Θα χαρώ πολύ. Δεν έχει βολέψει έως τωρα αλλά καλά να είμαστε θα τα πούμε από κοντά. Πριν ή μετά την Τήνο όπου επίσης έχω υποσχεθεί να επισκεφθώ συμφορουμίτη.... κάποτε ήταν τα φιλμ που αφήναν την υπογραφή τους τώρα οι αισθητήρες (sic)
αυτη η ιδιαιτεροτητα στον τρόπο γραψιματος του φως, κυνηγά η κάθε εταιρια, ωστε να αφήσει το "στίγμα" τις
η fuji το εχει πετυχει απο την εποχη του φιλμ και συνεχιζει και τωρα με τον -xtrans sensor
φυσικα για να δεσει το γλυκο ,ενας αξιολογος φακος θα κανει την διαφορα
...περισσοτερα, στα τσιπουρα![]()
Νομίζω δεν είναι η κατάλληλη εποχή για x-t1 ,παρά μόνο για x-t10 προς τις γιορτές .Η 1η το Γεναρή θα κλείσει δύο χρόνια ,λογικά αρχές του 2016 θα βγει x-pro2 (και λίγο αργότερα ίσως x-t2; ) .Χρονική διαφορά μεγάλη για mirrorless και τότε είναι που οι τιμές θα πέσουν κάπως στα παλιά μοντέλα.
..., καλά να είμαστε ελπίζω να βρω χρόνο να βγάλω φωτογραφία τις φθινοπωρινές παραλίες του Πηλίου με αυτά που ήδη έχω και αν και όποτε έρθει η XT1 ευπρόσδεκτη θα είναι.
Για εμένα που είμαι ένα πακέτο δρόμος τίποτα....:bigcry:
Καλημέρα και ευχαριστώ. Δυστυχώς έως και 31 Οκτωβρίου θα είμαι είτε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Ελπίζω Νοέμβριο να καταφέρω να ανέβω βόρεια.
εγω πηρα 2 οριζιναλ 45 ευρω, αν δεν βιαζεσε ισως σε καμια 10 μερες να ξαναβρω
αλλιως να προσεξεις τα mAh να ειναι τουλαχιστων 1200, και μακρυα απο OTB:smash:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.