Fuji xt-20

μεγάλη ευκολία η φόρτιση μεσω usb, αν έχεις το καλώδιο μαζι, φορτίζεις οπου κ αν βρισκεσαι, και με power bank

Απάντηση: Re: Fuji xt-20

Μπαίνει στη θέση της μπαταρίας σου και το συνδέεις με τροφοδοσία, ακριβό το βλέπω ρίξε μια ματιά στο παρακάτω.

http://www.ebay.com/itm/AC-9V-AC-Po...c7adab4&pid=100010&rk=4&rkt=4&sd=141791907162
μ ενδιαφερει να μαθω αν ζεσταινεται, δλδ ειναι απλος ανταπτορ; που μαλλον δεν θα ζεσταινεται;
ή ειναι και μπαταρια; που σ αυτην την περιπτωση φανταζομαι θα ζεσταινεται;

αντάπτορας είναι στη συνέχεια το ενώνεις με τροφοδοτικό όπως είπα πριν, το βλέπεις και στην εικόνα από το λινκ που σου έστειλα.
.. το τροφοδοτικό σου μπορεί να είναι μια απλή μπαταρία ή έτοιμο power bank.

Απάντηση: Re: Fuji xt-20

αντάπτορας είναι στη συνέχεια το ενώνεις με τροφοδοτικό όπως είπα πριν, το βλέπεις και στην εικόνα από το λινκ που σου έστειλα.
.. το τροφοδοτικό σου μπορεί να είναι μια απλή μπαταρία ή έτοιμο power bank.
ok, σ ευχαριστω Βασιλη

Καλύτερο auto focus (και σε low light) και 4k video έχει η xt20 ή η gx80?

Af εννοείς γενικά; afs; afc; στο βίντεο;
κ με την ευκαιρία της ερώτησης σου να ρωτήσω τον Πάνο.
Είχα διαβάσει ότι η XT20 δουλεύει με contrast detection af στο βίντεο. Κ παρόλο που δεν χρησιμοποιεί το phase detection af τα πάει πολύ καλά

Τα έχω ξαναπεί, τα καλύτερα review είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο μας σε πραγματικές συνθήκες.
Πανηγύρι στο χωριό του Κουμάρου στην Τήνο παρέα με το νέο μου παιχνίδι που μόνο παιχνίδι δεν είναι, τον Samyang 12mm f2.
Iso 2000,3200 και 4000 με f2 και στις τρεις και ταχύτητα 1/60 η πρώτη και 1/125 οι άλλες δύο.
Εννοείται jpeg παρθένα και με auto wb και προφίλ standard.
Koumaros (1) 2017 - Tinos by Panos Tiniakos, on Flickr

Koumaros (2) 2017 - Tinos by Panos Tiniakos, on Flickr

Koumaros (3) 2017 - Tinos by Panos Tiniakos, on Flickr

Ωραίες λήψεις και πολύ καλή η οπτική απόδοση του φακού. Προσωπικά αυτή η προοπτική μου φαίνεται εξαιρετική.

Η πρώτη θέλει λίγο τσίμπημα στην έκθεση.

Οντως εξαιρετικη αποδοση του φακου.Φιλε tiniakos μας βαζεις σε μπελαδες.

Ευχαριστώ παιδιά.
Έχεις δίκιο Βλάση αλλά ήθελα να βάλω τα jpeg χωρίς επεξεργασία.
Μόλις γύρισα από αστροφωτογράφιση.
Ο φακός θερίζει.

Με γειες, και είχε πάρει κάπου το μάτι μου εδώ μέσα ότι τον τσίμπησες και περίμενα να δω φωτογραφίες!

Σας τα'χω γράψει πολλές φορές, τον φακό τον έχω ερωτευτεί. Κι ας θέλει μπόλικο στρώσιμο σε γεωμετρίες κλπ, τι μας πειράζει;

Καλορίζικος Πάνο εξαιρετική επιλογή. Τον ειχα στα χερια μου πριν μερες για μερικες ώρες και με επεισε οτι ειναι η επομενη αγορα μου.

Καλο μεσημερι.Ψαχνοντας μια αξιοπιστη πηγη για την αγορα της μηχανης εντοπισα στο ebay http://www.ebay.co.uk/itm/Fujifilm-...open-box-/322623057000?hash=item4b1dd52c68.Θα αγοραζατε απο εκει;.Το ξερω ειναι eBay Premium Service,αλλα φτανει μονο αυτο;
Υ.ΓΒρηκα σε Ελληνικο μαγαζι μονο το σωμα 945 με 1 χρονο εγγυηση.

Ευχαριστω Παναγιωτη.Τωρα ειδα οτι ειναι open box.Αυτη η λαχταρα μπρρρρρρ

Καλησπερα σε ολους.Επειδη θα ειναι η πρωτη αγορα απο Αμαζον(ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ),θελω να ρωτησω τι ''παιζει'' με την εγγυηση.Θα ειναι για 1 χρονο και αν θελω αγοραζω extra;