Με γεια! Λες και είμαστε συννεοημενοι! Και έχω κάτοχος από χθες αυτής της υπέροχης μηχανής.... Αποχαιρετοντας την αγαπημένη μου x70 (ελπίζω να μην το μετάνιωσω).......
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχα με ξέρεις καλά........το περιμενα:beatnik2:

Την πήρε φίλος από το forum......2 στα 2 όμως δεν περίμενες...:smash:
Η Χ70 τι απέγινε;

Πήγε σε καλά χέρια.....Δεν μας το είπες...τη χάσαμε.
Από εξωτερικό εννοείται από γνωστό μου μεταχειρισμένη Like New στα 800 ευρώ...ήταν καλή τιμή για αυτό την πήρα, στην Ελλάδα άλλα και γενικότερα για καινούρια X100F η τιμή είναι το λιγότερο εξωφρενική.
Γιάννη αυτό γράφω, την μηχανή την έψαχνα μήνες και πουθενά δεν υπάρχει ακόμα και μεταχειρισμένη και σε grey market κάτω από 950-1.000 ευρώ....Tα 800 που την πήρα θεωρείται πάρα πολύ χαμηλή τιμή, για αυτό ρωτάω που την βρίσκει κάποιος κάτω από 800 ευρώ γιατί πραγματικά θέλω να μάθω, (αν και δεν βλέπω να παίρνω απάντηση!)
Την ειχα βρει 700 απο Τσεχια
Εχω φίλο εκεί, link δεν εχωΈχεις κάποιο Link?? Γιατί πολύ ύποπτο μου φαίνεται, δεν σε αμφισβητώ άλλα θέλω πραγματικά να μάθω γιατί τόσο (700 ευρώ) μόνο την X100T βρίσκεις. Εχω και φίλο μου που θέλει να δώσει την Χ100S για την X100F άλλα δεν μπορεί να δώσει πάνω από 900 ευρώ και όσο και αν ψάχνει δεν βρίσκει πουθενά την μηχανή με αυτά τα χρήματα.
Εχω φίλο εκεί, link δεν εχω
Για το englobal εννοεις καινουρια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.