Fuji X-T30, mk II και mkIII

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Αν και δεν την έχω χαρεί όπως πρέπει, μπορώ να πώ ειμαι υπερευχαριστημένος με την επιλόγη της Χ-Τ30.
Πολύ κάμερα ( ιδια σωθικά/σένσορα/επεξεργαστή με X-T3) για τα λεφτά της....

Οι λόγοι που δεν πάω στην Τ3 είναι 500-λόγοι διαφορά και μου αρέσει πολύ να έχω ενσωματομένο φλασάκι ειδικά για τα παιδιά μεσα στο σπίτι.

Μερικές φώτος σήμερα με τον φτηνιάρη (αλλα τιμιότατο) 50-230mm
Στην μια τον έχω τέρμα wide και στην δεύτερη τέρμα zoom, στην τρίτη βράδυ στο λιμανάκι της Βάρκιζας.

DSCF0205
by Sokos , on Flickr

DSCF0199
by Sokos , on Flickr

DSCF0279
by Sokos, on Flickr

Πολύ ωραία!!, για γράψε με όποτε έχεις χρόνο μερικές εντυπώσεις για την μηχανή, αν θυμάμαι καλά είχες και την X-e3, διαφορές που εντόπισες σε σχέση με αυτήν?
Ο 50-230 είναι τίμιος φακός, πλαστικός και σκοτεινός, άλλα αξιοπρεπή απόδοση και τιμή ειδικά σε grey market πολύ χαμηλή...αξίζει τα λεφτά του.

όπως το είπες είναι μόνο για φώτος μέχρι λίγο πριν το σούρωπο, μετά πολύ σκοτάδι και πρέπει να ανεβάζεις πολύ το ISO αν και μέχρι 6400 η Τ30 είναι αξιοπρεπέστατες.
Αλλά μέσα στην μέρα για εκδρομές ειναι μια χαρούλα..

Διαφορές με την E3...χμμ.. μικρές αλλα κάνουν την διαφορά.
Σίγουρα η Τ30 με τον νέο επεξεργαστή ειναι λίγο πιο snappy και το AF λίγο ταχύτερο, ειδικά στο AF-C

Τι με έκανε να πάω στην Τ30 είναι:

60% αυτο το μικρόβιο που έχουμε οι περισσότεροι εδω μέσα..αρρωστάκια..
20% το ενσωματομένο φλάς
10% η ταχύτητα του AF (ειδικά στον παλιο 35μμ1.4 που υποφέρει στο AF τον έκανε πιο αεράτο)
5% το νέα film simulation το ετέρνα ειναι πολύ ωραίο
5% το βελτιωμένο video αν και δεν εχω ασχοληθεί ακόμη, περισσότερο για φωτογραφίες την θέλω.

Και εδώ μερικά settings για Χ-series εν γένει:
https://f16.click/tips/fujifilm-jpe...u6Bj00jmYId_cuR6xhI-WcMC9knRr92Ef14j1Pgx09Vjk

https://www.jamiechancetravels.com/2018/10/10/my-fujifilm-jpeg-settings-2/

Ωραία τα ποσοστά που έβαλες!!! Ειδικά το 60%, στις δικές μου αγορές το συγκεκριμένο θα χτυπάει άνετα 70%-80%!!!χαχα
Στην σπαστή οθόνη δεν έβαλες ποσοστό, δεν σου φάνηκε τόσο χρήσιμη σε σχέση με την x-E3?
Κάτι που παρατήρησες όσον αφορά την ποιότητα εικόνας? Βρήκες καμία διαφορά σε σχέση με την X-E3?

Για ''συνταγές'' Jpeg δες και το παρακάτω.
https://www.dpreview.com/forums/thread/4356822

τώρα που το λές και η σπαστή οθόνη ειναι βολική αλλά περισσοτερο για βίντεο με τους μπόμπιρες..
Για φωτογραφία 90% χρησιμοποιώ το viewfinder, αν και με την μύτη παταω καταλάθος άλλο φόκους ποίντ στην LCD, ξεχνάω να το απενεργοποιώ καμια φορά.

Σε θέμα ποιότητας φωτογραφίας ειναι πολύ κοντα.
Οταν βλέπω στo PC φώτος της Ε3 και της Τ30, 9/10 δεν μπορώ να καταλάβω διαφορές,
είναι εξίσου "FUJI-good" το αποτέλεσμα, καλορίζικη!!

Μόλις παρέλαβα και εγώ την μικρή, δυστυχώς δεν παίζει πολύ ελεύθερος χρόνος τώρα για εκτεταμένο τεστ αλλά θα σας μεταφέρω τις πρώτες μου εντυπώσεις και μια μικρή άτυπη σύγκριση με την ΧΤ2 που έχω.

Εξωτερικά με μια γρήγορη ματιά φωνάζει φτήνια, αλλά μόλις την πιάσεις στα χέρια σου και την περιεργαστείς θα δεις πως τα πράγματα δεν είναι έτσι η ποιότητα κατασκευής είναι στα γνωστά επίπεδα fuji άπλα της λείπει η αίσθηση που δίνουν τα ακριβά μοντέλα.

Στο θέμα πιασίματος και εργονομίας με τόσα που έχω ακούσει και διαβάσει περίμενα η κατάσταση να είναι τραγική αντ'αυτού για το μέγεθος της έχει πολύ κράτημα και με ένα γκριπακι του εμπορίου βλέπω να βελτιώνετε η κατάσταση και άλλο, δοκίμασα και τον 16-55/2,8 αλλά πλέον το πακέτο δεν είναι καθόλου βολικό και το δουλεύεις μόνο από ανάγκη. Τα κουμπιά έχουν διαφορετική αίσθηση από της ΧΤ2 με ποιο έντονο το κλικ και με μεγαλύτερο περιθώριο τζόγου πράγμα που οφείλετε στην έλλειψη στεγανοποίησης αλλά σε γενικές γραμμές έχουν πολύ καλή αίσθηση.

Στο ψητό τώρα, AF ναι εδώ υπάρχει αισθητή βελτίωση με τους παλιούς 1,4 primes έχουν γίνει αρκετά ποιο γρήγοροι αλλά το κυριότερο είναι πως πλέον έχουν λιγότερο ψάρεμα κατά την εστίαση. Δυστυχώς δεν έχω πλέον κάποιον από τους νέους fujicron να δοκίμαζα τι παίζει με αυτούς αλλά στον 16-55/2,8 που ήδη εστιάζει γρήγορα και στην ΧΤ2 δεν είδα καμιά απολύτος διαφορά. Στην αναγνώριση προσώπου και ματιού υπάρχει και εδώ έντονη βελτίωση, δεν είναι στα επίπεδα της Σονυ βέβαια αλλά τουλάχιστον μπορείς να βασιστείς πάνω της με μεγαλύτερη επιτυχία από ότι σε παλίοτερα μοντέλα που δεν το είχαν και τόσο.

Η οθόνη αφής ειναι ενα χαρακτηριστικό που μου είχε λείψει στις fuji αλλά θέλει ακόμα δουλειά αλλά είναι σε πολύ καλό όμως δρόμο. Το Bluetooth είναι μια πινελιά που ωραιοποιεί λίγο την χάλια κατά τα άλλα κατάσταση της συνδεσιμότητας της μηχανής με το κινητό η οποία όμως σε μεγάλο βαθμό οφείλετε στην εφαρμογή που κολλάει σαν τρελή, πάντως με το ΒΤ η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη πρέπει να το παραδεχτούμε.

Για το τέλος άφησα το EVF που είναι και το σημείο που με πονάει ποιο πολύ από όλα. Σε BOOST MODE πλησιάζει την απόδοση του αντίστοιχου EVF της ΧΤ2 αλλά η διαφορά στο μέγεθος τα χαλάει όλα και εάν είσαι σαν και εμένα που έχει καλομάθει με το πολύ μεγάλο EVF της ΧΤ2 τότε η κατάσταση δεν σώζεται.

Για το βίντεο δεν μπορώ να πω και πολλά μιας και είναι κάτι το όποιο δεν χρησιμοποιώ οπότε και το προσπέρασα με συνοπτικές διαδικασίες.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο βελτιωμένο στα σημεία σε σχέση με την προηγούμενη γενιά αλλά δεν έχει να δώσει κάτι νέο και καινοτόμο, προσωπικά εαν δεν την έβρισκα σε ευκαιρία θα την προσπερνούσα. Σε γενικές γραμμές δεν βρίσκω και τόσο συνετό κάποιος που έχει μηχανή της προηγούμενης γενειάς να κάνει το βήμα να αναβαθμίσει εαν ενδιαφέρεται μόνο για φωτογραφία, εκτός και εάν θέλει τόσο πολύ το νέο βελτιωμένο σύστημα εστίασης ή την βρει σε τιμή χώμα. Μιας και παίζουν σε κοντινές τιμές η επιλογή ανάμεσα στην ΧΤ30 και την ΧΤ2 είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να βάλεις κάτω να μετρήσεις τι θα σου λείψει λιγότερο διαλέγοντας την μια η την άλλη για να μπορέσεις να κάνεις την τελική επιλογή. Πάντως όποια και να είναι αυτή στο τέλος θα μείνεις με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.

