Fuji X-T10

Απάντηση: Re: Fuji X-T10

Μην μας βαζεις ιδέες φίλε τώρα που ανεβοκατεβαίνουμε στο νησί...:flipout: στείλε με GPS συντεταγμένες της ξερολιθιάς :violent-smiley-030: τί δεν εχει GPS η μηχανή σου!! , άχρηστη είναι ... Μόνο φωτογραφίες τραβαει ... Τι την θες ?

Πάνο πράγματι πολυ όμορφη η φωτό, ελπίζω την επόμενη φορά να βρώ χρονο να μου δείξεις τις φυσικές ομορφιές του νησιού ... και να προλαβω να φωτογραφίσω και με την μηχανούλα σου...

τον ιουνιο παναγιωτη .. θα ερθω στο νησι οπως ξερεις.. θα ριξω και την δικη μου ματια εκει με τις fuji μου ! ;)

Re: Απάντηση: Re: Fuji X-T10

Μην μας βαζεις ιδέες φίλε... ...στείλε με GPS συντεταγμένες της ξερολιθιάς...

:flipout::flipout::flipout:

Λύθηκα από τα γέλια... Πολύ καλή φωτό, έχει την ψυχή του Αιγαίου κρυμένη μέσα στα κοτρώνια :SFGSFGSF:

θα μεινει μεχρι η fuji να βγαλει καποιο μοντελο με καλο βιντεο (οχι φυσικα τοσο ακριβο οσο η pro 2!) :p

Δεν εννοω φυσικα "επαγγελματικο" βιντεο, απλα καποιο αξιολογο, οπως της pro2 και με full manual control στο βιντεο.

Τωρα θα την εχω κατα κυριο λογο για φωτογραφια , κι εκει λεω να δω τι λεει ....

Δεν θ ασχοληθω πολυ ουτε με τα RAW μιας και τη θελω για "γρηγορες" καταστασεις , χωρις πολυ σκοτουρα.

Ισως τραβαω RAW + jpg , απλα για σιγουρια και για ψυχολογικους λογους!

Κανω τις αναβαθμισεις κι επιστρεφω ....

Καλορίζικια Γιάννη! Ωραία μηχανή, εύχομαι να την ευχαριστηθείς,

α!! και καλώς όρισες στον κόσμο της fuji και περιμένουμε εντυπώσεις

ευχαριστω παιδια.

Παναγωτη τη πηρα μεταχ/νη οποτε δεν ειχα επιλογη στο χρωμα.
Αλλα δε με χαλαει, ολα μαυρα τα εχω ! :p

Eκανα και την αναβαθμιση σε φακους και σωμα και ενεργοποιησα το PRE-AF και HIGH PERFORMANCE στο POWER MANAGEMENT .

Με αυτες τι ρυθμισεις και ZONE AF με τα phase detection points , η εστιαση ειναι πολυ γρηγορη.
Δεν ειναι στα επιπεδα των κορυφαιων m4/3 και sony , αλλα για τη χρηση που προοριζεται ειναι μια χαρα.

Ετσι φυσικα η μπαταρια καταναλωνεται πιο γρηγορα, γι αυτο πηρα και μια εξτρα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

επισης παρατηρησα οτι με τον 35αρι f/2 υπηρχαν περιπτωσεις που ενω η εικονα ηταν εμφανως ανεστιαστη, εκανε επιβεβαιωση εστιασης!
επαιξα και με τις γνωστες ρυθμισεις για release-focus priority αλλα δεν αλλαξε τιποτα....

Σε μεσαιο - χαμηλο φωτισμο εσωτερικου σπιτιου αυτα.

Καλορίζικη κι από μένα! Καλή παρατήρηση αυτή με την εστίαση, θα τσεκάρω κι αυτό να δω αν ισχύει και σε άλλο ίδιο συνδυασμό σώματος - φακού

Καλορίζικη Γιάννη! Αυτό με τον φακό που λες ειδικά με τον 35 το είχα παρατηρήσει και εγώ.....

Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε χαμηλο φωτισμο αυτα... σε καλο φωτισμο ειναι πολυ γρηγορη η εστιαση και ακριβης.

Με τον 18-55 δεν διαπιστωσα κατι παρομοιο.

Last edited:
Η πρωτη αποπειρα μετα απο μια δεκαετια με Fuji !
Δυσκολη στην αρχη, θελει να την συνηθισεις πρωτα και πολυ καλο στησιμο ...

Δειτε μερικες φωτο εδω, αυριο θα γραψω αναλυτικα τις εντυπωσεις μου.

Καισαριανή

Μονή Καισαριανής by John Spirou, on Flickr

Last edited:
Η πρωτη αποπειρα μετα απο μια δεκαετια με Fuji !
Δυσκολη στην αρχη, θελει να την συνηθισεις πρωτα και πολυ καλο στησιμο ...

Δειτε μερικες φωτο εδω, αυριο θα γραψω αναλυτικα τις εντυπωσεις μου.

Αυτες ειναι jpg sooc Γιαννη;

ναι, με καποιο crop μερικες ... τερμα το RAW με τη Fuji !
Ελαχιστη επεξεργασια , εως και καθολου... απλα πρεπει να τη φερω στα μετρα μου για ν αποφυγω και τις ελαχιστες αυτες διορθωσεις.

Ολες με τον Fujifilm 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS

Last edited: