FULL GIA HOME CINEMA

Ηλια, δεν χρειαζεται να περασεις και την εικονα μεσω του ενισχυτη. Παντα λεμε οτι για να παρεις την καλυτερη δυνατη εικονα πρεπει να συνδεσεις την πηγη απευθειας με το μεσο προβολης, στη δικη σου περιπτωση την τηλεοραση. Επομενως ολα θα τα συνδεσεις απευθειας πανω στην τηλεοραση και στον ενισχυτη μεσω καλωδιων coaxial/digital θα ενωσεις για να εχεις τον αντιστοιχο ψηφιακο ηχο.
-bye-

Φιλε Πανο, απ οτι καταλαβα θα ενωσω το xbox360 στην τηλεοραση με HDMI σωστα? Μετα ηχο(DOLBY) πως θα ακουω απο τον ραδιοενισχυτή στα ηχεια? Δηλ ολα στην τηλεοραση και απο την τηλεοραση ολα στον ενισχυτη?

Φιλε Πανο, απ οτι καταλαβα θα ενωσω το xbox360 στην τηλεοραση με HDMI σωστα? Μετα ηχο(DOLBY) πως θα ακουω απο τον ραδιοενισχυτή στα ηχεια? Δηλ ολα στην τηλεοραση και απο την τηλεοραση ολα στον ενισχυτη?

Οχι.

Το καλώδιο που αφορά εικόνα από το Xbox στην TV.
Το καλώδιο που αφορά ήχο από το Xbox στον ενισχυτή.

Re: Απάντηση: FULL GIA HOME CINEMA

Ηλια, οπως τα εγραψες ετσι ειναι ακριβως. Αυτα που διαλεξες ειναι μια χαρα. Φυσικα δεν χρειαζεται να πουμε οτι ειναι πολυ καλυτερο αποτελεσμα απο το να πας σε μια αγορα ενος ολοκληρωμενου συστηματος απο αυτα που πουλανε στην αγορα, ουτε να το σκεφτεσαι!!!!!!
Απλα, στο μονο απο αυτα που εχεις καταληξει που ισως θα μπορουσα προσωπικα να πηγαινα σε αλλο ειναι στο θεμα του ενισχυτη. Μαλλον θα καταληγα σε ενα απο τους Denon ή Yamaha, γιατι πιστευω οτι εχουν καλυτερη ακουστικη σε σχεση με το Sony, που και παλι ομως το συγκεκριμενο μοντελο δεν το εχω ακουσει, οποτε δεν ειναι και ακρως αντικειμενικη η αποψη μου.

Συμφωνώ... Επίσης από DVD Recorder θα κοιταζα σε Pioneer και ας είναι ακριβότερα...

Παιδια το XBOX για να παρω καλη εικονα πρεπει να το συνδεσω με HDMI τον ηχο μετα πως? Μπορεις και με αλλο καλωδιο αλλα αυτο βγαζει την καλυτερη αναλυση!!

Παιδια γραψτε λαθος!! Η εκδοση που εχω εγω τωρα σου δινει μια εξοδο απο την οποια μπορεις να βγαλεις η VGA η COMPONENT η SCART!! Σ αυτην την εκδοση η καλυτερη συνδεση gia TV ειναι με COMPONENT για να ακους και Suround ετσι δεν ειναι?

Η καινουργια εκδοση σου δινει HDMI και ολα τα προηγουμενα. Αρα συνδεεις το ΧΒΟΧ με HDMI στην TV και μετα ηχο στον ενισχυτη με αλλο καλωδιο?

Α ααααααααααα μπερδευτηκα :chinscratch: Αστε το παιδια black out

Ηλία εικόνα θα πάρεις από την Component, ήχο θα πάρεις από την optical.
Αυτές είναι οι καλύτερες συνδέσεις που μπορείς να κάνεις.

Βρε παιδια να ρωτησω και κατι αλλο? Παιζει μεγαλο ρολο που ο ενισχυτης Sony 6.1 STR-DG910/Β δινει ισχυ 700 watt και τα ηχεια Sony DAV-DZ630 ειναι 850 Watt?

Οσο πιο μεγαλος ειναι ο ενισχυτης, τοσο πιο ευκολα μπορει να οδηγησει τα ηχεια.

Να ψαξω για μεγαλυτερο δηλ Πανο η να μεινω μ αυτον? Ποια ειναι η γνωμη σου?

Ηλια, δεν ειμαι και πολυ σχετικος με αυτα. Το μονο σιγουρο που γνωριζω ειναι οτι οσο μεγαλυτερος ειναι ενας ενισχυτης τοσο πιο ευκολα μπορει να οδηγησει μεγαλα ηχεια, αφου θελουν την απαραιτητη ισχυ. Κι οσο πιο ευκολα μπορει να τα οδηγησει, τοσο καλυτερη ποιοτητα ηχου θα εχεις και πιο καθαρο.