Μπράβο ωραία η ανάλυση σου!! Έχοντας δουλέψει κάμποσο με την Χ-Τ2 και λίγο με την Χ-Τ30, συμφωνώ με τα πρώτα σου συμπεράσματα....γενικά πάντως νομίζω ότι το μεγάλο ατού της Χ-Τ30 είναι το βίντεο, με νέες δυνατότητες, όχι crop, film simulation eterna, καλύτερη εστίαση κλπ. είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με την Χ-Τ2....αν κάποιος ενδιαφέρεται σχεδόν αποκλειστικά για φωτογραφία νομίζω είναι καλύτερη λύση η X-T2..
Γκριπ κατά την γνώμη μου το χρειάζεσαι, δεν είναι χάλια το κράτημα απλά με μεγάλους φακούς σίγουρα θα έχεις θέμα.
Για το EVF αν μπορείς κάνε μια σύγκριση ανάμεσα στις 2 μηχανές, καθώς η X-T30 έχει νέο πιο φωτεινό σκόπευτρο από την Χ-Τ20 και λογικά θα είναι πιο φωτεινό από της Χ-Τ2....αν μπορείς δες το να μας πεις....πάντως και για μένα το μέγεθος του EVF είναι που κάνει την διαφορά υπερ της Χ-Τ2, μεγάλη η διαφορά και φαίνεται αμέσως.
Τουλάχιστον σε σχέση με την Χ-Τ20 είχα παρατηρήσει και μια σημαντική βελτίωση στην απόκριση της μηχανής, παρατηρείς κάτι τέτοιο με την Χ-Τ2?
Περιμένουμε και άλλα σχόλιά σου/απόψεις σου πάνω στην μηχανή!!!

Μια μικρή διαφορά στην φωτεινότητα του EVF ναι υπάρχει υπέρ της ΧΤ30 αλλά είναι ελάχιστη, επίσης μην ξεχνάμε και την καλύτερη απομόνωση του ματιού στην ΧΤ2 που σε μια ηλιόλουστη μέρα θα κάνει την διάφορα μιας και το ρηχό eyecup της XT30 δεν προστατεύει και πολύ.

Επίσης να διευκρινίσω πως η διαφορά στο autofocus δεν είναι τεράστια, απλά ο νέος επεξεργαστής μπορεί να εκμεταλλευτεί καλύτερα την παλιά σειρά prime μειώνοντας το ψάρεμα και κάνοντας έτσι αισθητή την υπεροχή του, υπό συνθήκες δηλαδή πολύ καλού φωτισμού ή με τους νέας γενιάς γρήγορους φακούς η διαφορά ανάμεσα στις δυο "γενιές σωμάτων" είναι πολύ μικρή. Από την άλλη όμως η αναγνώριση προσώπου και ματιού όντως κάνει την διαφορά ανεξαρτήτου φακού. Οπότε είναι στην ευχέρεια του καθενός να σταθμίσει τις ανάγκες του για το αν πραγματικά χρειάζεται η όχι το νέο σύστημα εστίασης.

Τώρα για το θέμα απόκρισης ανάμεσα στις δύο δεν μπορώ να βγάλω ακόμα ασφαλή συμπεράσματα γιατί την ΧΤ2 την έχω ένα χρόνο και την δουλεύω πλέον μηχανικά ενώ την ΧΤ30 μερικές ώρες και ακόμα ψάχνομαι, ναι μες είναι πολύ κοντά σαν φιλοσοφία και χειρισμό αλλά έχουν μικρές διαφορές που αλλάζουν την τρόπο χειρισμού της κάθε μιας.

