Fuji x100s

ας μην γελιόμαστε, μόνο ο φακός αξίζει τα λεφτά της....να μην μιλήσω για της κρυφές της χάρες.....:worshippy:

Ένα μικρό φτερούγισμα ναι, αλλά είναι ακριβή γκόμενα και μαζεύτηκα γρήγορα...
ετσι ειναι...αλλα υπαρχουν και η "φτηνες" (χε1-χ100) μεχρι να ερθει...ξαστερια..:ernaehrung004:

Έτσι είναι με την Χ100s. Είτε σου κάνει κλικ είτε δεν σου κάνει, σαν τις γκόμενες. Κρύβει και έρωτα όμως, αφού όσοι τη γνωρίσουν κολλάνε πάνω της. Ότι και να λέμε, οι χάρες της, κρυφές και φανερές, δεν είναι για όλους. Ή μάλλον, για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι για όσους θέλουν εφήμερες σχέσεις

Αφού μιλάμε για θηλυκά δείτε τι μπορεί να κάνει η x100s.
Πιστεύω ότι ο συνδυασμός μηχανής και σώματος είναι μοναδικός.
https://m.flickr.com/#/photos/broadbottom/sets/72157641892622035/

Τα έχω πάρει άγρια στο κρανίο... μια φίλη της αδερφής μου έριξε κρασί πάνω στην X100S και ενώ δεν έπαθε τίποτα, το πλήκτρο και το on-off κολλάνε αισθητά...

Έχει κανείς ιδέα αν βγαίνει κάπως εύκολα το κουμπάκι για να το καθαρίσω?

Μερικά πρώτα δείγματα χωρίς επεξεργασία με την επίσιμη αγαπημένη μου πλέον x100s.....Από σχολική παράσταση.....

Last edited:
Φίλε έγραψες,αστέρι και η μηχανή ζωγραφίσατε παρέα.
Στην πρώτη φωτογραφία ένα θόλωμα-μαύρισμα περιμετρικά της φωτογραφίας είναι εφέ της μηχανής?

Ναι φίλε, είναι εφέ της μηχανής.......συγκεκριμένα "παιδική φωτογράφιση"........:operator:

Φίλε έγραψες,αστέρι και η μηχανή ζωγραφίσατε παρέα.
Στην πρώτη φωτογραφία ένα θόλωμα-μαύρισμα περιμετρικά της φωτογραφίας είναι εφέ της μηχανής?

Το μηχανάκι "γράφει " από μόνο του...... Εγώ δεν έκανα σχεδόν τίποτα!!!

Ερωτήσεις:
1)Το iso το είχες auto νομίζω ότι μπορούσες να ανέβεις και άλλο.
2)Χρωματικό προφίλ είχες στάνταρ?
3)Εστίαση αυτόματη ή με επιλογή σημείου από εσένα
4)Τις έβγαλες με το σκόπευτρο ή με την οθόνη?

Ανάκριση τέλος:twoguns:

Ερωτήσεις:
1)Το iso το είχες auto νομίζω ότι μπορούσες να ανέβεις και άλλο.
2)Χρωματικό προφίλ είχες στάνταρ?
3)Εστίαση αυτόματη ή με επιλογή σημείου από εσένα
4)Τις έβγαλες με το σκόπευτρο ή με την οθόνη?

Ανάκριση τέλος:twoguns:

1. Το iso το είχα αυτόματο με επιλογή max 3200
2. Xρωματικό προφίλ στάνταρ.....
3. Εστίαση αυτόματη.....
4. Τις έβγαλα ολες με σκόπευτρο....το οποίο ειναι φοβερό ......στις φώτο χρησιμοποιώ πάντα το σκόπευτρο....μόνο βίντεο τραβάω με οθόνη.

Υ.Γ. Κάνε μου όσες ερωτήσεις θες....χαρά μου να απαντάω,αρκεί να γνωρίζω γιατί ακόμα την μαθαίνω......:operator:

Όσο για το εφέ της μηχανής "παιδική φωτογραφία" ......οι φώτο που βγάζει είναι απο άλλο πλανήτη!!!!!!:operator:

Και άλλες τρείς με το εφέ παιδική φωτογραφία....στη θέση του παιδιού υπάρχει σκύλος....:operator::operator: .....το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο.....:operator:
DSCF1045 by Billvr100, on FlickrDSCF1043 by Billvr100, on FlickrDSCF1042 by Billvr100, on Flickr