Full HD LCD 42"+ έως 1000Ευρώ

Lafas1987

Senior Member
13 April 2008
331
Γεια χαρά σε όλους.
Συγγνώμη που ανοίγω καινούριο θέμα για την ερώτηση που θέλω να κάνω.
Είμαι κάτοχος της τηλεόρασης της υπογραφής μου (Samsung 40M86) και έχουμε και μία ίδια στο σαλόνι, αλλά μεγαλύτερων διαστάσεων (Samsung 46M86).

Τη δική μου τηλεόραση (Samsung 40M86), θα την αλλάξω, αφού θα τη δώσω σε συγγενικό πρόσωπο και θα ήθελα να αγοράσω μία καλύτερη. Οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ από ότι βλέπω και με 1000Ευρώ παίρνεις μία πολύ καλή Full HD νομίζω.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτή που έχω αυτή τη στιγμή και η χρήση που κάνω είναι PC (Games, Internet και γενικά ότι κάνει ένα Monitor), PS3 (Games, Blu Ray, DVD) και βλέπω και λίγο τηλεόραση.
Έχω μία τάση για Samsung, καθώς σε ότι κατάστημα πηγαίνω μου αρέσουν λίγο περισσότερο στο μάτι, αλλά φυσικά δεν είναι Funboy και είμαι ανοιχτός σε κάθε γνώμη.

Μερικές που είδα γρήγορα γρήγορα είναι και οι παρακάτω:
--1--
--2--
Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σας.

Last edited:
Πλαισιο said:
Ιδανική απόσταση θέασης 4+ m

Η Thomson απο οτι φαινεται εχει τοσο χαλια εικονα που συστηνει το πλαισιο να βλεπεις απο τα 4 μετρα...:flipout:

ΥΓ. Πλακα κανω και στις αλλες τα ιδια γραφουν , προφανως ειναι αναλφαβητοι σε θεματα AV.

Το θέμα απόστασης πραγματικά είναι κάτι που δεν ισχύει, τόσο στα monitor όσο και στις TV. Δεν είπαμε να βλέπεις και από τα 50cm, αλλά είναι έτσι η διαρρύθμιση στο δωμάτιο που θα μπει η TV που δεν παίζει κανένα ρόλο η απόσταση.
Με λίγα λόγια συνεχίζουμε σε προτάσεις. :ernaehrung004:

Απο αυτες που αναφερεις ψηφιζω Samsung.

H Thomson δεν φημιζεται για την ποιοτητα των τηλεορασεων της τα τελευταια χρονια. Αλλωστε αν θυμαμαι καλα την επωνυμια την εχουν αγορασει Κινεζοι.

Δες και την Sony KDL-40W5500 που ειναι εφαμιλλη με την 40Β650,απεφυγε την thomson

εγω ρε φιλε δεν ξερω γιατι αλλα προτιμω πρωτα philips, μετα lg και στη συνεχεια sony οποτε προτεινω τις ακολουθες:
LG 42LH4000
Philips 42PFL7603D
Sony KDL-40W5500
για τιμες κοιτα skroutz

δεν την εχω δει την μ86 παιδια δεν ξερω την εικονα της
απο τις τρεις για μενα η καλυτερη ειναι η sony