Απάντηση: Re: Fuji X-T30

Θανάση με γεια η νέα μηχανούλα, όπως σε διάβασα κάτοχος της ΧΤ2 δεν έχει σοβαρό λόγο να κοίτα τη μικρή εκτός και αν τον ενδιαφέρει το βίντεο (λόγω τον έξτρα στον τομέα αυτό). Περιμένουμε και συγκρίσεις - σχόλια στο φωτογραφικό κομμάτι.

Μια μικρή διαφορά στην φωτεινότητα του EVF ναι υπάρχει υπέρ της ΧΤ30 αλλά είναι ελάχιστη, επίσης μην ξεχνάμε και την καλύτερη απομόνωση του ματιού στην ΧΤ2 που σε μια ηλιόλουστη μέρα θα κάνει την διάφορα μιας και το ρηχό eyecup της XT30 δεν προστατεύει και πολύ.

Επίσης να διευκρινίσω πως η διαφορά στο autofocus δεν είναι τεράστια, απλά ο νέος επεξεργαστής μπορεί να εκμεταλλευτεί καλύτερα την παλιά σειρά prime μειώνοντας το ψάρεμα και κάνοντας έτσι αισθητή την υπεροχή του, υπό συνθήκες δηλαδή πολύ καλού φωτισμού ή με τους νέας γενιάς γρήγορους φακούς η διαφορά ανάμεσα στις δυο "γενιές σωμάτων" είναι πολύ μικρή. Από την άλλη όμως η αναγνώριση προσώπου και ματιού όντως κάνει την διαφορά ανεξαρτήτου φακού. Οπότε είναι στην ευχέρεια του καθενός να σταθμίσει τις ανάγκες του για το αν πραγματικά χρειάζεται η όχι το νέο σύστημα εστίασης.

Τώρα για το θέμα απόκρισης ανάμεσα στις δύο δεν μπορώ να βγάλω ακόμα ασφαλή συμπεράσματα γιατί την ΧΤ2 την έχω ένα χρόνο και την δουλεύω πλέον μηχανικά ενώ την ΧΤ30 μερικές ώρες και ακόμα ψάχνομαι, ναι μες είναι πολύ κοντά σαν φιλοσοφία και χειρισμό αλλά έχουν μικρές διαφορές που αλλάζουν την τρόπο χειρισμού της κάθε μιας.

Ευχαριστούμε πολύ!! κατατοπιστικότατος!! ότι άλλο βρεις ενδιαφέρον ή όχι για την μηχανή μας το γράφεις!!

προσφατα δοκιμασα μια ΧΤ2 και η εστιαση σε σχεση με τη δικια μου χτ3 ηταν ακριβως ιδια, με συγχρονους φακους οπως οι fujicron!
Οσο και να προσπαθησα δεν ειδα διαφορα (σε καλο και μετριο φωτισμο)

Μονο σε παλιους φακους με τα παλια μοτερ ειδα καποια διαφορα....

Αν καποιος δεν τον ενδιαφερει το βιντεο η χτ2 - χτ20 ειναι αριστη αγορα , και με τα υπολοιπα παιρνεις μερικους φακους και ξεμπερδευεις.

Απο εικονα εννοειται οτι δεν υπαρχει ορατη διαφορα....

προσφατα δοκιμασα μια ΧΤ2 και η εστιαση σε σχεση με τη δικια μου χτ3 ηταν ακριβως ιδια, με συγχρονους φακους οπως οι fujicron!
Οσο και να προσπαθησα δεν ειδα διαφορα (σε καλο και μετριο φωτισμο)

Μονο σε παλιους φακους με τα παλια μοτερ ειδα καποια διαφορα....

Αν καποιος δεν τον ενδιαφερει το βιντεο η χτ2 - χτ20 ειναι αριστη αγορα , και με τα υπολοιπα παιρνεις μερικους φακους και ξεμπερδευεις.

Απο εικονα εννοειται οτι δεν υπαρχει ορατη διαφορα....

Καλά σε εστίαση Γιάννη ειδικά σε μέρα με τον fuji 23mmf2 δεν βρήκα διαφορές ούτε καν ανάμεσα στην Χ-T1 και την X-E3...εστίαζαν χωρίς υπερβολή το ίδιο, ενώ και σε caf είναι πάρα πολύ κοντά, μόνο το βράδυ έχει μια μικρή υπεροχή η X-E3 άλλα όχι κάτι σημαντικό. Από την άλλη με τον 35mmf1,4 ήταν καλύτερα τα πράγματα με την X-E3, αν και ο φακός εστιάζει πάλι αργά.
Βασικά με σύγχρονους φακούς της Fuji ακόμα και οι παλιές Χ-T1/X-T10 στέκονται μια χαρά σε θέμα εστίασης, μόνο σε Face/EYE AF θα δεις κάποιες διαφορές...άλλα και εκει όχι κάτι τραγικό καθώς η εστίαση των Fuji δεν έχει φτάσει στο επίπεδο των Sony όσον αφορά το face/EYE AF.

