Fuji XE-2 !!! ( & XE-2s)

Re: New fuji XE2s

Με λίγα λόγια η Fuji έβγαλε μηχανές για όλα τα γούστα.

Εξαρτάται πως το βλέπεις...εσύ το λές για όλα τα γούστα, εγώ το λέω έναν έξυπνο τρόπο να ξαναπουλήσει μια μηχανή χωρίς να ξοδέψει πολλά λεφτά....δεν το λέω αρνητικά, απλά ουσιαστικά δεν έχει νόημα η ύπαρξη αυτής της μηχανής από την στιγμή που έδωσε το update στην x-e2....ας έβαζε τουλάχιστον μια touch οθόνη ή έστω κάτι άλλο που να την διαφοροποιήσει από την x-e2 πέρα από το γράμμα ''s'' στο σώμα....

Που είσαι χαμένος τόσο καιρό?
Αυτό το κάνουν και οι άλλες εταιρίες απλά η fuji δεν το κάνει με τυμπανοκρουσίες.
Μου έρχεται στο μυαλό η rx100ii που ουσιαστικά εκτός της σπαστής οθόνης και του wifi δεν έδωσε τίποτα ουσιαστικό σε σύγκριση με την rx100.

Που είσαι χαμένος τόσο καιρό?
Αυτό το κάνουν και οι άλλες εταιρίες απλά η fuji δεν το κάνει με τυμπανοκρουσίες.
Μου έρχεται στο μυαλό η rx100ii που ουσιαστικά εκτός της σπαστής οθόνης και του wifi δεν έδωσε τίποτα ουσιαστικό σε σύγκριση με την rx100.

Πολύ σωστά με την rx100...άλλα όπως λες έδωσε έστω μια σπαστή οθόνη, ένα wifi και ένα βελτιωμένο bsi αισθητήρα, εδώ τι έδωσε η fuji σε σχέση με την x-e2 με το firmware update 4.00???
Εκανε μια εξαιρετική κίνηση η fuji με το Update στην x-e2 Και τις αξίζουν συγχαρητήρια, άλλα έβγαλε μετά την x-e2s χωρίς τίποτα καινούριο και μου το χάλασε...έπρεπε όπως είπα να δώσει έστω κάτι για να την διαφοροποιήσει....μια touch οθόνη θα ήταν μια καλή περίπτωση...

Υ.Γ. Έλειπα γιατί έκανα αποτοξίνωση από κάποιους χρήστες και κάποιους διαχειριστές, και είχα πει να μην ξανασχοληθώ, άλλα ύστερα και από παρότρυνση κάποιον μελών αποφάσισα να ξαναγράψω και απλά να αδιαφορώ για τα υπόλοιπα!!!

Απάντηση: Re: New fuji XE2s

Πολύ σωστά με την rx100...άλλα όπως λες έδωσε έστω μια σπαστή οθόνη, ένα wifi και ένα βελτιωμένο bsi αισθητήρα, εδώ τι έδωσε η fuji σε σχέση με την x-e2 με το firmware update 4.00???
Εκανε μια εξαιρετική κίνηση η fuji με το Update στην x-e2 Και τις αξίζουν συγχαρητήρια, άλλα έβγαλε μετά την x-e2s χωρίς τίποτα καινούριο και μου το χάλασε...έπρεπε όπως είπα να δώσει έστω κάτι για να την διαφοροποιήσει....μια touch οθόνη θα ήταν μια καλή περίπτωση...

Υ.Γ. Έλειπα γιατί έκανα αποτοξίνωση από κάποιους χρήστες και κάποιους διαχειριστές, και είχα πει να μην ξανασχοληθώ, άλλα ύστερα και από παρότρυνση κάποιον μελών αποφάσισα να ξαναγράψω και απλά να αδιαφορώ για τα υπόλοιπα!!!

Μόνο που δεν βλέπω να αδιαφορείς. Ξιδάκι.

Τις χειρότερες σίγουρα η Ελλάδα.
Από εκεί και πέρα οι αμαζόνες βάζουν συχνά προσφορές αλλά και η fuji δίνει γενναία cashback.

τις καλυτερες σε καινουργια μοντελα , συνηθος η Αγγλια, μετα ειναι ο γαλλος (purnima) και βγαζει και γερμανος, που και που, το Foto Mundus
το rajala το ξεχνας, τελικα πουλαει μονο canon και panasonic
επισεις ειναι ενα ,δυο απο Γερμανια που σου κοβουνε τιμολογιο, αλλα σαν τιμες λιγα πραγματα...

Εγώ σε προσφορά από το γερμανικό amazon μαζί με 2 φακούς που έδωσα και η Χ-Τ10 μου βγήκε παρά κάτι ψιλά στα 500 ευρώ.