New firmware που βελτιωνει την εστίαση της μηχανής (πλησιάζει σε επιδόσεις την ΧΤ4) : https://www.dpreview.com/news/78899...x-t3-bringing-dramatic-autofocus-improvements
photorumors.com
Είναι όντως πολύ τίμια μηχανή.Έχοντας λίγες μέρες στην κατοχή μου την Fuji X-T3 μαζί με τον φακό Fuji 16-80f4 αυτό που μπορώ να πω είναι το πόσο καλά στέκεται ακόμα και σήμερα μια μηχανή που είναι 7 ετών του 2018, έχοντας να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από οποιαδήποτε σύγχρονη μηχανή.
Αυτό από την μια δείχνει πόσο καλή δουλειά είχε κάνει η Fuji αλλά δυστυχώς δείχνει και το πόσο δεν εξελίσσονται πλέον οι μηχανές σε σημείο που ψάχνουμε ψηλούς στα άχυρα για να δικαιολογήσουμε νέα μοντέλα.
Ουσιαστικά μόνο το AF όπως είπες έχει βελτιωθεί στα νέα σώματα, νομίζω ότι όλα τα σώματα των κατασκευαστών εκεί μέχρι το 2017-2018 ωρίμασαν έφτασαν στο peak ακόμα και σε δυνατότητες βίντεο, και από εκεί και πέρα λίγα πράγματα βλέπουμε σε κάθε γενιά.Είναι όντως πολύ τίμια μηχανή.
Όσον αφορά τα σχόλια για τα σώματα.
Είναι αλήθεια ότι για καθημερινή φωτογραφία και τοπίο, ελάχιστα βελτιώθηκαν από το 2015-17 και έπειτα.
Πέρα του AF που είναι πολύ καλύτερο φυσικά.

Δεν ξερω να σου απαντήσω σε αυτό, στην Χ-T3 δεν έχω πάντως κάποιο πρόβλημα εστίασης, μπορεί να μην είναι η πιο γρήγορη εστίαση στον κόσμο, αλλά δουλεύει μια χαρά αξιόπιστα χωρίς να χάνω φωτός σε όσες διαφορετικές συνθήκες και αν την δοκίμασα…έχει πάρει και πολλά updates η μηχανή με συνέπεια να λύσει παιδικές ασθένειες.Καλά... Είμαι Fujifilm fanboy όσο δεν πάει έστω αν και δε χρησιμοποιώ πλέον εξοπλισμό Fujifilm, αλλά το όλο σύστημα χρειάζεται αλλαγή εκ θεμελίων. Μέχρι να φτιάξουν το πιο απλό πρόβλημα που υπάρχει δηλαδή την αποτυχία εστίασης σε ευρυγώνια εστιακά μήκη με κλειστό διάφραγμα και σε S-AF (κυρίως από την Χ-Τ4 και μετά), τις οδηγίες αυτές τις εκλαμβάνω ως δικαιολογίες προσωπικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.