....Σε γενικές γραμμές δεν βρίσκω και τόσο συνετό κάποιος που έχει μηχανή της προηγούμενης γενειάς να κάνει το βήμα να αναβαθμίσει εαν ενδιαφέρεται μόνο για φωτογραφία, εκτός και εάν θέλει τόσο πολύ το νέο βελτιωμένο σύστημα εστίασης ή την βρει σε τιμή χώμα. Μιας και παίζουν σε κοντινές τιμές η επιλογή ανάμεσα στην ΧΤ30 και την ΧΤ2 είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να βάλεις κάτω να μετρήσεις τι θα σου λείψει λιγότερο διαλέγοντας την μια η την άλλη για να μπορέσεις να κάνεις την τελική επιλογή. Πάντως όποια και να είναι αυτή στο τέλος θα μείνεις με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.

Μεγειά και από μένα.Οι διαφορές είναι στο video και στο af-c /face detection κυρίως .Σε af-c δύσκολα να πέσεις σε ριπή κάτω από 70% επιτυχίας στην Χ-Τ30 ,ενώ στην Χ-Τ2 αν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ,το ποσοστό ενδέχεται να πέσει.Υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την νέα γενιά.
Κάτοχος τρία χρόνια της Χ-Τ2 ,λογικά δε βλέπω να αλλάζω τα επόμενα 2 χρόνια,φωτογραφικά δε βλέπω κάτι καλύτερο,εκτός αν βρω καμία τρελή ευκαιρία (που δε νομίζω)την Χ-Η1 .Αν δεν είχα θέμα με το βάρος των dslrs και ασχολιόμουν με πορτραίτα ,θα αγόραζα και έναν δεινόσαυρο του στιλ Canon 6D ή κάτι ανάλογο σε τιμή ευκαιρίας.Σε ποιότητα εικόνας δεν έχει καμία μεγάλη επανάσταση την τελευταία 5ετία στο κομμάτι της φωτογραφίας σε σχέση με το βίντεο.

Παρατηρήσεων συνέχεια μιας και το Σ/Κ πρόλαβα και την έβγαλα βολτίτσα

Το μέγεθος του EVF όταν γίνετε αποκλειστική χρήση της ΧΤ30 συνηθίζετε και σε συνδυασμό με την επιλογή για "μεγάλες ενδείξεις" κάνει την όλη χρήση άνετη.
Από την άλλη το μικρό μέγεθος στις ροδέλες και η ποιο σκληρή τους αίσθηση με χάλασε κάπως αλλά είχα καλομάθει με την ΧΤ2

Η έλλειψη του D-Pad πέρασε απαρατήρητη με τον τρόπο που δουλεύω την μηχανή αν και η χρήση των swipe gesture δείχνει σημάδια παιδικών ασθενειών (κάποιες φορές ενεργοποιούταν κατά λάθος και κάποιες άλλες δεν το άκουγε καν) ευτυχώς όμως σε μικρό βαθμό επαναληψιμότητας.

Το joystic στην νέα ποιο χαμηλή θέση που έχει δεν με βολεύει και τόσο θα το ήθελα ποιο ψηλά, έχω κυρίαρχο μάτι το αριστερό και το πρόσωπο μου εν μέρη με εμποδίζει στην χρήση του. Από την άλλη όμως μου αφήνει ποιο πολύ ελεύθερο χώρο στην οθόνη αφής και δουλεύω το touch tracking το οποίο δουλεύει θαυμάσια, με βόλεψε αφάνταστα ειδικά σε μάνουαλ φακούς η λειτουργία ενεργοποίησης την μεγέθυνσης με διπλό πάτημα της οθόνης. Πάντως η αίσθηση της οθόνης αφής είναι πολύ καλή αν και δεν δουλεύει στα μενού όπως στις OLYMPUS που έχω δοκιμάσει.

