ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Κοίταξε ο καθένας μας έχει διαφορετική άποψη, σαφώς και αξίζουν τα λεφτά τους οι φακοί Fuji και είναι κορυφαίοι άλλα και πάλι είναι εκτός από τα Budget τα δικά μου, ακόμα και τα 1.600 που ανέφερες είναι ΠΑΡΑ πολλά για μένα και δεν μπορώ να τα δώσω οπότε θα μείνω με τον 18-55 που ναι μεν είναι ποιοτικός άλλα το εστιακό τους εύρος είναι εντελώς αδιάφορο για μένα, θέλω κάτι ποιο ευρυγώνιο και κάτι σε ποιο τηλεφακό, ενώ θέλω και φακούς Prime, pancakes κλπ....για όλα αυτά θέλω κάμποσα χιλιάρικα που δεν τα έχω και ούτε μπορώ να τα δώσω!!! Για αυτό το λόγο έχω την Canon 800D!!
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα με 800-900 ευρώ στην canon αγοράζω καινούρια: (Canon 10-18mm, canon 24mmf2,8 pancake, Canon 50mmf1,8, canon 55-250, Yongnuo 35mmf2, Yongnuo 100mmf2) ένα ολόκληρο σύστημα με τα όλα του με κόστος όσο σχεδόν ένας φακός στην Fuji!!!
Τέλοςπάντων, το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα και έχουμε διαφορετική άποψη οπότε για να μην γεμίζουμε το νήμα άσκοπα ας μείνουμε σε αυτό....Ευχαριστώ
συμφωνώ με όσα γράφεις, απλώς ο 10-18 και ο 55-250 δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους fuji.