Fuji X-T1

κάποια πρόταση για remote για την fuji xt1?
υπάρχει και η δυνατότητα με smartphone αλλά τρώει μπαταρία και προσθέτει ένα ακόμη αντικείμενο.
Βρήκα ότι αυτό έχει συμβατότητα και με fuji
https://egalaxy.gr/canon-remote-rs-60e3

ή κάτι τέτοιο ώστε να συνδυάζεται και με pentax

http://www.amazon.co.uk/Remote-Release-Switch-RS-60E3-Digital/dp/B007SNK6YM
Οι φωτογραφίες του anon με έχουν βάλει σε πειρασμό για πειραματισμό.

υ.γ. υπάρχει και αυτό http://www.amazon.de/SMDV-Wireless-...17378&sr=1-2-fkmr1&keywords=SMDV+RFN-4+RF-905

Απορώ πώς δεν έχουν βελτιώσει το remote app τόσο καιρό .Επιδέχεται τεράστιας βελτίωσης , μόνο βασικές επιλογές μπορείς να κάνεις πριν τη λήψη και πρέπει να σετάρεις τη μηχανή πριν τη σύνδεση με wifi ...αλλιώς... Κλείσιμο ,άνοιγμα και πάλι από την αρχή ,ομοίως και το κινητό κοκ.

πως μπορώ να μετατρέψω τα αρχεία raf σε dng χωρίς καμία απώλεια σε πληροφορία για βασική επεξεργασία με dxo αν χρειαστεί; Με λίγο ψάξιμο βρήκα το Adobe DNG Converter.

η βλακεια ειναι οτι δεν βαλανε το κουμπι τις xpro1, με ενα απλο κλασικο μηχανικο remote κανεις την δουλεια σου

ναι, κατεβασε το ....
το dxo δεν διαβαζει τα raw τις fuji??

έχω την free έκδοση του dxo 8. Προσπάθησα ανεπιτυχώς να αγοράσω την έκδοση 10 τώρα που ήταν προσφορά στα 200 , κυρίως λόγω του prime για denoise, αλλά δεν περνούσαν οι κάρτες μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική για αγορά μέσω amazon.de όπου DxO OpticsPro 10 Elite + DxO ViewPoint 2 έρχεται στα 160,48 από το MEGA-Foto με αξιολόγηση 95%

Απάντηση: Re: Fuji X-T1

έχω την free έκδοση του dxo 8. Προσπάθησα ανεπιτυχώς να αγοράσω την έκδοση 10 τώρα που ήταν προσφορά στα 200 , κυρίως λόγω του prime για denoise, αλλά δεν περνούσαν οι κάρτες μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική για αγορά μέσω amazon.de όπου DxO OpticsPro 10 Elite + DxO ViewPoint 2 έρχεται στα 160,48 από το MEGA-Foto με αξιολόγηση 95%

Τελευταία φορα που ήξερα η dxo δεν υποστηρίζει αισθητήρες τεχνολογίας xtrance. Πριν το πάρετε ψαχτε το

Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T1

Τελευταία φορα που ήξερα η dxo δεν υποστηρίζει αισθητήρες τεχνολογίας xtrance. Πριν το πάρετε ψαχτε το

ο Άγιος Βασίλης μου έκανε δώρο μια << δοκιμαστική έκδοση >> μεγάλης διαρκείας οπότε θα το δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ το ήθελα για αυτόματες διορθώσεις στην pentax k5 + da 12-24 + sigma 18-35 επειδεί η αδερφή μου μου ζήτησε να φωτογραφίζω την δουλειά της εσωτερικούς χώρους (για το αρχείο της και όχι για επαγγελματική χρήση), πωλήτρια φωτιστικών ή υπεύθυνη φωτισμού πιο μανατζερίστικα.

btw ,μου έκανε εντύπωση όταν είχα δει ένα βίντεο στο youtube ενός φωτογράφου που έκανε σύγκριση portrait photography της x-t1 + 56,16-55 με το τελευταίο μοντέλο από τα "ονόματα που δε θίγουμε" :-) και παρά στη μεγάλη διαφορά ανάλυσης ,στο πρόσωπο η fuji έδινε καλύτερες λεπτομέρειες. Να προλάβω καταστάσεις ,είμαι και fan της εν λόγω εταιρείας ,ασχέτως αν έχω fuji .

ωπ, ολοι εδω??
σαν πολλοι δεν ειμαστε:flipout:
Νικο??
κανεις το φορματ στην μηχανη η σε καρτ ριντερ?

καλά που δε βιάστηκα να κάνω την ενημέρωση... αποδείχτηκε ελλατωματική η αναβάθμιση 4.20