Πάμε τώρα στην συνδεσιμότητα που με ταλαιπώρησε την πρώτη μέρα με αρκετές αποτυχίες και αποσυνδέσεις, από την δεύτερη μέρα και μετά λοιπόν όλα ρολόι μάλλον ήθελε τον χρόνο του να στρώσει ποιος ξέρει. Έχω αφήσει το BT ανοιχτό συνδέετε αυτόματα με κινητό με το που ανοίγει και η μεταφορά τον φώτο δούλεψε απροβλημάτιστα, ευχάριστη πινελιά η αυτόματη μεταφορά που σε νεκρό χρόνο που δεν χρησιμοποιείτε η μηχανή αυτή στέλνει τις φώτο και έτσι δεν χάνεις χρόνο. ´Πάντως η εφαρμογή στο android συνεχίζει να έχει τα θεματάκια της με κολλήματα και να χαλάει λίγο την βελτιωμένη κατά τα άλλα εικόνα της συνδεσιμότητα σε σχέση με την ΧΤ2.

Μια ακόμα παρατήρηση που υπό προϋποθέσεις θέλει λίγο προσοχή είναι πως σε AUTO ISO με αυτόματη επιλογή της ελάχιστης ταχύτητας τείνει να κρατάει χαμηλά το ISO και κατά συνέπεια και την ταχύτητα σε σχέση με την ΧΤ2. Από την μια μεριά έχεις ποιο καθαρό αρχείο λόγο του χαμηλότερου ISO αλλά είσαι στα όρια από θέμα ταχύτητας να έχεις κούνημα.

Πάντως σε full AUTO η μηχανή τα πήγε περίφημα ακόμα και το βράδυ με τις επιλογές τhς να είναι σε μεγάλο ποσοστό σωστές. Μοναδική παρασπονδία ότι σε AUTO αποθηκεύει μόνο αρχείο JPEG χωρίς την επιλογή για RAW.

Για το τέλος άφησα την νυχτερινή βόλτα και την χρήση σε συναυλία την μικρής σε συνδυασμό με τον 35/1,4. Το Hit Rate ήταν πολύ μέγαλο και ο χρόνος απόκρισης του φακού είχε μειωθεί αισθητά με τα ψαρέματα να είναι ελάχιστα και αυτά σε δύσκολες συνθήκες, δίνοντας μου μια σιγουριά για το αποτέλεσμα και βελτιώνοντας έτσι κατά πολύ την εμπειρία χρήσης.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά της μικρής γιατί αν και δεν έχεις τις μεγάλες διαφορές με την ΧΤ2 και χάνει σε εργονομία μου έδωσε όλα αυτά τα μικρά που μου έλειπαν (Μικρότερο μέγεθος & βάρος καλύτερα διαχειρίσιμο στην βόλτα, Συνδεσιμότητα, οθόνη αφής και κυρίως την εκμετάλλευση των αργών prime που έχω στην κατοχή μου).

ΥΓ Σόρρυ για το λίγο άναρχο ποστ αλλά είμαι στην δουλεία και προσπαθώ εδώ και μερικές ώρες με κλέψιμο λίγων λεπτών κάθε φορά να το συντάξω, ελπίζω να βόηθησα.

Άναρχα αλλά "ζουμερά" τα posts σου, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό το είδος παρουσίασης/εντυπώσεων από την μεριά του ερασιτέχνη χρήστη - ειδικά όταν υπάρχει ήδη εμπειρία στο σύστημα.

Ευχαριστούμε πολύ, περιμένουμε την συνέχεια!

Καλοριζικη bakalakos, πάρτης ενα φτηνό grip απο ebay ($30-40 ) και θα γίνει λουκούμι η "μικρή"

Ευχαριστώ παιδιά, ήδη την χαίρομαι απλά δεν έχω τόσο χρόνο όσο θα ήθελα να τις αφιερώσω αυτήν την περίοδο.

Σωκράτη ήδη έχω παραγγείλει και περιμένω το γκριπ της meike μαζί με τζαμάκι και ενα soft release button, αρχίσαμε τις καγκουριές πάλι.

Παναγιώτη με το βίντεο ποτέ δεν το είχα, πρώτη φορά δοκίμασα προχτές στην συναυλία που πήγα, αλλά και εκεί δεν έκανα και τίποτα γύρισα τον διακόπτη στο AUTO και άρχισα να τραβάω.

όποιος θέλει να δει δείγμα το ανέβασα στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=c-aiSDOmlQE