ξαναβρω
αλλιως να προσεξεις τα mAh να ειναι τουλαχιστων 1200, και μακρυα απο OTB:smash:

Καλησπέρα και ευχαριστώ,
εννοείτε ότι δεν βιάζομαι.

Μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές για αντάπτορες. Από 15 έως 80 ευρώ. Μάλλον για την μέση λύση το βλέπω με κάποιον της kiwi ή kipon.