Fuji X-T1

καμερα του 14, να βραβευεται το 15... μαλλον απεδειξε τις δυνατοτητες της:award:

Τεο ,πολυ με fuji δεν μπλεκεις τελευταια??:flipout:

kαλα τι εκανες??? την "βουτηξες" πουθενα???
ο Πικοπουλος ειναι ο επισημος της fuji
παρε ομως πρωτα στην fuji hellas ενα τηλεφωνο...

να ειναι νερο?? καμια ψιχαλα...
ξανατεσταρε
αν θες την στελνεις και σε μενα για καθαρισμα... μαζι με τον 16αρι:drool1:

να ειναι νερο?? καμια ψιχαλα...
ξανατεσταρε
αν θες την στελνεις και σε μενα για καθαρισμα... μαζι με τον 16αρι:drool1:
Θα ξανά τσεκάρω ΠΣΚ που θα είμαι Αθήνα. Για τον 16άρι στείλε μου την διεύθυνση σου να σου τον στείλω από Δευτέρα.

"αξιζει" τραμπα απο νικον d750 σε fuji X-T1 ?

Γιατι ναι, γιατι οχι αν δεν ειναι κοπος :-)

Μαζεμενο μεγεθος σκεφτομαι.

Η D750 ειναι αριστη, υπετουμπανο για τις φωτογραφικες μου απαιτησεις. Το μεγεθος της ειναι αυτο μου με κανει να μην την χρησιμοποιω... (σχεδον)

αυτος ειναι ο πρωτος λογος που ξεινησα με τις mirrorless (ο δευτερος ηταν το βιντεο).

Αν θες ακομα πιο μαζεμενη μηχανη , υπαρχει και η XT10 (ιδια ποιοτητα εικονας).

Το θεμα ειναι με τι φακους ομως....

Αν αρκεστεις στον 18-55 f/2.8-4 OS και σε 2-3 prime , εχει καλως. Παραμενει μικρη κι ελαφρια.

Αν ομως θελεις να πας στους κλασσικους zoom f/2.8 τοτε δεν εχεις μεγαλο κερδος.

Εχεις φυσικα και το EVF , που για μενα πια ειναι απαραιτητο ...

επισης πρεπει να σκεφτεις αν θες και CAF γιατι εκει ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα ...

Ευχαριστω Γιαννη, ειμαι σε σκεψεις.

Ενα θεμα ειναι βεβαια και κατα ποσο υπαρχει αγοραστης για τον εξοπλισμο που εχω...

Ευχαριστω Γιαννη, ειμαι σε σκεψεις.

Ενα θεμα ειναι βεβαια και κατα ποσο υπαρχει αγοραστης για τον εξοπλισμο που εχω...

μην ανυσηχεις , σιγουρα θα βρεις...συντομος, πριν αρχισουν τα γαμοπανηγυρια

Αυτό που ρωτάς Ντίνο το διαβάζω συχνά στο νήμα της fuji στο forum του Dpreview.
Για να είμαι πιο σαφής διαβάζω του λόγους της μετάβασης πολλών από Nikon και Canon FF σε Fuji X-T1 και X-T10.
Το αντίστροφο δεν το έχω διαβάσει γιατί δεν μπαίνω στα θέματα της Canon και της Nikon.
Οι κύριοι λόγοι μετάβασης για τους πιο πολλούς είναι η ευκολία χρήσης και μεταφοράς λόγω βάρους και όγκου
και το πολύ καλό και άμεσα χρηστικό jpeg σε συνδυασμό με το τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα το οποίο έχουμε αναλύσει και θαυμάσει.
Ναι οι FF είναι άριστες στο είδος του αλλά ακόμη και για τους ενθουσιώδεις ερασιτέχνες η Fuji X σειρά δεν δείχνει σαν φτωχός συγγενής
αλλά στέκεται αξιοπρεπώς στις περισσότερες φωτογραφικές απαιτήσεις.
Και εγώ από Nikon d7000 πήγα στη fuji και δεν ξαναγύρισα ποτέ πίσω.
Όλες οι μηχανές καλές είναι πια , το θέμα είναι η μηχανή που έχεις να σε ευκολύνει στη φωτογράφιση και να μην το σκέφτεσαι για να την χρησιμοποιήσεις.

εξαρταται και τι θεματα τραβας.

Αν τη θες για τοπια, πορτραιτα και φωτο δρομου, μια χαρα θα ειναι .

αν θες για action , οχι και τοσο.... υπαρχουν σιγουρα καλυτερες.

εκτος αν θες να περιμενεις τις νεες fuji χτ2 που θα ερθουν (?) σε λιγο.

http://www.fujirumors.com/fujifilm-...leaked-joystick-new-articulating-screen-more/

X-T2-Final-2.png